![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Troche źle to sformułowałem powinno to wyglądać tak za ile mógł bym zbudować driftowóz. Ale znalazłem na forum że za 3 tysie coś by dało się zrobić. Więc do wakacji może tą kase zdobęde. A opony na treningi by się znalazły. Czy do nauki wystarczy taki driftowóz?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 October 2006 Skąd: Kraków / BK ![]() |
Chłopie, wszystko to masz napisane w tym temacie.
Jeżeli (jak napisałeś) przeczytałeś że da się to zrobić i nikt tego nie negował to najprawdopodobniej sie da. Jeżeli mam Ci coś poradzić: * nie wydawaj hajsu na pierda, zimy nie ma a wiosna idzie więc słabizną nie polatasz * zrób prawko * poczekaj do wakacji * idź do roboty - zarobisz drugie tyle co masz jak dobrze trafisz i nie wylecisz * przeczytaj cały ten temat Ja tak robie i jest okej. Teraz zdam maturę i po wakacjach mam driftolot jak ta lala. Zrób to samo. Jak sie będziesz tak spieszył to sobie nie pomożesz, a masz jeszcze czas. -------------------- - Nissan 200sx s14a 2.0T
- Daily use Audi A3 8P Sportback 2.0 TDi |
|
|
![]()
|
|
Do prawka jeszcze pare lat brakuje. A bryke całkiem mocną znalazłem od znajomego e30 325. Ale sprzedaje dopiero gdy kupi nową bryke. Co o takiej bmw myślicie? I jeszcze zostanie sporo na treningi i przerobienie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
Bedzie ZAJEBIASZCZA :-)
-------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
![]()
|
|
no niestey rdzy pełno ale silnik w całkiem niezłym stanie a zawieszenie myśle że ujdzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 September 2006 Skąd: okolice LBN ![]() |
I kup kask jeszcze. Żebyś sie nie zabił, bo mając ponad 100KM bez doświadczenia łatwo o drzewo/latarnie/rów.
-------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za rade zapomniał bym o kasku przy wyliczaniu końcowych rachuków. Ile takie coś może kosztować?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zgierz ![]() |
za 2,5 k masz kask jak stig w top gear
![]() ![]() -------------------- "JDM is not longer determined by a "Made in Japan" sticker,
it has evolved into something far bigger." |
|
|
![]()
|
|
no niby ta ale za mniej niż tyle mam zamiar bmw kupić
|
|
|
![]()
|
|
sorka dwa razy wcisnołem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 October 2006 Skąd: Kraków / BK ![]() |
How old are you? Do prawka jeszcze pare lat brakuje. ![]() -------------------- - Nissan 200sx s14a 2.0T
- Daily use Audi A3 8P Sportback 2.0 TDi |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Kask na Allegro taki, żeby uratował łeb w razie trzepnięcia w słupek, kosztuje ok.60pln. I nie kupuj integralnego, tylko otwarty jak na choppera, ale nie czasem germański orzeszek
![]() Najtańszy jaki znalazłem: http://moto.allegro.pl/item295154219_kask_...wyprzedaz_.html Tu masz taki tani, ale lepiej się prezentujący: http://moto.allegro.pl/item300639973_kask_...atestowane.html -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm co do tych kasków to one nic nie dają. Jeździłem trochę skuterem i miałem do czynienia z różnymi kaskami i ich wytrzymałością. te najtańsze produkowane są tylko po to aby policja nie mogła się przyczepić. Mój gdy spadł z wysokości ok. 1m i pękł. Strach myśleć co by było gdybym miał (odpukać) wypadek. Ale jak wszystko jest low-budget to tniemy koszty na czym się da
![]() -------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
kaski sa z reguly tak projektowane zeby przy mocniejszym uderzeniu pekaly... naruszona zostaje struktora i i tak po dobrym dzwonie kask nie nadaje sie do ponownego uzytku...
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Lepiej już pacnąć głową w kasku za 40pln niż w czapce nike za 100,nie?
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Te kaski nie mają struktury
![]() ![]() -------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
nom mialem okazje sie przekonać jechałem na motorze kumpla i kask poprostu pękł mi na głowie! Co prawda miał już swój wiek ale jednak to daje do myślenia.
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
po mojemu to pekaja po to, zebys po upadku go drugi raz nie zakladal.
gdyby nie pekl to 95% ludzi zakladaloby je ponownie. ale moge sie mylic, bo ekspertem od kaskow nie jestem. |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli prawdziwe kaski pękają ( nie wiem nie miałem takiego na głowie) to te się kruszą. Tak to można wyjaśnić.
-------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 15:55 |