![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: Łódź ![]() |
No ten kask miał jeden upadek ale mało poważny upadł na ziemie z wysokości ławki, więc to mogło spowodować jego pęknięcie. Ja też uważam że kask po jednym poważniejszym wypadku powinien sie rozpaść.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 18 March 2006 ![]() |
i tak kaski sa projektowane po to aby pochlaniac energie a nie ja przekazywac , ogladnijcie sobie na youtubie testy kaskow markowych film fajnie to wyglada
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 29 January 2008 Skąd: Kielce/obecnie WaWa ![]() |
Wracając do tematu.
A czy Merc w201 (190) na silniku 2,6 nie byłbym dobrym rozwiązaniem? Co o tym sądzicie? Trochę cięższy od e30, ale wydaje mi sie byc bardziej trwały na katowanie, przez co mniejsze problemy z eksploatacją-co na początku jest chyba bardzo ważne. No ew. 190 z 16v, ale te są u nas mega rzadko spotykane i droższe od 325. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zgierz ![]() |
OBEBO z naszego forum jezdzi takim (tylko z innym silnikiem). Była nawet nie dawno temat na drifting forum zalozny przez kogos kto szukal wlasnie tego czlowieka co ta 190'tka jezdzil . Mysle ze własnie Obebo moze Ci najwiecej na temat MB i driftu nim powiedziec bo jest na forum raczej jedyny.
edit : a widzisz szukaj nie boli ![]() -------------------- "JDM is not longer determined by a "Made in Japan" sticker,
it has evolved into something far bigger." |
|
|
![]()
|
|
a widzisz juz to zrobilem, na razie milczy. Co NIE zmienia faktu ze mozna by uslyszec opinie innych
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Winowrocław ![]() |
Majstry czy E36 2.8 Coupe ze szpera starczy na początek do latania bokiem PO SUCHYM bo na mokrym wierze, że starczy ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 07 October 2006 Skąd: Poznań ![]() |
CYTAT Majstry czy E36 2.8 Coupe ze szpera starczy na początek do latania bokiem PO SUCHYM 2.8 da rade ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 28 March 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja wlasnie taka zaczynalem, wlasnie 328 ze szpera, tylko fakt ja mnialem zawias eibach bo seria to troche płynie
![]() -------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zgierz ![]() |
a widzisz juz to zrobilem, na razie milczy. Co NIE zmienia faktu ze mozna by uslyszec opinie innych ![]() chodzi o to ze nie slyszalem zeby ktos powazniej driftowal 190 na tym forum poza OBEBO. Wiec nasze opinie sa malo wiarygodne. -------------------- "JDM is not longer determined by a "Made in Japan" sticker,
it has evolved into something far bigger." |
|
|
![]()
|
|
A jaki zawias wpakować ? Gwinty D2 podobno strasznie sie psują, a na allegro niczego fajnego nie znalazłem.
|
|
|
![]()
|
|
Eibach.
Mam rozumiec ze nie macie nic info (ach te polskie podwojne zaprzeczenia) na temat tej alternatywy ?? Wg mnie lepsze to niż zajechana bemka-silniki wytrzymałe, dobre zawieszenie w koncu evo na tym powstawało |
|
|
![]()
|
|
Eibach. Mam rozumiec ze nie macie nic info (ach te polskie podwojne zaprzeczenia) na temat tej alternatywy ?? Wg mnie lepsze to niż zajechana bemka-silniki wytrzymałe, dobre zawieszenie w koncu evo na tym powstawało ![]() Jeśli chodzi o zawias do E36 to różnie, teraz mam APEX + KONI i jest lepszy niż Eibach, ale nie mówię czy najlepszy, bo tego nie wiem. Co do MB 190 to kolego Eliano55, jak juz miałeś pisane - porozmawiaj z Obebo, bo to jego ten model najbardziej dotyczy i myśle, ze on ma najwieksza wiedze na ten temat. -------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Jeśli chodzi o zawias do E36 to różnie, teraz mam APEX + KONI i jest lepszy niż Eibach, ale nie mówię czy najlepszy, bo tego nie wiem. Co do MB 190 to kolego Eliano55, jak juz miałeś pisane - porozmawiaj z Obebo, bo to jego ten model najbardziej dotyczy i myśle, ze on ma najwieksza wiedze na ten temat. Piotrze, a czy dużo milionów takie zawieszenie ? I czy wtedy totalnie pozbywam sie komfortu jakiegolokwiek, czy jakieś resztki zostają ? |
|
|
![]()
|
|
Pisze ze jak jest subject o czyms dla poczatkujacych to i o 190 powinno sie napomniec. A nie ciagle bawarska fabryka silnikow.
![]() tylko tyle |
|
|
![]()
|
|
Piotrze, a czy dużo milionów takie zawieszenie ? I czy wtedy totalnie pozbywam sie komfortu jakiegolokwiek, czy jakieś resztki zostają ? Ja o komforcie juz zapomniałem ![]() mnie ta zawiecha wyniosła 1800 + robienie amorow (utwardzanie) 320 pln O komforcie raczej juz mowic nie mozna, zamiast auta mi sie zrobiła wytrząsarka do pustaków ![]() -------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Pń ![]() |
Piotr przestań
![]() ![]() -------------------- --== SRP Drift Team ==--
DRIFT CAR SPRZEDANY !!!! STR8 Team http://graphite.str8.pl/ http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6245&hl=pl http://www.youtube.com/watch?v=1BTQljELTgk |
|
|
![]()
|
|
Piotr przestań ![]() ![]() Tak wiem wiem, ze Twoja to byla wytrzasarka, ale mysle ze ja juz jestem blisko tego samego ![]() -------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Eee,u Bibiego to tylko głowa była wbita w sufit a kolana w schwowek, bo tak sobie wesoły Bibi fotel zamontował
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: Łódź ![]() |
a co sadzicie o e30 316 i jakis swap?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 21:42 |