![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 29 April 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wiszialem Cie kilka dni temu przy Silverscreenie na Pulawskiej, a zwrocilem na to BMW uwage dlatego, ze mialo nietypowy dzwiek silnika
Ladnie sie odpychales a napewno nie jechales na 100% Furka fajnie wyglada na tych felgach i w tym kolorze. Co do wykresu to chyba taki zostawisz na zime czy chcesz wiecej? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
Zainwestuj jeszcze w czarne lampy na przód i tył i będzie miodzio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
-dokładnie!!!
*Mtechnik na gnojówkę Przynam bardzo mi się podoba cichociemny styl |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 03 April 2005 Skąd: Kraków ![]() |
jadnie się można naciąć na taką trójke... Bardzo fajne auto?? Jaką masz szpere??
-------------------- 2XXPS, 4XXNm - powered by COMPSPORT...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
co do lamp :
tylne INPRO oddalem za zwykle.. a black hella traca kicha... ![]() do 100 ok 6 sek ... ciezko zmierzyc gdyz nie ma odpowiedniej trakcji na 1 i 2 . ( za krotka skrzynia , i za waskie laczki - 205 ) mysle ze przy odpowiedniej skrzyni, ktorej szukam bedzie zdecydowanie lepiej... program bedzie jeszcze modyfikowany... szperunek czeka na zalozenie... seryjny 25%.. -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
No Buni, nareszcie! Mam nadzieję, że nie będę teraz zbytnio odstawał od Ciebie, np. w Kielcach...
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
zielone cabrio znacznie odstaje ..... wiec musisz troche podlubac furke
![]() -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Gratuluje Buni szatan
-------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("buni":rihnaboo) zielone cabrio znacznie odstaje ..... wiec musisz troche podlubac furke
![]() Swobodnie, dam radę... -------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 11 February 2006 Skąd: Wawa ![]() |
CYTAT("AS...":2efize25) -dokładnie!!!
*Mtechnik na gnojówkę Przynam bardzo mi się podoba cichociemny styl mtechnik na smietnik?.................łeee akurat według mnie mtech1 jest najmniej wieśniackim wyjsciem dla e30.jest rewelacyjny!!! widziałem tą e30tke z bliska jest idealna jeśli chodzi o stylistyke......a teraz z tym motorkiem BUNI GRATULUJE!!! -------------------- _https://www.facebook.com/stajniaw124
_https://www.facebook.com/stajnia.renowacja |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
CYTAT("bimmerholic":1qlgsrph) CYTAT("AS...":1qlgsrph) -dokładnie!!! *Mtechnik na gnojówkę Przynam bardzo mi się podoba cichociemny styl mtechnik na smietnik?.................łeee akurat według mnie mtech1 jest najmniej wieśniackim wyjsciem dla e30.jest rewelacyjny!!! widziałem tą e30tke z bliska jest idealna jeśli chodzi o stylistyke......a teraz z tym motorkiem BUNI GRATULUJE!!! na gnojówkę - czyt. OLEJ NAPĘDOWY. Źle zrozumiałeś |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 June 2005 Skąd: Warszawa - East Side ![]() |
gratulacje!
3.0 bardzo dobry wybor |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 25 December 2003 Skąd: Marki ![]() |
super zrobiony samochodzik. i bardzo ładnie wygląda. m-tecnik pasuje jak ulał.. a na przodzie jak zagości xenon to bedzie wypas
-------------------- www.cultstyle.pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: West UK ![]() |
Witam...
a co planujesz z zawieszeniem? chyba gwincik? mam mały z tym problem w e30 z motorem 3,5...m30. Czy KSR ma jakiś pomysł...? |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
CYTAT("Zeb335i":3vr28t81) Witam...
a co planujesz z zawieszeniem? chyba gwincik? mam mały z tym problem w e30 z motorem 3,5...m30. Czy KSR ma jakiś pomysł...? Ale z czym masz problem? Słabo się prowadzi? Niestety M30 ciężkie -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
silnik jest niec ociezszy.. wiec przod siedzi... - ja zakladam gwint od e36
cale kolumny , piasty na 5 srub , wieksze hamulce -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 02 January 2005 Skąd: śląsk ![]() |
a jak Buni sprawa z tarczami 312mm ? rezygnujesz z nich ?
mi tez cały czas chodzi po głowie myśl, żeby zakładac 5 śrub to chyba bedzie najlepsze rozwiązanie PS. dzis Ci puszcze fotki moich jarzm |
|
|
![]()
|
|
jestem w trakcie robienia 312mm 4x100 ... tarcze juz sa zalozone.
dzis oddajemy na dorobienie adapterow do jarzma. chce to skonczyc.. i pewnie bede mial na sprzedaz.... poniewaz calkiem przypadkiem kupilem cale kolumny od e36 m3 na gwincie , z zaciskami , tarczami , kolmpletne do zalozenia.. tyl rowniez mam. takze skoro udalo mi sie skompletowac calosc to nie ma sie co zstanawiac.. -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 02 January 2005 Skąd: śląsk ![]() |
CYTAT calkiem przypadkiem kupilem cale kolumny od e36 m3 na gwincie , z zaciskami , tarczami , kolmpletne do zalozenia.. tyl rowniez mam. takze skoro udalo mi sie skompletowac calosc to nie ma sie co zstanawiac..
no to ładny zestaw upolowałes , masz jakis namiar jeszcze na tego człowieka od którego to kupiłeś ? Możesz dac na PW Pozdr |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: West UK ![]() |
ja też chce! gdzie wogóle o to pytać?
Added after 49 minutes: Jeszcze zapytam jaka chłodnica do takiego disla i od czego wiatrak? Czy były robione jakieś dodatkowe wloty powietrza na chłodnice??? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 16:34 |