![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 27 July 2008 Skąd: mazowsze ![]() |
Wlałem Xenum VX 5W-30. Jeżeli nie okaże się "cudem" to chyba znajomemu urwę jaja, zapłaciłem za 5 ltr 320 pln.... ![]() Fajnie. Można mieć za tyle prawie 10 l. Millersa XF Longlife C3 5w30. ![]() -------------------- G27.pl
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 13 January 2008 Skąd: Poznań ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Toyota Avensis '04 1.8VVT-i. Jaki olej? Wstępnie wybrałem Olej Millers Oils XF LONGLIFE C3 5w30, czy może coś lepszego w podobnej cenie? I drugie pytanie czy kupowanie olei na allegro to duże ryzyko? Jeżeli tak to gdzie najlepiej kupić?
P.S. Jeżeli było to nie bijcie, po prostu nie dałem rady przeczytać 76 stron tematu. -------------------- Łukasz
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Millersa możesz kupić przez stronę.
Ceny takie same jak na allegro... ale dorzucają jakieś gratisy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
a sam wybór oleju dobry?
-------------------- Łukasz
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
spokojnie da rade..
ale jak chcesz mieć dokładnie dedykowany olej dla silników Toyoty to ten: XF Longlife C2 5w30 |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
z cyklu ciekawostki gospodarcze....
Firma TEXACO (a dokładnie Chevon) kończy działalność w Polsce i daje sobie spokój... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 04 April 2005 Skąd: Wieliczka ![]() |
Hm...ciekawe jestem zaskoczony...
Ktoś go łyka np. Shell ? -------------------- www.zmienolej.pl
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Zwijają się z rynku całkowicie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
Witam , Gdzieś w tym Temacie kiedyś czytałem jaki Olej najlepiej lać do Diesla z Chipem .
Chodzi o oleje Motul , jakiego najlepiej wlać ? Sorrka , że nie poszukałem i poszedłem na łatwiznę . |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
a jakiego dokładnie diesla ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Witam , Gdzieś w tym Temacie kiedyś czytałem jaki Olej najlepiej lać do Diesla z Chipem . Chodzi o oleje Motul , jakiego najlepiej wlać ? Sorrka , że nie poszukałem i poszedłem na łatwiznę . Spoko ....sorry że Ci nie powiem i każe poszukać bo już było ... ehhhh -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
1.9TDI 110 PS w Audi A3
Wiem że było ![]() ![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
0/40 lub 5/40
|
|
|
![]()
|
|
Odnośnie diesli z grupy VW to może zamieszczę taka rekomendację:
![]() Olej nie jest tak medialny jak castrol ale jest duużo lepszy :-) Jeszcze nie miałem od jakiegokolwiek klienta aby cos sie działo w silniku czy jego kultura był gorsza od dobrych motuli :-) -------------------- www.zmienolej.pl
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
dobrze wiedzę datę ?
19.05.2003 Ciekawe, czy przełożeni tego pana który się podpisał ... widzieli te referencje ![]() |
|
|
![]()
|
|
bezduszny mam dla Ciebie zagadkę:
Klient kupił "towot" w baniaczku Liqui moly z dużej firmy .. http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php...5&start=855 Jak oceniasz ten "syntetyk" w słoiczku ? -------------------- www.zmienolej.pl
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
a ten człowiek co kupował olej... widział wcześniej jak wygląda olej silnikowy z dodatkiem MOS2 ?
choć jak pisze, że szwagra i ojca były inne a kupił ten sam (?) produkt.. ... no to niezła wtopa ![]() Ciekawe czy zakupione bańki oleju były z tej samej serii produkcyjnej. Z drugiej strony przedstawiciel producenta zachował się mało profesjonalnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Coś koślawo trafił, ja nie dalej jak 2 miesiace temu lałem ten sam i byłem 1000% zadowolony, sam jestem ciekawy jak to dalej się potoczy i skąd taki kwiatek.
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: CHEŁMNO ![]() |
Szukam oleju do Audi A6 Quatrro 2.5 180PS V6
Przebieg 400tyś. Czy Liqui Moly 10W60? Nie ukrywam, że kolega mocno go gniecie... -------------------- Seat Leon FR
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 07:50 |