![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 06 August 2003 Skąd: wesoła ![]() |
233KM to juz w serii powinien 7 sek do 100 łamać, po wirusie to niezła rakieta musi być.
Byłem dziś w salonie, całkiem fajne rabaty dają. -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
w serii ma 7.0s do setki, po programie bedzie pewno podobnie latac jak S4
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 11 November 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Wczoraj robiłem nowego Tuareqa 3.0TDi. Niestety nie mam hamowni 4x4 aby sprawdzić efekty pracy. W mojej opinii ten Tuareq po chiptuningu chodzi lepiej od V-10 TDi w serii
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Pytanie do twórców koni...
Czy helmuty robią coś jeszcze przy tych silnikach aby moc jeszcze wzrosla? I na ile po ewentualnych modach można liczyć? -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
CYTAT("mario q.":62jjclgh) Pytanie do twórców koni...
Czy helmuty robią coś jeszcze przy tych silnikach aby moc jeszcze wzrosla? I na ile po ewentualnych modach można liczyć? Narazie nic mi o tym nie wiadomo ale mysle ze sprezarka to klucz -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 11 November 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Spręzarka w tych silnikach pompuje super precyzyjnie...dosłownie co do milibara...tak jak się ustawi w programie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
CYTAT("Master/s":39xvixvs) Spręzarka w tych silnikach pompuje super precyzyjnie...dosłownie co do milibara...tak jak się ustawi w programie
dopuki nie zobaczy troszku sadzy. wtedy elektronicznie sterownany silownik czuje minimalny opor i mamy notlauf -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
gość_pitruch_* |
![]()
|
![]() |
Czy auto po modyfikacji "kopci", "smuży"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 21 November 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Występuje tylko charakterystyczny dla wszystkich TDI "odkurz". Generalnie nie zauważyłem różnicy w stosunku do serii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
Naprawdę ładny wynik! Gratki dla właściciela i CompSport'ów bo ładnie to wygląda.
Muszę się tam do was wreszczie wybrać, bo pomieszkuję znowu coraz więcej w Tychach a to rzut beretem - a po odejsciu z ProjectXs warto się dowiedzieć co robią koledzy -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT warto się dowiedzieć co robią koledzy
to tak się teraz nazywa szpiegostwo przemysłowe |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 January 2005 Skąd: Wrocław / Bielsko-Biała ![]() |
a ja milemokazje stanac na kresce w sobote w nocy z a6
bylo bardzo slisko, wiec na starcie byla totalna masakra, jak tomek mi odjechal przy starcie to juz trudno bylo go dorwac, poprostu torpeda. za to z rolowanego juz nie bylo tak nierowno samochody szly leb w leb. tutaj filmik zeby porownac start http://rapidshare.de/files/16346874/HPIM2535.MPG.html -------------------- srtw.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
CYTAT("darksmile":3l1z5i8m) CYTAT warto się dowiedzieć co robią koledzy to tak się teraz nazywa szpiegostwo przemysłowe Jassne - rozgryzłeś mnie! Tak serio, to nie mam tam po co szpiegować. Na początku marca odszedłem z ProjectXs i założyłem własną, niezależną firmę, której działania będą zależne tylko ode mnie. Zajmuję się prawie wyłącznie Volvo, więc mało mogę "wyszpiegować" w firmie zajmującej się głównie VW. Do Volvo mam już dostawców oprogramowania, bo nie zamierzam sam "robić chipów" (u nas co krok to tuner) a raczej sprzedawać sprawdzone programy. Jak będę miał kogoś z VW na program to wiem do kogo się zwrócić. -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Cześc
Ja też zawitałem po moc w CS i oto wyniki: Auto to A6 3.0 TDI S-line manual. seria http://img119.imageshack.us/my.php?imag ... ria7is.jpg seria+ chip [url=http://imageshack.us:26btrrlq] ![]() autostrada http://img123.imageshack.us/img123/3325 ... 0019ry.jpg Auto hamowane na w Gliwicach na Maha 4x4 Super auto nie jest do wyscigów tylko miało byc bezpiecznie zrobione, do zabawy mam inne Mimo to zapina nieźle: Dzieki CS za profesjonalną obsługe. Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
No - w koncu podjąłeś dobrą dezycję - gratuluję
Heh, Pawel - widze, ze od razu wziałes sie za testowanie U mnie też limitera niet Chyba zgodzisz sie z tym, ze teraz trzeba zwracac uwage, zeby nie przekrecic dwoch pierwszych biegow Heh, jeśli jechałeś przez Wrocław, to chwile potem mijales mnie o jakies 100-200 metrow... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Tak zgadza sie 1,2 i 3 kończą sie brardzo szybko, wiec trzeba byc wpatrzonym w obrotomierz, jednak cała zabwa zaczyna sie na 5 i 6 powyżej 200 km/h wtedy widać jak to auto przyspiesza i przy 270 można prowadzić 1 ręką
Mi zostawili ogranicznik tylko, że teraz na 300 km/h Tak jechałem w czwartek przez Wrocław Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
a jaka je st mozliwosc skrzyni? tak z ciekawosci...i jakie obroty sa na zdjeciu?
P.S. chyba sie zaczynam przekonywac do silnkow Diesel-a -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Szok, szok i szok. To ja się tu pocę kombinuję - wydech, DSMIC, turbo, wtryski, sryski aby marne 230KM z benzyny wycisnąć - a tu byle gnojowóz na chipie ma 300KM Chyba czas przejść na ciemną strone mocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 January 2005 Skąd: Wrocław / Bielsko-Biała ![]() |
mnie to juz dawno zalamalo, za pierwszym razem jak mi Tomek dupe zlał tym gnojowozem
-------------------- srtw.pl
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Buba6":2pziipen) mnie to juz dawno zalamalo, za pierwszym razem jak mi Tomek dupe zlał tym gnojowozem
Teraz to się już z pewnością nie powtórzy Ale chętnie stanę z Tobą i spróbuje z czystej ciekawości. W sprawie samej modyfikacji, to autko przejechało już 8 kkm, do tej pory wszystko funkcjonuje bez zarzutu. Spalanie na trasie bez problemu poniżej 8 litrow - przy dosc emeryckiej jezdzie udalo mi sie zrobic 7 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 09:29 |