![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
CYTAT("blady2006":2h2jec5n) CYTAT("Dino WGM":2h2jec5n) CYTAT("leszczo":2h2jec5n) fajny masz samochod. Zastanawiam sie tylko jak nie widze szyberdachu czy ma klime? A ile ma do setki? Ile prędkość maksymalna? Dino tego typu pytania to normalka na sr.pl Może ktoś by wrzucił jakąś ogólną specyfikacje tego autka -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
A Google użyć nie łaska? Auto jest seryjne...
http://www.japanesesportcars.com/skylin ... 32_gtr.php Skyline'a widziałem na żywo tydzień temu. Dino, świetny wybór... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 September 2005 ![]() |
Foty wypas jak zwykle
CYTAT("rockey":2tzvdjh0) CYTAT("karmi":2tzvdjh0) z podgladaczem ....to wlasciciel Rockey ogarnij sie za fotce "Ziom -1" Dino stoi po prawej a za fura ktoś kuca i looka za spoilera i ot o chodziło Karmiemu pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 16 November 2004 Skąd: 22 ![]() |
CYTAT("gn11.WASyL":3bx0nomy) Foty wypas jak zwykle
CYTAT("rockey":3bx0nomy) CYTAT("karmi":3bx0nomy) z podgladaczem ....to wlasciciel Rockey ogarnij sie za fotce "Ziom -1" Dino stoi po prawej a za fura ktoś kuca i looka za spoilera i ot o chodziło Karmiemu pzdr dokladnie btw Rockey on mi wyglada na Twojego brata styl z tym swiatlem pod tablica-bardzo mi sie podoba |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
duzo pali? gaz podejdzie? 8)8)
btw WYPAS i autko i fotki i kolor uhmmmmmm -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 04 February 2006 Skąd: Ipswich/kraków ![]() |
CYTAT("SajneK":3f4ucwxm) gaz podejdzie? 8)8)
hehehe nie mam pytań |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 Skąd: Warszawa WD ![]() |
proste ze podejdzie juz jest w fazie kupna
ale raczej nie LPG heheh -------------------- K-sport, HKS, Akrapovic i wiele innych. GT-R online Shop : http://sklep.tgauto.pl
|
|
|
![]()
|
|
wiem wiem
teraz jest boom na gaz ziemny bo przeciez nie na rozweselajacy |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 07 June 2006 ![]() |
CYTAT("ziperr":13r7f2t1) a jak ze stanem technicznym tego? lepszy niz jarkowego? a co masz do zarzucenia dla auta jarka??to ze zapewne kosztowało 3 razy mniej od tego?? CYTAT("Dino WGM":13r7f2t1) Auto jest w 100% seryjne. Jego stan mozna ocenic na perfekcyjny co widac po zdjeciach chociażby. z całego serca zycze oby nie okazał sie dobrze podszykowanym trupem bo sporo takich bywa CYTAT("jankes":13r7f2t1) ceny GTR R32 w UK zaczynaja sie od ok.8tys funtow....
ceny r32 gtr zaczynaja sie za zdrową sztuke nawet od 4k funta a r33 gtr zdrowy to juz murowane 9k a tak pozatym to faktycznie auto bardzo ładne żekł bym nawet utrzymane w kultowym stylu autko i licze ze razem z wozem jarka beda ostro mieszały na zawodach w przyszłym roku !!gratki szybkiego wozu i tego pieknego uczucia wyjscia z progu jakiego nie da zadne inne awd |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Nareszcie jakas Rka u znajomych sie pojawila
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 03 March 2004 Skąd: Gliwice ![]() |
CYTAT("rb25det":1c3dz4v4) CYTAT("ziperr":1c3dz4v4) a jak ze stanem technicznym tego? lepszy niz jarkowego? a co masz do zarzucenia dla auta jarka??to ze zapewne kosztowało 3 razy mniej od tego?? no ja nic...tyle, ze na TK raczej nie pisal, zeby bylo 'idealnie' peace dino, to co z rejestrowaniem? -------------------- 'Nigdy nie jest żle, ale zawsze może być lepiej' ;)
|
|
|
![]()
|
|
no i jak wygladają oplaty jeżeli rejestracja by nie nastąpiła w pl. ile sie placi za te wszystkie rzeczy na wyspach ??
-------------------- _http://gebalatomasz.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
CYTAT("doogi":33h1vupr) no i jak wygladają oplaty jeżeli rejestracja by nie nastąpiła w pl. ile sie placi za te wszystkie rzeczy na wyspach ?? ubezpieczenie jest drogie i przeglądu nie załatwisz po znajomości.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
mozna ubezpieczyc samochod na ang blachcach u polskiego ubezpieczyciela
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Marlon":t8adumwf) CYTAT("doogi":t8adumwf) no i jak wygladają oplaty jeżeli rejestracja by nie nastąpiła w pl. ile sie placi za te wszystkie rzeczy na wyspach ?? ubezpieczenie jest drogie i przeglądu nie załatwisz po znajomości.ok bomba wiem ze OC wykupic u nas mozna to niewiedziałem. ale ile za przeglad tam, i czy wyjdzie wiecej za OC jeśli auto jest na zagranicznych blachach ?? mozna na PW bo nie chce zaśmiecać tematu |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 17 September 2003 ![]() |
jeśli ktos ma jakies pytania to zapraszam na pw.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 02:07 |