![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 07 August 2005 Skąd: z KSR :) ![]() |
tak bak jest 60l. no ja tez tak slyszalem jak narazie za kazdym razem gdy przyspieszam siedze w srodku ) postaram sie wrzucic filmik na dniach jak jezdzi.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Jutro biore ze sobą G-techa to sprawdzimy tego potworasa
Ciekawe jak to będzie smigało po następnych modach... -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 13 July 2005 Skąd: Gdansk/Krakow/Warszawa -> PCP ![]() |
Czekamy z niecierpliwoscia, projekt super .
-------------------- PCP -> w trasie....
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 16 July 2005 ![]() |
ponawiam pytanie
czy bmw e-30 wystartuje jeszcze w tym sezonie????? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 16 November 2004 Skąd: 22 ![]() |
napewno wystartuje...
...keyser powiedzial ze brakuje juz mu tylko kierunkow zeby wyjechac na droge pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Wracając do diselka...
W zasadzie przez pierwsze III biegi nie ma wielkiej sensacji ale po wrzuceniu IV biegu to poprostu miarzdzy, ciekwi mnie jakie to ma doladowanie na pierwszych tzrech biegach. Np. w Nissanie 200Sx S14 jest ograniczone doaldowanie na pierwszych trzech beigach - tutaj wydaje się być podobnie -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 12 December 2002 Skąd: Fałtekowo ![]() |
pomiary Gtechem - juz byly !!!/podobno/ Gdzie te sensacyjen czasy mocno zblizone do M3 E36
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 20 November 2003 Skąd: WWA-bemowo ![]() |
CYTAT("przemir":3vx4b7dd) pomiary Gtechem - juz byly !!!/podobno/ Gdzie te sensacyjen czasy mocno zblizone do M3 E36
no no jakies info .... bo BARDZO jestem ciekawy jak to sie zachwouje -------------------- było sportowe jest cabriolet
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 15 December 2004 Skąd: z Polski ![]() |
osiągi podobne do M3 E36 ale chyba wersji 3.0 i to chyba dopiero po mocnym programie musi być diesel, bo tak to wątpie zeby miał takie osiągi
-------------------- nigdy więcej ...OPLA, za to M5 E39 to jest to
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 16 July 2005 ![]() |
no to keyser jedz na bemowo tą e-30
i zycze ci zebys walnol niską 10 |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 28 August 2003 Skąd: z przypadku ![]() |
narazie ma na Gtech'u na 1/4mili - 14.01sek
bez chip'a |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
Gratuluje keyser Waszej ekipie.....Fajna robota.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 01 August 2005 Skąd: z CENTRUM ![]() |
To dawaj Misiaczku jakiegos ostrego moda i robimy zamieszanie w klasie
dobre gumki co by trakcja byla i male avanti. Chlopcy z klasy Turbo az sie prosza zeby kolejna lokomotywka ich zjadla................ PS. postaram sie odwiedzic wasza zacna firme w tygodniu to pogadamy |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
CYTAT("stw":mzril6gy) osiągi podobne do M3 E36 ale chyba wersji 3.0 i to chyba dopiero po mocnym programie musi być diesel, bo tak to wątpie zeby miał takie osiągi
Napewno ma mniej niż 7.5s... Mam jeszcze pytanie do KSR czy dysponujecie danymi: 1. Ile waży silnik: TDS a ile 3.0D 2. Czy jest róznica w budowie nadwozia przystosowanego dla 1.6, 1.8, 2.0 czy 2.5 litra . Chodzi mi o to czy buda pod cięższe silniki bądz pod diesla jest przez fabrykę jakoś specjalnie wzmacniana np. wiekszą ilością zgrzewów itp . 3. Czy to, że do budowy tego diesla czy tej drugiej szybkiej czarnej benzynowej E-36 użyliście nadwozia E-36 1.8IS jest czyms konkretnym podyktowane czy poprostu takie lalki się trafiły Pozdro... |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Keys, robcie jakiegos moda szybko, seryjne diesle nie jezdza Jakby co to przeciez wiesz gdzie sie zglosic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
CYTAT("karmi":3p3mevcq) napewno wystartuje... a Ty co rzecznik prasowy
...keyser powiedzial ze brakuje juz mu tylko kierunkow zeby wyjechac na droge pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 16 November 2004 Skąd: 22 ![]() |
pr robie taki...
...moze jakies znizki da albo cos pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 May 2005 Skąd: Śląsk ![]() |
Panowie nie ma co się bawić w spekulacje czy 330d jeździ lepiej od ///M3 3.0. Właściciel uzna że postawi ja na ćwiartkę w Bemowie to się wszystko okaże . Z tego co pamiętam to ostatnio nawet Toxica garowało jakieś Porsche .Moje zdanie jest takie że nie ma co robić dużo szumu bo wszystko okaże się w praniu . Tak na marginesie to bardzo fajny pomysł z tym dieslem .Wydaje mi się ze połączenie nadwozia e36 Coupe z motorem 3.0d jest trochę śmieszne , ale to jedyne rzeczy które ze sobą kolidują . Przyćmiewają to moment , osiągi i spalanie . Widać że zalet jest więcej niż wad . Czekamy wszyscy na wyniki żeby się nie okazało że dużo szumu i na tym się wszystko zakończy .Może macie jakiś filmik jak ten Wasz projekt jeździ ??? Pozdrawiam
-------------------- ///Freude am Fahren /// 325i QP
e36 318i limo e36 325i coupe cd nastąpił ... też Coupe |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: Wa-wa ![]() |
miałem okazję przejechać się tym woziorem jako pasażer - wrażenie jest fajne, niezależnie od biegu ciągnie cały czas tak samo, zupełnie jakby samochód nic nie ważył i nie miał oporów powietrza
potem przewiozłem właściciela swoim - wrażenia porównawcze z M3 niech opisze sam -------------------- Będziesz
Mógł Więcej |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
CYTAT("Artiv":3mrvpcrz) Panowie nie ma co się bawić w spekulacje czy 330d jeździ lepiej od ///M3 3.0. Właściciel uzna że postawi ja na ćwiartkę w Modlinie to się wszystko okaże .
Tu nie ma co się okazywać ani nie ma nad czym sepkulować. ~200 KM diesla mając nawet swój moment to stanowczo za mało, żeby przrównywać go do M3. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 06:30 |