![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie mówie, że dostał. Poprostu z materiału (jakby co to priv) jaki widziałem, malec wyskoczył jak z procy, a lex został na starcie. Co było dalej to nie wiem. Nie przestałem wierzyć w lexa nawet na chwilę
![]() -------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
A ja tak z innej beczki jak juz ktos reaktywował temat Przepustnica jest seryjna? Nie było z nią problemów? No i czy obiecywany zawias juz jest na aucie
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
zawias dotarl do TR wczoraj. Pewnie od poniedzialku bedzie na aucie
-------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 02 December 2005 Skąd: W-wa ![]() |
CYTAT("cibor":3ol2p629) Nie mówie, że dostał. Poprostu z materiału (jakby co to priv) jaki widziałem, malec wyskoczył jak z procy, a lex został na starcie. Co było dalej to nie wiem. Nie przestałem wierzyć w lexa nawet na chwilę
![]() fakt, to byłem ja... Na moich zimowych 205 nie bardzo mi się startuje... Szeroke opony już mam ale na felgi jeszcze czekam. Na FR po spalonym starcie przez 200 m nie mogłem dojść tego malara Dawaj na priv chętnie zobaczę jak to wyglądało z zewnątrz.... Przepustnica seryjna, zawias dotarł wczoraj i na dniach wrzucamy.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Łódź ![]() |
Risky - sleeper z fury straszny - chodzi męsko Dzięki za przewózkę i tego bokasa przez skrzyżowanko.
ps: Siela z PasswordJDM coś tam pstrykał chyba . |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 11 November 2004 Skąd: warszawa ![]() |
Malar byl moze czerwony ?
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("berkut":2meinc5j) Malar byl moze czerwony ?
tak i białe felgi.... chciałem powtórzyć ale coś chyba w maluchu nie wytrzymało.... mam nadzieję że jeszcze się spotkamy Poniżej filmiki z FR jak ćwiczę starty (u mnie działa jedynie jak wklęję link bezpośrednio w przegladarkę - dziwne) nauka i szukanie trakcji na 1 i 2 [url:2meinc5j]http://www.youtube.com/watch?v=J0oEy1k5CGk[/url:2meinc5j] tu już całkiem niezły start: [url:2meinc5j]http://www.youtube.com/watch?v=Ss9ZqJN6dHg&mode=related&search=[/url:2meinc5j] |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Ile miałeś na budziku zanim zaczołeś hamowac? Mieżyliście już go na g-techu ? Brzmi cudownie
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Łowicz ![]() |
Lex piękny wewnętrznie , jakaś stylistyka będzie robiona czy zostaje sleeper ?
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("rISky":22u20obj) Poniżej filmiki z FR jak ćwiczę starty
(u mnie działa jedynie jak wklęję link bezpośrednio w przegladarkę - dziwne) wylacz "privacy control" w firewalu. pieknie jezdzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Wczoraj wrzucilismy zawias D2 do lexa.
Spodziewalismy ze bedzie to koniec drogowego lexa i od teraz bedzie taczka... Nic podobnego. Zawias D2 nas pozytywnie zaskoczyl. Auto prowadzi sie rewelacyjnie. Bardzo ladnie wybiera dziury i nierownosci.Duzo lepiej niz na seryjnym zawieszeniu bo auto ma krotsze dobicie zawiasu i nie buja sie po udezeniu w wieksza nierownosc. Teraz jest bardzo stabilne gdy zaczynamy jechac bokiem. Do taczki bardzo mu daleko. Nareszcie przy przyspieszaniu nie trzeba podgladac przez maske gdzie sie jezdzie bo auto nie zachowuje sie jak lodka. Trakcja znacznie sie polepszyla. Rewelacja. Zawias D2 w specyfikacji street jest naprawde warty polecenia. -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 18 March 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Hmm może jakieś foto poglądowe, jak lex poszedł w dół, o ile D2 go obniżyło ?
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("D12":4btw50ug) Hmm może jakieś foto poglądowe, jak lex poszedł w dół, o ile D2 go obniżyło ?
No regulacja jest pelna i samemu ustawia sie wysokosc. Przy pierwszym podejsciu auto polozylo sie totlanie na glebie jak fura z powrotu do przyslosci Nie wiem czy wyjechalo by z warsztatu przez prog bramy Okazalo sie ze gwint w specyfikacji street ma duzo wieksze ugiecie zawiasu niz taki normalny hardcore d2 Ustawilismy go narazie mniej wiecej o okolo 2 lub 3 cm nizej niz seria stala. Prezentuje sie fajnie no i to prowadzenie -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
Oby nie było tak trefne jak to moje z CTRa
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Co sie dzialo z twoim? Jak wyglada reklamacja? Musze przyznac, ze ciekawie brzmi to streetowe zawieszenie
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("BeeMiX":29jm78v6) Ile miałeś na budziku zanim zaczołeś hamowac? Mieżyliście już go na g-techu ? Brzmi cudownie nie mam pojęcia ile leciałem - byłem w połowie czwórki. Tak BTW jeszcze nie udało mi się nigdzie pojecieć na piątce Ponieważ już jest zestrojony na mapsensorze to trzeba sie przymierzyć do g-tech'a i hamowni. Nie miałem do tego głowy... Codziennie cos tam jeszcze jest dopieszczane. Wczoraj wjechał zawias i powalił mnie z nóg! Przygotowywano mnie na tortury w taczce a tu zonk - auto praktycznie nie starciło na komforcie (jest naprawdę niewielka różnica) ale jak trzeba to przykleja samochód do podłoża i nie pozwala mu pływać - po prostu miód Wielkie dzięki Terry! CYTAT("Murdock574":29jm78v6) Lex piękny wewnętrznie , jakaś stylistyka będzie robiona czy zostaje sleeper ?
I tu cały czas bije sie z myślami - z jednej strony niesamowitą frajdą jest czymś tak niepozornym objeżdżać inne superszybkie samochody ale z drugiej korci mnie by postawić kropkę nad "i" dobierając jakiś bardzo delikatny body kit np. C-west'a. Sam nie wiem..... Zresztą jak popatrzyłem co się buduje dookoła, to pojawił się nowy pomysł, więc wydawać będzie na co... ale to dopiero plany... |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("subek":3ddrw9cq) Co sie dzialo z twoim? Jak wyglada reklamacja? Musze przyznac, ze ciekawie brzmi to streetowe zawieszenie
poduszki i jeden amor wymienione ... e.o.ot -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("brt":mtz9v6my) No regulacja jest pelna i samemu ustawia sie wysokosc.
Przy pierwszym podejsciu auto polozylo sie totlanie na glebie jak fura z powrotu do przyslosci Nie wiem czy wyjechalo by z warsztatu przez prog bramy a wyglądało to tak - ale złapalismy głupawkę jak sie okazało że ciężko będzie zjechać z podnośnika:) ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
hahahahahhahaa, jak low rider
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("grencan":3m07sm0m) hahahahahhahaa, jak low rider
zero efektu na zdjeciach. Na zywo to wygladalo tak ze malo sie nie posr... ze smiechu -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 14:20 |