![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 11 January 2005 Skąd: łódzkie ![]() |
a propos dryftowania w urządzeniu za 3,5 koła (a z dobrym targiem moze nawet ok 3k
![]() http://www.streetracing.pl/forum/index.php?showtopic=49110 piękny wątek, który w skrócie powinien się nazywać: "Od pięknej teorii do brutalnej rzeczywistości". -------------------- Porsche 911 (992)
BMW X7 M60iX (G07) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
wiem wiem, teoria teorią ale zawsze w rzeczywistosci jest inaczej...zawsze cos sie wysra ale ja sie z tym jak najbardziej licze
pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
CYTAT Pare postow wczesniej sie wypowiadalem i tam bylo wyraznie dane do zrozumienia ze tez wyznaje tę własnie teorie wink.gif wiem i bardzo sie ciesze ze tak jest ![]() peace 4 as all... |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Wreszcie wybrałem bryke dla siebie będzie to bmw e30 325. Co o takim bmw sądzicie??
Chciałbym także zapytać was profesjonalistów czy znacie jakieś ćwiczenia czy coś na początek? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 October 2006 Skąd: Kraków / BK ![]() |
Wreszcie wybrałem bryke dla siebie będzie to bmw e30 325. Co o takim bmw sądzicie?? Przeczytaj wątek, a dowiesz się że jest to świetny wybór - tak właśnie sądzimy. Gratulacje. Chciałbym także zapytać was profesjonalistów czy znacie jakieś ćwiczenia czy coś na początek? Przeczytaj GT Drift Academy (chyba jest gdzieś na forum zeskanowana), ściągnij sobie 'Biblie Driftu' i lataj lataj lataj... Powodzenia ![]() -------------------- - Nissan 200sx s14a 2.0T
- Daily use Audi A3 8P Sportback 2.0 TDi |
|
|
![]()
|
|
dobra właśnie zasysam dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 03 March 2008 Skąd: wawa ![]() |
Zaspawaj most... znajdz fajne rondo i jedziesz... albo zapisz sie na trening.. zycze gumowych kraweznikow.
![]() |
|
|
![]()
|
|
nie lotnisko jest koło mnie więc będzie fajnie. a ronda zostawie na potem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zgierz ![]() |
tyle lat sie tutaj mieszka a nie wiedzialem o dostepnym dla ludzi lotnisku (nie myslisz chyba o lublinku ?). Jakbys mogl zdradzic o czym myslisz to prosze o PW
-------------------- "JDM is not longer determined by a "Made in Japan" sticker,
it has evolved into something far bigger." |
|
|
![]()
|
|
nie o lublinek w lodzi w bloku driftowóz. Nieee to nie był by możliwe. Dlatego driftowóz bede trzymal w rodzimej wsi w stodole a tam 5 km do starego lotniska.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 18 May 2008 Skąd: Wrocław ![]() |
mam takie pytanie, bo słyszałam ze podbno sa jakies szkoly driftu. słyszeliscie cos o tym? np w okolicach Wrocławia?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 September 2006 Skąd: okolice LBN ![]() |
A wpisz sobie w googlach : szkoła driftu. Może akurat się coś znajdzie
![]() -------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 18 May 2008 Skąd: Wrocław ![]() |
no własnie nie bardzo sie znalazło. dlatego myslalam ze ktos tutaj mi pomoze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
Oj te google to trudne narzędzie...
![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sz...+Google&lr= Na razie jest jedna szkoła driftu na Śląsku. Treningi za to odbywaja sie w wielu regionach Polski. Popatrz tu w archiw forum, są i w okolicac Wrocławia. Pzdr! |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa jak cos zapraszam do Ornety na lotnisko mozna sobie tam spokojnie potrenowac:)) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: Wawa-WPR ![]() |
na początek potrenuj z ortografią
![]() ja sie na tym nie znam, ale chyba na początek to żeś sobie ciężki wóz wybrał... -------------------- Corvette C6 Cabrio
Lowered + 20" HRE |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 16 November 2002 Skąd: Warszawa (okolice) ![]() |
Jakbyś wstawił trochę kropek i przecinków do swojego posta, to może miałoby się ochotę go wogóle przeczytać.
w temacie to raz że chyba za ciężki a dwa to mocy też nie za obficie -------------------- _http://WWW.RIDAZ-UNIT.PL
GTRmotorsport HETMAN Drifting Team :) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 23 December 2006 ![]() |
http://driftcars.jp/cars/de0300161.html co sądzicie o tym? Jako driftwóz? jeżeli dobrze przeliczyłem to byłoby jakies 15tys złotych za sam samochód. (???)
-------------------- Poszukiwania nowego autka... No i dylemat
GT-R R35 -> moje marzenie Kazuhiko "Smoky" Nagata -> mój guru |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Jak chcesz tanio to kupuj bmw, jak drogo to japończyka.. AE86 jest legendą driftu więc nie ma co pytać czy da radę, natomiast jest to stare auto i nie jest wcale łatwe do opanowania, nerwowe przez krótki rozstaw osi.. Jak jesteś mistrzem to pojedziesz nią mistrzowsko. Jak nie to lepiej odpuść, i zapomnij o tym że to wyjdzie jakkolwiek tanio. BMW E30 z motorem M30 3.5 to najtanszy sensowny driftowóz jaki można mieć.
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 02:03 |