![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 April 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
co do bentleya kombi to był jeszcze suv robiony dla araba jakiegos ma ktos fotki ???? było kiedys na ''filmy i zdjecia''
edit: mam !!!!!!!!! http://www.autoblog.nl/archive/2006/07/ ... -dominator -------------------- POZDRAWIAM STRZELEC
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 11 June 2006 Skąd: LU ![]() |
VEPR Commander
![]() Ukraiński pojazd, który ma być produkowany seryjnie. Jak dla mnie paskudna imitacja UAZa lub Hummera. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
CYTAT("siemanko":2qko3f50) co do bentleya kombi to był jeszcze suv robiony dla araba jakiegos ma ktos fotki ???? było kiedys na ''filmy i zdjecia''
edit: mam !!!!!!!!! http://www.autoblog.nl/archive/2006/07/ ... -dominator Ten Bentley wygoląda jak jakiś rosyjski Waz lub coś w tym rodzaju, ech. -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 06 February 2006 Skąd: Warszał ![]() |
Clio, chyba V8 sądząc po ilości rur
[url=http://img206.imageshack.us/my.php?image=20070206th6.jpg:3r973nyf] ![]() -------------------- Michał [vRS]
Manual Devil |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
![]() Przedni zderzak jest o-d-ra-ż-a-jący! Technicznie professional, ale wygląd spartolony. Jak wygląda posiadający jedenaście (policzyłem) wlotów zderzak wystający 5cm poza obrys samochodu? Ogólnie jeden tylko zderzak partoli cały samochód, technologia nie pomoże, gdy na przodzie wisi zderzak rodem z tjuninkowanej Calibry* Mam nadzieję że nie zostanę skamieniowany tylko za to, żem szczery człowek * - nie, żebym miał coś do Calibr, chodzi jedynie o to że to najczęściej tjuninkowany samochód... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 08 March 2004 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT
widać właściciel chciał miec 935 (Moby Dick ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 22 November 2003 Skąd: WF ![]() |
CYTAT("saleen":egtxomys) ![]() Przedni zderzak jest o-d-ra-ż-a-jący! Technicznie professional, ale wygląd spartolony. Jak wygląda posiadający jedenaście (policzyłem) wlotów zderzak wystający 5cm poza obrys samochodu? Ogólnie jeden tylko zderzak partoli cały samochód, technologia nie pomoże, gdy na przodzie wisi zderzak rodem z tjuninkowanej Calibry* Mam nadzieję że nie zostanę skamieniowany tylko za to, żem szczery człowek * - nie, żebym miał coś do Calibr, chodzi jedynie o to że to najczęściej tjuninkowany samochód... No zawstydzileś mnie straszliwie teraz.... Z tym bomexem to długaaa historia,dziurek nigdy nie liczylem , odstawac odstaje niestety zaczepy popekaly i generalnie jest z nim problem trzeba jakos wzmocnić,pospinać,brak nadkoli powoduje ze wystaje bardziej niz powinien jak widać, siatki itp. auto wyjechalo odrazu z warsztatu i nie bylo czasu zeby to wszystko ogarnąć. Do tak duzego IC pasowal jedynie najpopularniejszy amerykanski bomex. Ehhh ci amerykanie, po co oni produkuja takie gowno i laduja do supr. Added after 30 minutes: CYTAT("LostBoy":egtxomys) CYTAT("Marcinos":egtxomys) CYTAT("LostBoy":egtxomys) Moj faworyt ![]() a to drugi ![]() Walduś nie rob jaj [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] Twojej nie mogłem znaleść dlatego swoją wkleiłem. Już się znalazła [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] Added after 12 minutes: Added after 38 seconds: CYTAT("Piki":egtxomys) CYTAT widać właściciel chciał miec 935 (Moby Dick [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] ) Z przykrością muszę stwierdzić ale tutaj chłopcze sie rozpędziłeś. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
CYTAT("Marcinos":2d1mvyvt) No zawstydzileś mnie straszliwie teraz.... No niestety, jak się ładuje na przód coś tak wrednego to później się trzeba wstydzić CYTAT("Marcinos":2d1mvyvt) Do tak duzego IC pasowal jedynie najpopularniejszy amerykanski bomex.
Ehhh ci amerykanie, po co oni produkuja takie gowno i laduja do supr. Nieprawda, nie trzeba było ładować czegoś takiego, można było wyciąć lujską dziurę w oryginalnym zderzaku. Lepiej by to już wyglądało niż jedenastowlotowy Bomex z urwanymi zaczepami Zebym nie był oskarżany, że tylko czysto złośliwy spam walę, zarzucę fote mistrowskiego Hyundaia. [url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6caceb45d2a2b350:2d1mvyvt] ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 22 November 2003 Skąd: WF ![]() |
widac ze nie w temacie jestes i chyba nie dokonca znasz modyfikacje w moim aucie i wymiary oryginalnego zderzaka nawet z lujska dziura takie ic nie miesci sie, miejsza z tym, a jezeli chodzi o otwory to policz dokladnie bo moze jeszcze jedna dziurke znajdziesz
ciekawe po co tyle tych dziurek zrobili |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
heheh, pojechalo towarzystwo po rodzimych suprach 8)8)8)
[url=http://img297.imageshack.us/my.php?image=10029655yrvb2.jpg:19ivq1gl] ![]() ps. doczekamy sie kiedys ladnie i gustownie przerobionej supry ? -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Marcinos":31u1g82f) ciekawe po co tyle tych dziurek zrobili
ktoś miał dziurkacz i się nudził... co do Bomexa - może się podobać albo i nie ale na pewno nie jest powodem by dawać zdjęcie Supry z tym zderzakiem do tego wątku... podobnie jak zdjęcia Ferrari kombi (zresztą produkowanych specjalnie dla sułtana Bruneii)... lejce wam się koledzy pojebały... -------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 02 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
CYTAT("FilipN":xs917ynl) lejce wam się koledzy pojebały...
No to pora wrocic do tematu, perełki z allegro.pl : 1. Opel Astra A ![]() 2. Seat Ibiza mk2 ![]() 3. Audi 80 ![]() 4. No i na koniec zagadka - co to jest? ![]() Podpowiedz : ![]() Odpowiedz brzmi : Opel Vectra |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 06 February 2006 Skąd: Warszał ![]() |
CYTAT("pepel":10qdq4ky) Odpowiedz brzmi : Opel Vectra
Zgadłem , Szkoda że napisałeś... -------------------- Michał [vRS]
Manual Devil |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 03 November 2003 Skąd: W-wa/ Radom ![]() |
CYTAT("trueno2":32nc3dc8) E klasa a'la CLS- IMO fajnie wygląda... i już chyba nie takie paskudne ![]() CYTAT("Bodek":32nc3dc8) ![]() To Porsche to najładniejsze kombi jakie widziałem. A MB bardzo odbry. -------------------- Boogie
Sprzedam SkRzYnIe Manual 6-b z M5 e39 w super stanie, info na priv |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 31 January 2006 Skąd: wRo ![]() |
dla mnie mistrzem swiata sa chinskie (japonskie?) znaczki w ibizie... aaa....no i oczywiscie mistrzem swiata Audi 80 z paskami Subaru...
-------------------- AMG
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 February 2004 Skąd: Polanica Zdrój ![]() |
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RX7-Limo ... dZViewItem
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 01 February 2005 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
CYTAT("Gaydek":1cd60zcf)
widzialem go ostatnio na zywo pod jakims sklepem. paskudny, to fakt, ale calkiem porzadnie wykonany. przynajmniej tyle... -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Łowicz ![]() |
http://www.moto.allegro.pl/item16621580 ... 983r_.html Piękna nowoczesna gałka oraz skórzana tapicerka od firmy Krysia & Company
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 02:42 |