![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
To troche mało ważne, ale... : czy bedzie jakis aerodynamiczny body-kit i jakie będą felgi?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Azrael":2ifitbuc) Wstawiłeś kołki dębowe zamiast amortyzatorów?
Nie bój nic na przejściu z prostej startowej na krajówke w Kielcach Cię zdrowo wytelepie Tamten fragment się przelatuje prawie .... może takźle nie będzie. Added after 1 minutes: Kit będzie ... felgi też będą ... wszystko pokaże w swoim czasie. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Albert":pdcj9r23) CYTAT("Azrael":pdcj9r23) Wstawiłeś kołki dębowe zamiast amortyzatorów? ;-) Nie bój nic na przejściu z prostej startowej na krajówke w Kielcach Cię zdrowo wytelepie ;-) Tamten fragment się przelatuje prawie .... może takźle nie będzie. Mpje zdecydowanie nie wyścigowe auto wykonywało tam dwa skoki ;-) A jeszcze nie był to pełen ogień. -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
obrabiarka numeryczna to jedno.... ale masz swiadomsoc ze trzeba miec skaner i ludzi umiejacych wykozystac to co jedno urzdzenie przygotuje do zaprogramowania drugiego..... edukacja obsugi tych zabawek pod ta robote to ladnych "pare" dn . Jesli ktos sie podejmie i programowania tych urzadzen pierwszy dam glowice do zrobienia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Albert czy możemy się dzisiaj spodziewać fotek nowych gadżetów?
-------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("K47":19c5kure) Albert czy możemy się dzisiaj spodziewać fotek nowych gadżetów?
lol ... dziś nie będzie nic ... mam dzień wolny ... musze troche poprawcować -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Albert":3q6vdb28) Głowica została wykonana perfektyjnie. Obróbka przeszła moje oczekiwania a spodziewałem się wiele po tej robocie.
Ze wzgledu na to ze przygotowujemy silniki na 1ego maja na Krasnobrockiej z uzyciem flow bencha, miałem okazje oglądać też Twoją głowice i wyniki Głowica wygląda slicznie, ale czasy bling bling jesli chodzi o efekty chyba juz sie skonczyly Moze wrzucisz wykresy z przeplywu? |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Miniac":23dz97ce) ale czasy bling bling jesli chodzi o efekty chyba juz sie skonczyly
Co rozumiesz przez to zdanie ? Głowica miała byc obrobiona bezpiecznie i poprawiona miala byc fabryka. To obróbka nie hardcore 1000KM na 1/4 mili tylko 400KM na 3 godziny katowania fury non stop. Głowice w S2 nie trzbeba ruszac do 400-450KM wiec to co zrobiłem to raczej na zapas. Wykresy dam jak bede mial porownanie z wykresami seryjnej głowicy. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
CYTAT("Miniac":1ttxhhmh) Głowica wygląda slicznie, ale czasy bling bling jesli chodzi o efekty chyba juz sie skonczyly
Moze wrzucisz wykresy z przeplywu? Czyżby nierównomierny przepływ? Bo to by było najgorsze.... -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
a jakie jest prawdopodobienstwo, ze reczna robota da rowne przeplywy dla wszystkich kanalow? na moje oko bliskie zeru...
|
|
|
![]()
|
|
słabe masz oko.... imo
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
sadzisz, ze ktos jest w stanie recznie i bez wspomagania sie flowbenchem wykonac taka obrobke, ze wszystkie kanaly beda takie same? szczerze watpie
|
|
|
![]()
|
|
Takie same nie, ale np do 1% przepływu już tak.
-------------------- 530---------------220koni
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
CYTAT("Bullitt":c6bieqc0) Takie same nie, ale np do 1% przepływu już tak.
a skad wiesz? -------------------- 318is
|
|
|
![]()
|
|
bo juz mam kartke z wynikami
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 July 2004 Skąd: wawa ![]() |
CYTAT("Albert":1xguotwm) Zdjęcia deski rozdzielczej dam w poniedziałek. CYTAT("Albert":1xguotwm) dziś nie będzie nic ... mam dzień wolny
Oszukali mie! ...Banda decydentów. To ja czekam z niecierpliwoscia wieksza niz przed nowym odcinkiem "M jak Milosc". Kazdego ranka z wypiekami na twarzy, drżącymi rękoma wlaczam komputer z nadzieją, ze na naszym forum lizne troche tajemnego swiata wyscigow, a Albert pisze, ze dzis nie bedzie nic.. O nie! -------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]()
|
|
cos tam sie robi, prace powoli ale do przodu budowa samochodu to nie lada wyzwanie, nawet jak sa wszystkie czesci. Kasa poszła a czesci nie ma A że czesci brakuje bo solidni dostawcy ze szwecji czy niemiec daja ciala to sa opoznienia w budowie auta. Czekam na korbowody .... 4 tygodnie opoźnienia Czekam na wał korbowy .... 2 tygodnie opoźnienia -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
Ja to wszstko rozumiem, ale taka sytuacja nie powinna sie powtorzyc. Oczekuje na powazny progress report A tak serio, mam cicha nadzieje, ze kiedy jako stary wyjadacz, nabedziesz juz obycia na polskich i czeskich torach, podzielisz sie z nami- zwyklymi track day'owcami tajemna sztuką ustawiania, konstruowania zawieszeń itd
A propos.. Nic sie nie ruszylo w kwesti odnalezienia w wawie czlowieka, ktory dorabia customowe camber plates? Te HR'owskie sruby (tripple C?), ktore zalozyles do Audi wygladaja na pewne i precyzyjne rozwiazanie? Rozumiem, ze one pasuja do wiekszosci zawieszen (nie tylko amorkow H&R), o ile tylko zdejme sobie piaste, dokladnie pomierze mocowanie i odnajde w katalogu H&R dynksy o odpowiednich wymiarach.. To chyba fajne i tanie rozwiazanie. -------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Flashmaster Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: Katowice ![]() |
[url:1zv3q7bu]http://www.k-mac.com/[/url:1zv3q7bu] tu nic do Ciebie nie spasuje w kwesti regulacji zawiasu
-------------------- Opel Z-series Counsellor
Z20LET Z20LEL Z20LER Z20LEH |
|
|
![]()
|
|
Do mnie, do E36 jest camber plates do wyboru, do koloru. Problemem sa jedynie ceny, wiec szukam jakiegos ekonomicznego rozwiazania na ten sezon. Przykladowo zestaw plytek na przod ze strony, ktora podales kosztuje 400$ razem z przesylka. Nie mniej jednak dzieki za link
Przepraszam za OT. -------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 15 August 2025 - 21:12 |