![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 05 October 2005 Skąd: Poznań ![]() |
to rs6 jest grafitowe?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
CYTAT("ju-by":1p8mmwpq) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff.
w to to niewierze |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("GTO":1qxbwr88) CYTAT("ju-by":1qxbwr88) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dalczego ? Poprawiać można.... kwestia z jakim efektem |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
CYTAT("bezduszny":3goh92m7) CYTAT("GTO":3goh92m7) CYTAT("ju-by":3goh92m7) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dalczego ? Poprawiać można.... kwestia z jakim efektem Jak z gorszym efektem to chyba ciężko nazwać poprawą... Efekt poprawy może być tylko pozytywny .. sorry za OT -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("GTO":2cm32xzb) CYTAT("ju-by":2cm32xzb) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dlaczego? 9ff nie jest nieomylne. KSR też poprawiało po 9ff, więc to nie pierwszyzna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("ju-by":3jolc3av) CYTAT("GTO":3jolc3av) CYTAT("ju-by":3jolc3av) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dlaczego? 9ff nie jest nieomylne. KSR też poprawiało po 9ff, więc to nie pierwszyzna. Z tego co wiem "poprawka" Ecusoft nie spełniła pokładanych w niej nadzieji @ju-by- udało się ![]() |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("ju-by":qqo24av1) CYTAT("GTO":qqo24av1) CYTAT("ju-by":qqo24av1) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dlaczego? 9ff nie jest nieomylne. KSR też poprawiało po 9ff, więc to nie pierwszyzna. Darksmile napisal to delikatnie Ja napisze prosto z mostu, te barany nie potrafia zrobic porzadnego programu do diesla ... wiec jakim cudem mieliby poprawiac w RS6 by 9ff to nie wiem |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("rennen":vkormvo8) CYTAT("bezduszny":vkormvo8) CYTAT("GTO":vkormvo8) CYTAT("ju-by":vkormvo8) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dalczego ? Poprawiać można.... kwestia z jakim efektem Jak z gorszym efektem to chyba ciężko nazwać poprawą... Efekt poprawy może być tylko pozytywny .. sorry za OT Wiesz.... miedzy "poprawianiem" a "poprawieniem" jest drobna róznica... Poprawiać można.... oby tylko efekt końcowy był lepszy niż początkowy. |
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
pierniczycie jak baby. dajcie pokój rewelacjom "słyszałem, że X podobno nie lubi Y"
-------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 18 April 2004 Skąd: warszawka ![]() |
CYTAT("ju-by":30a2xx4s) CYTAT("GTO":30a2xx4s) CYTAT("ju-by":30a2xx4s) Ecusoft podobno poprawiał program po 9ff. w to to niewierze Dlaczego? 9ff nie jest nieomylne. KSR też poprawiało po 9ff, więc to nie pierwszyzna. nie wiem co znaczy nieomylne w tym kontekscie. poprawilo bo ksztalt rury mi sie nie podobal, wogole w przypadku mojego auta to ciezko w 9ff bylo bo walczyli z godzinami przed nardo. co do programu to zadne 9ff nie robi zadnych programow. od tego jest czlowiek ktory robi programy dla wszystkich tunerow porsche albo dla wiekszosci i obsluguje stajnie wyscigowe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Darksmile : Jak zobaczyliśmy kto jest i posłuchaliśmy chwilę - odpuściliśmy. Nie chcę iść za kraty
K... : W kontekście poprawiania po 9ff. Wszystko mozna zrobić dobrze, albo lepiej (choćby ze względu na kształt czy inne widzimisie) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Widzę że wszędzie tacy sami "fachowcy". Mój program Sporteca zamiast deklarowanych 230KM ma tylko 208KM. A firma oczywiście jakby się pod ziemię zapadła ... ostatecznie kasa wzięta, niech sie klient buja
-------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 18 April 2004 Skąd: warszawka ![]() |
owszem zgadzam sie.
powiem tak, 9ff jest jedyna firma ktora wie co robi mowiac o koniach. kazdy kto ma pojecie przegladajac liste przerobek lub czesci uzyte podczas modyfikacji jest w stanie oszacowac mozliwosci, pisze konkretnie o motorach tt. generalnie tunerzy naczele z techartem i rs'em deklaruja totalne glupoty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 07:23 |