![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Hmmm szkoda ze w wawie bo znam pasjonata motoryzacji kóry w wolnych chwilach wyprowadziłby tą komorę na cacy.
Rozumiem ze przeszkaza ci ten bajzel chciałbys poprowadzic normalnie wiazke, poukładac zbiorniczki, aku itp i przewody. Teoretycznie kazdy mechanik by sobie poradził ale musi to bys miłosnik motoryzacji na twoim miejscu poszukałbym na forach odltimerów mechaników z wawy tam są ludzie którzy potrafią ładnie poukłądac wszystko pod maską. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
my bymy ci zrobili ale niestety do warszawy nie dam rady jeździć na sprzątanie
-------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Mam speca ,ale w Krk , elegancko robi audiczki 2.2t
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("DeviLL":mt4l5jqm) Mam speca ,ale w Krk , elegancko robi audiczki 2.2t
kto Ja znam tylko rzeźnika z Krakowa -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Ale prawda jest taka, że jeśli wszystko masz dobrze zrobione, to nie jest ważne czy się świeci i jest poukładane pod linijkę. To nie democar, tylko wyścigówka, wyjmiesz parę razy silnik albo gdzieś kujniesz i cała ta zacna robota pójdzie w diabły.
Oczywiście, to Twój wóz i to Ty decydujesz o tym, co jest pod maską. r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("k11":3p12z0gx) Ale prawda jest taka, że jeśli wszystko masz dobrze zrobione, to nie jest ważne czy się świeci i jest poukładane pod linijkę. To nie democar, tylko wyścigówka, wyjmiesz parę razy silnik albo gdzieś kujniesz i cała ta zacna robota pójdzie w diabły.
Oczywiście, to Twój wóz i to Ty decydujesz o tym, co jest pod maską. r. niestety jest bałagan daleki nawet od dobrze poukładanej wyścigówki, nie musi się błyszczeć, ale musi być porządek -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: Wawa/Ostrołęka ![]() |
![]() proponuje założyć temat na tamtym forum, z pewnością się ktoś zgłosi do pomocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
CYTAT("k11":376t7hrh) Ale prawda jest taka, że jeśli wszystko masz dobrze zrobione, to nie jest ważne czy się świeci i jest poukładane pod linijkę. To nie democar, tylko wyścigówka, wyjmiesz parę razy silnik albo gdzieś kujniesz i cała ta zacna robota pójdzie w diabły.
Oczywiście, to Twój wóz i to Ty decydujesz o tym, co jest pod maską. r. Wszystko się da tak poukładać ze jak będziesz wyjmował skrzynie 2 razy w tygodniu i silnik 2 razy na miesiąc to po poskładaniu do kupy i tak będzie świetnie wyglądać. Na 2.2t się nie znam ale jak silnik jest poskładany i wszystko jest podłączone to jestem w stanie podjąć sie roboty sprzątania i uszycia wszystkiego na miarę -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
CYTAT("Albert":u8m0mxd5) CYTAT("DeviLL":u8m0mxd5) Mam speca ,ale w Krk , elegancko robi audiczki 2.2t kto Ja znam tylko rzeźnika z Krakowa Poszlo na priv co i jak -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 27 June 2004 Skąd: Lublin ![]() |
W okolicach wawy będzie ciężko ale proponuję http://www.koraszewski.com jak Ci się mocno nie spieszy bo terminy tam "nie robią roboty" będzie ład i pożądek pod machą bez ściemy...
-------------------- Prawdziwy dyplomata potrafi powiedzieć idź do diabła w taki sposób, że właściwie cieszysz się na tę wyprawę.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("MegaT4":2nsl6bcg) W okolicach wawy będzie ciężko ale proponuję http://www.koraszewski.com jak Ci się mocno nie spieszy bo terminy tam "nie robią roboty" będzie ład i pożądek pod machą bez ściemy...
znam Pana Koraszewskiego, dziękuję za rade -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
czy do prawidlowego ulozenia paru rurek, kabelkow i zbiorniczkow na prawde potrzeba jakiegos magika z kosmosu? zadzwon kontrolnie do ktoregos z chlopakow z ssgarage.pl w audi sie co prawda nie specjalizuja, ale jesli jest to kwestia jedynie ulozenia dupereli pod maska czegos, co juz jezdzi i dziala, to nie podejrzewam, zeby byl to dla nich wielki problem...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Starachowice/Kielce/Krakow ![]() |
CYTAT("Albert":3u683aoy) CYTAT("DeviLL":3u683aoy) Mam speca ,ale w Krk , elegancko robi audiczki 2.2t kto Ja znam tylko rzeźnika z Krakowa a kto jest tym rzeznikiem i dlaczego??? bo u speca od audi z tego co mi wiadomo robiles glowice Kisiel tez ci pieknie pouklada (przyklad kilka tematow nizej -> eclipse)... tylko pytanie czy jest sens wiezc auto az do Krakowa... -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("k11":1svv5kko) Ale prawda jest taka, że jeśli wszystko masz dobrze zrobione, to nie jest ważne czy się świeci i jest poukładane pod linijkę. To nie democar, tylko wyścigówka, wyjmiesz parę razy silnik albo gdzieś kujniesz i cała ta zacna robota pójdzie w diabły.
Oczywiście, to Twój wóz i to Ty decydujesz o tym, co jest pod maską. r. Ale według mnie to raczej nie jest kwestia estetyki. Ważniejszą sprawą jest możliwość szybkiej diagnozy podczas wystąpienia jakiejś usterki. Lepiej zobaczysz wyciek na czystym silniku czy brudnym? Łatwiej zobaczyć dziurawy wąż w gąszczu innych czy w przypadku gdy są logicznie poukładane? Dzięki temu, że raz dobrze zrobisz, później oszczędzisz dużo czasu. -------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Inaczej: na pierwszym zdjęciu niewiele widać (być może jest tam niczym u przysłowiowej cyganki w tobołku). Na drugim jest niczym na sali operacyjnej. Nie namawiam nikogo do trzymania mega syfu, ale druga skrajność poza democarami jest IMHO puszczaniem pary w gwizdek.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Albert, Piotr Bednarek z Tomaszowa Mazowieckiego (wiem że to 150KM od Warszawy, ale...) zbudował niejedną wyścigówkę, a wielokrotnie mogłem się przekonać, że jest przy tym pełno[rawnym estetą - żaden kabel czy przewód nie może sobie latać ot-tak. Nie wiem czy kojarzysz żółte M3 GTR do wyścigów płaskich - p. Bednarek zbudował je u siebie w firmie. Mam do niego całkowite zaufanie, tym bardziej, że na jeden z naszych projektów (totalna wydumka!) przejętych po druciarzach dał półtora roku gwarancji. W razie gdybyś chciał się dowiedzieć więcej - napisz na PW.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Dzięki za podanie adresu. Albert, wysłałem ci PW ze szczegółami.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("240Z":3qxb0kcn) Albert, Piotr Bednarek z Tomaszowa Mazowieckiego (wiem że to 150KM od Warszawy, ale...) zbudował niejedną wyścigówkę, a wielokrotnie mogłem się przekonać, że jest przy tym pełno[rawnym estetą - żaden kabel czy przewód nie może sobie latać ot-tak. Nie wiem czy kojarzysz żółte M3 GTR do wyścigów płaskich - p. Bednarek zbudował je u siebie w firmie. Mam do niego całkowite zaufanie, tym bardziej, że na jeden z naszych projektów (totalna wydumka!) przejętych po druciarzach dał półtora roku gwarancji. W razie gdybyś chciał się dowiedzieć więcej - napisz na PW.
w kręgach wyścigowych na brzmienie nazwiska Bednarek ludzie zaciskaja pięści. Wywalił na kasę wiele osób |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("darksmile":yksh5acs) w kręgach wyścigowych na brzmienie nazwiska Bednarek ludzie zaciskaja pięści. Wywalił na kasę wiele osób
to czy jest ktoś w PL kogo można polecić i kto nie będzie miał 1000000 fackupów ? -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 17 August 2025 - 03:04 |