![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 31 January 2005 ![]() |
Piękny projekt, gratulacje. Zawsze lubilem ISy.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
CYTAT("rb25det":yl0fjsz9) Risky a jak tam sie pompunia wspomy psrawuje??daje rade??wjechał w koncu aem i strojonko??
Z tą pompą to jest nagminne chyba. W ojca GS300 wyła, niedawno kupiłem sobie SC300 i też wyje... Na szczęście mam tanie dojście do części Dawaj Risky jaki progres bo też jestem fanem twojego projektu -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 02 December 2005 Skąd: W-wa ![]() |
jeżeli chodzi o skrzynię, to ja nie miałem żadnych problemów - prędzej korby sie poddały. Jak chcesz zabrać moją, to mogę Ci powiedzieć gdzie tanio leży
progress: - w końcu wrzuciliśmy hardcorowe sprzęgło z Australii - radzikowe wyszło w strzępach - wszedł AEM ze wstępnym wystrojeniem- ogromna poprawa dołu.. Driftuje się pysznie Niech tylko zrobi się sucho to się mapę dopracuje - weszły wtryskiwacze greed'ego 720 CC - wyleciała przepływka i orurowanie nie ma już "zwężek" - poprawiona została wiązka elektryczna, czyt. zrobiona z klasą od początku - wjechały drązki stabilizatora TRD 100% stiffer (jeszcze nie miałem okazji sprawdzenia sztywności) pomysłów jest jeszcze wiele ale w najbliższym czasie planuję jeszcze: - dużą miedzianą chłodnicę - zrobienie prędkości - i zabranie się w końcu za pompę wspomy - już niedługo samochód wchodzi do Regen-auto i moje bicepsy odpoczną |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("rISky":3o8z3z04) - i zabranie się w końcu za pompę wspomy - już niedługo samochód wchodzi do Regen-auto i moje bicepsy odpoczną
a co z tą pompą? myślałem, że założyłeś wtedy tą nową... -------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
CYTAT("rISky":2adv7qev) progress:
- w końcu wrzuciliśmy hardcorowe sprzęgło z Australii - radzikowe wyszło w strzępach i jak to sprzegło ? lepsiejsze od R.? -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("FilipN":214x9voo) CYTAT("rISky":214x9voo) - i zabranie się w końcu za pompę wspomy - już niedługo samochód wchodzi do Regen-auto i moje bicepsy odpoczną a co z tą pompą? myślałem, że założyłeś wtedy tą nową... miałem juz ich kilka i wszystkie sie poddały, a ta która przyjechała od wujka czika leży i czeka na speców od układów wspomagania. Więcej ich nie mam a ta ostatnia jest jeszcze sprawna więc nie zaryzukuje nowatorskich patentów. No ale już niedługo- czekam w kolejce CYTAT("grencan":214x9voo) CYTAT("rISky":214x9voo) progress: - w końcu wrzuciliśmy hardcorowe sprzęgło z Australii - radzikowe wyszło w strzępach i jak to sprzegło ? lepsiejsze od R.? Jeszcze nie miałem okazji osobiście sprawdzić - trochę się dzieje ostatnio - jestem mężem, będę ojcem Jak tylko znajdę chwile i podgoda dopisze to potestuję i dam znać... No ale ostatnio z czasem krucho i tak się zastanawiam czy nie sprzedać swojej "maskotki" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("rISky":2imysjsi) ta która przyjechała od wujka czika leży i czeka na speców od układów wspomagania. a co to za spece? bo mam od rozwiązania pewną zagadkę z tej dziedziny CYTAT("rISky":2imysjsi) jestem mężem, będę ojcem
no proszę wszyscy się teraz rozmnażają Gratuluję -------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("FilipN":1emc0nww) CYTAT("rISky":1emc0nww) ta która przyjechała od wujka czika leży i czeka na speców od układów wspomagania. a co to za spece? bo mam od rozwiązania pewną zagadkę z tej dziedziny CYTAT("rISky":1emc0nww) jestem mężem, będę ojcem no proszę wszyscy się teraz rozmnażają Gratuluję czy spece zobaczymy jak skończą w każdym razie już kilka osób mi polecało - zobaczymy. Dzięki |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
odgrzebuje, bo znalazlem taki filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=EelFrLk2aB0&NR=1 to TEN lexus? co to za maluch? ![]() pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
nawet napisali ze to TEN Lexus.
widac ze Lex mial wielkie problemy z trakcja pewnie wilgotno i dlatego maluszek polecial -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
pisac mozna rozne rzeczy.
![]() pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
racja racja,
mi on wyglada na ten o ktorym myslimy ![]() ciekawe co sie z nim teraz dzieje, jak eksploatacja. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 06 June 2006 Skąd: warszawa ![]() |
to ten sam filmik z ostatnich dni wielkich zgromadzen na FR a leks niemial totalnie trakcji zreszta i tak go doszedl
a maluszek to o ile pamietam 1,3 z łady czy jakos tak widzialem na zywo ten pojedynek i starsznie duze łał z tego bylo ogólnie zreszta bylo to wi nnym dziale oile pamietam. a leksik pierwsza klasa -------------------- Mini r53....
sprzedam adapter 1jz/2jz - 350z 6speed . pw |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Przepraszam że odgrzebuję kotleta, ale co się dzieje z projektem? Rozwija się coś?
![]() |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
Tak, skrzynia bedzie niedlugo nowa.
![]() -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
jak już poinformowały dobrze zorientowane źródła
![]() wchodzi nowa skrzynia - jeszcze raz w58 (ostatni) i łagodniejsze dla skrzyni sprzęgło .... I może zmniejszenie mocy poniżej 400 KM. Ale nie za bardzo ![]() |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
a kiedy bedzie jezdzil?
![]() -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
To może zamiast kolejnej W58 dałoby się tam wrzucić R154 z MA71 Turbo plus mocne sprzęgło w stylu Carbonetic?
![]() |
|
|
![]()
|
|
To może zamiast kolejnej W58 dałoby się tam wrzucić R154 z MA71 Turbo plus mocne sprzęgło w stylu Carbonetic? ![]() w58 dostanie ostatnią szansę a potem próba na r154 - ale oby nie ![]() bujanie udalo sie kompletnie wyeliminować poprzez zastosowanie drązków stabilizatora TRD - jest odpowiednio sztywno a jazda - mam nadzieję że koniec przyszłego tygodnia ![]() |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
odgrzebuje. co nowego? jak sie ma auto?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |