![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Walki do VR6 turbo. Brzmi interesujaco, bo do 400KM na kolach wiekszosc egzemplarzy ktorych specyfikacje widzialem jezdzi na serii. Ciekawe w jaki wynik mierza Litwiny ze sie za walki biora...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 08 April 2003 ![]() |
CYTAT("roos":1dq1tcv2) Walki do VR6 turbo. Brzmi interesujaco, bo do 400KM na kolach wiekszosc egzemplarzy ktorych specyfikacje widzialem jezdzi na serii. Ciekawe w jaki wynik mierza Litwiny ze sie za walki biora...
No właśnie są generalnie jaja, bo czasy które podali Świątkowi do wykonania na wałku wydechowym okazały się... seryjnymi czasami VR6. Może po prostu goście się nawet nie zainteresowali, jakie toto ma czasy seryjnie, tylko wiedzą jakie chcą mieć. A że chcieli mieć prawie seryjne, to ostatecznie stanęło na tym, że Świątek robi im wałki według własnego widzimisię, na ogólne hasło "VR6 turbo". Jak dzwoniłem do Bydgoszczy przed świętami, żeby dowiedzieć się, jakie ostatecznie będą czasy, to powiedzieli że nie pamiętają Także partyzantka pełną gębą Jeden chce wałki, ale nie wie jakie, a drugi mu je robi, ale nie wie jakie. Pożyjem, obaczym. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z Mokotowa ![]() |
no czyli wykonali dokladnie takie jak chce kupujący "niewiem jakie"
-------------------- VTG crew
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Jak ja to uwielbiam.
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("www.czasy.com":tnwypq2a) Jak dzwoniłem do Bydgoszczy przed świętami, żeby dowiedzieć się, jakie ostatecznie będą czasy, to powiedzieli że nie pamiętają
Nie no to juz jest masakra |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 21:50 |