![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
[quote="joker":1i9gcqtv] (">STAN<":1i9gcqtv) Jak widziałeś nie napisałem że samochod jest szybszy od M3 ale porownanie nie jest grzechem...[/quote] Porównanie? Boże....czego do czego? Wynikło z większości postów, że te 330 Cd ma <7 do setki tak? Sprawdź ile ma seryne M3, a nie porównuj już obu aut na 1/4 bo to jednak jest grzechem.[/quote] ..ma nawet poniżej 7, jeździłem tym samochodem, i wiem/uważam, że jego osiągi sa porównywalne z m3 (mam), gdyby nie fakt, iż to diesel i nie kręci się do 7-8 tys ( do 100 trzeba dwa razy zmienić połozenie lewarka), to nie jeden posiadacz oryginalnego m byłby zaskoczony, fajny pomysł i dobrze zrealizowany projekt (dobre osiągi przy niskich kosztach), pozostaje pozazdrościć i kupić/zrobić mocnego diesla -------------------- dostałem drugą szansę :-)))...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
Z tak fajnego topica o 330D zrobiła się piaskownica i pajacowanie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 25 December 2003 ![]() |
CYTAT("budyn @ ,,,,":b8zydhy3) Z tak fajnego topica o 330D zrobiła się piaskownica i pajacowanie...
w takim razie odsylam do piaskownicy http://www.piaskownica.pl/viewforum.php ... 70fa357c59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
CYTAT("A":snr4a6u7) CYTAT("budyn @ ,,,,":snr4a6u7) Z tak fajnego topica o 330D zrobiła się piaskownica i pajacowanie... w takim razie odsylam do piaskownicy http://www.piaskownica.pl/viewforum.php ... 70fa357c59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("keyser":1wixq63y) nie każda firma tuningowa w tym kraju, robi klientom samochody TYLKO po to, żeby startowali w wyścigach na 1/4 mili...
...są też tacy, którzy chcą mieć przyjemność z samochodu na codzień, a 1/4 mili i przyjemność z jazdy, w obecnym stanie w klasach, NIE IDĄ W PARZE Boże, nie wierzę. Jest jeszcze ktoś kto myśli tak jak ja. Nie wierzę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Flashmaster Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: Katowice ![]() |
nie jestescie we dwojke... ja mam w aucie WSZYSTKO co mialem i wyglada na to, ze zacznie normalnie zap.. po ulicach
-------------------- Opel Z-series Counsellor
Z20LET Z20LEL Z20LER Z20LEH |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 May 2005 Skąd: Śląsk ![]() |
Bardzo dobrze że robi się auta do użytku na co dzień .Samochód przygotowane w 100% na ćwiartkę jest tak naprawdę częściowo zniszczony.
-------------------- ///Freude am Fahren /// 325i QP
e36 318i limo e36 325i coupe cd nastąpił ... też Coupe |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Artiv":2ggnnecc) Samochód przygotowane w 100% na ćwiartkę jest tak naprawdę częściowo zniszczony.
zresztą jak każde auto profesjonalnie przygotowane do wyczynu... nadszedł czas by przyjać do wiadomości, że 400m to już profi sport i autem "na codzień" nic się nie zwojuje... -------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("FilipN":1t13wjg5) zresztą jak każde auto profesjonalnie przygotowane do wyczynu... nadszedł czas by przyjać do wiadomości, że 400m to już profi sport i autem "na codzień" nic się nie zwojuje...
dlatego troche brakuje opcji "street legal". chociaz jako znaczka przy klasyfikacji. -------------------- Dzik zawsze pozdrawia.
- Clio stage 0.5 = 172->161->166(ET14.9)->184(ET?)->??(ET14.3)-> seria - R5 blue, 2.0 16 - 160KM - R5 black 1.4t mpi - R5 red 1.4t - R5 silver 1.4t Zycie jest za krotkie zeby jezdzic dieslem |
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
Ja mam auto do street legal;) Jest szbkie i da sie uzytkowac na codzien...nie zamierzam wygrywac zawodów na 1/4 mili tym autem bo by sie po prostu popsulo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("dzik":xndc8k4v) CYTAT("FilipN":xndc8k4v) zresztą jak każde auto profesjonalnie przygotowane do wyczynu... nadszedł czas by przyjać do wiadomości, że 400m to już profi sport i autem "na codzień" nic się nie zwojuje... dlatego troche brakuje opcji "street legal". chociaz jako znaczka przy klasyfikacji. Tylko jak odróznisz street legal od reszty?????? A co jak sie to wprowadzi to bęa wieczne kłótnie czy powinien mieć znaczek czy nie??? Po chiolere taki znaczki, każdy zainteresowany i tak wie jak wygląda samochód przeciwnika. Mnie osobiscie wkurzają teksty typu" " jesteś szybszy, ale ja nie mam slicków i mam w środku tapicerkę" Prawda jest taka, skonczył sie lans, albo osiągi , albo wygodne worzenie dupska |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: Wa-wa ![]() |
myślę że sport ten naturalną drogą zmierza w kierunku dragu i nic tego nie zmieni - niestety skończyły się czasy kiedy wygrywały seryjne M-Powery
teraz seryjne auta mogą poszaleć tylko na ulicach ... -------------------- Będziesz
Mógł Więcej |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Rufi wydaje mi się że nie którzy bardziej wolą bawić się w streetracing czyli auta bez tych ulepszeń(przyjeżdżące na własnych kołach i bez slicków) ale za to mocno zmodyfikowane mechanicznie.
Dragracing jest ok ale auta to już słabo albo wogóle nie nadają się do jazdy na codzień. -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("RUfi":dikqu2cc) Tylko jak odróznisz street legal od reszty??????
A co jak sie to wprowadzi to bęa wieczne kłótnie czy powinien mieć znaczek czy nie??? Mnie dziwia martwe zapisy w reulaminie sss. Samochody w klasach mialy byc przepisowe, miec wazne badanie techniczne itp. Ktory by je z czolowki w klasie przeszedl... -------------------- Dzik zawsze pozdrawia.
- Clio stage 0.5 = 172->161->166(ET14.9)->184(ET?)->??(ET14.3)-> seria - R5 blue, 2.0 16 - 160KM - R5 black 1.4t mpi - R5 red 1.4t - R5 silver 1.4t Zycie jest za krotkie zeby jezdzic dieslem |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("macpl":14a0fmau) Rufi wydaje mi się że nie którzy bardziej wolą bawić się w streetracing czyli auta bez tych ulepszeń(przyjeżdżące na własnych kołach i bez slicków) ale za to mocno zmodyfikowane mechanicznie.
i nikt im tego nie zabrania - ja też się zaliczam do tej grupy i jadę na Bemowo seryjnym M3 i na pewno będę się dobrze bawił co nie znaczy że nie będę się gapił z otwartą paszczą jak zapierdziela w mojej klasie dragster i corvetty -------------------- Będziesz
Mógł Więcej |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("dzik":bi13qzd0) CYTAT("RUfi":bi13qzd0) Tylko jak odróznisz street legal od reszty?????? A co jak sie to wprowadzi to bęa wieczne kłótnie czy powinien mieć znaczek czy nie??? Mnie dziwia martwe zapisy w reulaminie sss. Samochody w klasach mialy byc przepisowe, miec wazne badanie techniczne itp. Ktory by je z czolowki w klasie przeszedl... |
|
|
![]()
|
|
ale jest fajnie
-------------------- Będziesz
Mógł Więcej |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
a wracajac do tematu, to jak sie auto teraz sprawuje? wychodza jakies wady/usterki? bylo jakos mierzone ostatnio, bo na bemowie chyba nie bylo?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Widziałem ją na mieście fajnie wygląda - ta linia idąca w klin. Autko czyste a obok drajwera panienka . Konkret poprostu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Jesteśmy porażeni twoim spostrzeżeniem
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 00:19 |