![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 18 October 2007 Skąd: Poznań ![]() |
przeczytalem caly temat i jestem pod wrażeniem....... czy w tym sezonie bedziem zona zoabczyc to auto na torze poznań??????
-------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak jak pisałem kilka postów wcześniej, tak planuje, będę o tym pisał w tym temacie.
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 05 October 2006 Skąd: WP ![]() |
tarcza jest ogromna, ale...
wyobraźmy sobie teraz hebel(ten opcjonalny) z nowego RS6 420 mm ! przecież to jeszcze 5 cm większa średnica ![]() -------------------- - Live For This -
|
|
|
![]()
|
|
Przyjechały kolejne zabawki z USA. Mikołaj nie dał rady na święta ale dostarczył z bonusem.
![]() Kupiłem troche znowu "świecidełek" ![]() ![]() Do tylnego zawieszenia, pozbywam się elementów giętkich. ![]() AIM XML Pista do ogarniania tego co dzieje się wokół auta + dodatkowe sensory do telemetrii, czujnik obrotów kierownicy + czujniki temperatury do skrzyni biegów i tylnego dyferenciału. Pista będzie współpracować z AEM EMS gdyż może czytać 19 kanałów które EMS wyprowadza poprzez wyście rs-232. Więcej czujników w przyszłości tak by stworzyć pełną telemetrie. ![]() Do AIM XML Pista dokupiłem moduł GPS ... by nie zgubić się na torze ![]() ![]() Camber, caster regulacja do przodu auta. ![]() Dodatkowe nowe i zapasowe czujniki do AEM EMS. ![]() Złączka do szybkiego podłączenia akumulatora zewnętrznego. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
ooo AIM. Fajna sprawa. Ogladalem na zywo, na targach w niemczech.
Fajne zabawki. -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Generation NEXT Dołączył: Wed, 09 July 2003 Skąd: Dark side of the mOOn ![]() |
Przyjechały kolejne zabawki z USA. Mikołaj nie dał rady na święta ale dostarczył z bonusem. ![]() Kupiłem troche znowu "świecidełek" ![]() ![]() Do tylnego zawieszenia, pozbywam się elementów giętkich. ![]() AIM XML Pista do ogarniania tego co dzieje się wokół auta + dodatkowe sensory do telemetrii, czujnik obrotów kierownicy + czujniki temperatury do skrzyni biegów i tylnego dyferenciału. Pista będzie współpracować z AEM EMS gdyż może czytać 19 kanałów które EMS wyprowadza poprzez wyście rs-232. Więcej czujników w przyszłości tak by stworzyć pełną telemetrie. ![]() Do AIM XML Pista dokupiłem moduł GPS ... by nie zgubić się na torze ![]() ![]() Camber, caster regulacja do przodu auta. ![]() Dodatkowe nowe i zapasowe czujniki do AEM EMS. ![]() Złączka do szybkiego podłączenia akumulatora zewnętrznego. Do kompletu mam dla Ciebie, szybkowar i czapkę kufajkę ![]() ![]() -------------------- Real cars don't power the front wheels, they lift them..
Tor Poznań 1:54 na automacie z ogranicznikiem prędkości do 180 km/h :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Aaaa oszalałem ! Rewelacyjny stuff !
|
|
|
![]()
|
|
Do kompletu mam dla Ciebie, szybkowar i czapkę kufajkę ![]() ![]() Trochę mi jeszcze brakuje, jedną z najważniejszych rzeczy to wahacze audi motorsport i maglownica sportowa o innym "przełożeniu" niż seryjna. Są też inne pierdółki jak nowe przewody wodne, mocowanie cewek ..... trochę tego jeszcze mi zostało. Ale chwilowo skupiam się na wyjechaniem auta ... w tym roku ![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Albert - ale wiesz, że łożyska sferyczne vel. uniballe możesz kupić od ręki w warszawie w SKF'ie? Do wyboru do koloru
![]() Reszta parafrazując pewnego pana "mistrz". Ogólnie projekt mistrz ![]() -------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
tak domyślam się ... ale kupiłem ramię i potrzebowałem uniballi, wiec chciałem kupić te które rekomenduje producent części.
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Albert.
Jedyne za co trzymam kciuki, to za to, żeby silnik wytrzymał jak najdłużej. Dbałość o szczegóły miażdży. Czekasz na aftermarketowe mocowania cewek? God damm it! -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
Kolejna zabawka. Kolektor dolotowy dwu komorowy. Głowy cel zmiany kolektora to dostarczenie takiej samej dawki powietrza do każdego z cylindrów.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolektor przygotowany przez Jyrki Repo i jest on jednocześnie właścicielem tego auta -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
Kolektora bardzo Ci zazdroszczę. Szkoda, że nie ma takich do S50...
Będziesz go sprawdzał na flow bench'u? Tak z ciekawości ![]() Jazda torowa to piękna rzecz i 100x fajniejsza od 1/4, jednak (co pokazuje m.in. Twoje auto, czy "Audi" z filmu) równie czaso, praco i oczywiście finansochłonna. Bardzo jestem ciekaw poznańskich czasów. -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
Bardzo jestem ciekaw poznańskich czasów. Boję się ze "wkładka" nie da rady ogarnąć całości potencjału tego auta. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
To się wkładkę stuninguje
![]() -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
Wkładka IMO jest już nieźle wystrojona, nie przesadzaj Albert
![]() Będzie OK. Zresztą pamiętaj, w razie niepowodzenia, należy zawsze szukać zewnętrznych czynników tłumaczących ![]() Czasy na jakim poziomie, byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące, na początek? -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
Czasy na jakim poziomie, byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące, na początek? Tchórzliwie odmawiam udzielenia odpowiedzi ![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Czytam ten temat od b.długiego czasu i podoba mi się coraz bardziej.
Startowałeś czymś innym w międzyczasie czy zero ?? A takim potworem sukcesem będzie ukończenie wyścigu na samym początku brez rozwalenia auta co jest mozliwe przy względnie małym błędzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Kolejne diwajsy powalają na kolana
![]() |
|
|
![]()
|
|
Startowałeś czymś innym w międzyczasie czy zero ?? A takim potworem sukcesem będzie ukończenie wyścigu na samym początku brez rozwalenia auta co jest mozliwe przy względnie małym błędzie. Startowałem gdzie ? Bo na torze Poznań w wyścigach jeszcze nie. A zanim wystartuje to jeszcze bardzo dużo czasu minie, sam start poprzedzi kilka treningów w Poznaniu. Mnie się nigdzie nie śpieszy, celem na ten rok jest start w przynajmniej jednej eliminacji. Czy będzie więcej startów, to się zobaczy, ale bardzo dużo zależy od budżetu. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 18 August 2025 - 02:43 |