![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 11 May 2004 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
CYTAT("mario q.":3k74x2pe) CYTAT("Bodek":3k74x2pe) to jak tyle osob nie przyjezdza to mam szanse na podium Chyba nie.... Bo ja się wybieram.... Masz szczescie Mario ze moja mazda sie robi, wkoncu bysmy staneli na tej kresce |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 March 2003 Skąd: Lublin ![]() |
Ojjj tam płaczecie i zaczynyacie psy wieszać na SSS z tego co wiem to organizatorem jest AK Bielsko-Podlaski i SSS nie czerpie z tego żadnych korzyści finansowch poza opłatami za start. Tak czy siak byłem dziś, wjechałem za frajer, pobawiłem się w piątkową noc z której zbyt wiele niepamiętam, jutro wyciągam padline z garażu i jade urwać półośke na VHT.
-------------------- Hp is one thing, putting it down to the track is another.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 Skąd: Warszawa WD ![]() |
jesli chodzi o Turbo to chyba Adddi jeszce odpada
a jesli chodzi o dyche to mam nadzieje ze zostanie to jakos sensownie zorganizowane i chociaz za ta cala wyprawe i koszta poniesione dostaniemy mozliwosc startu na innej rudzie SSS za free, oczywiscie wraz z biletem wjazdowym , 50zl to i tak jest mało !! - a txt organizatora, zostancie u mnie za 20zl od łebka to mam w d...... Added after 2 minutes: CYTAT("ju-by":2ze7zzs6) Szkoda, że niektórzy się zniechęcili...to jest sport, tak czasem bywa...
tak tylko ze wiekszosc sporotw zwiazanych z autami w taka pogode sie odbywa , i nie mowie tu teraz o lataniu w strugach deszczu ale po mokrym mozna , przynajmniej zawody zrobilby sie ciekawsze i troszke adrenalinka by skakala -------------------- K-sport, HKS, Akrapovic i wiele innych. GT-R online Shop : http://sklep.tgauto.pl
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Fałtekowo k/Warszawy ![]() |
CYTAT("Integra":3k5h5c1l) mnie tez,
mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... dokładnie, -------------------- https://www.rpmotorsport.pl
Katalizatory i tłumiki Magnaflow, Sklep tuningowy, Tuning Sklep, Tuning, Felgi Japan Racing, Multimedia i Car Audio Alpine, oleje Millers Motul i wiele innych, sprawdź |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 17 September 2003 ![]() |
Taki sport, na każdą pogode trzeba mieć odpowiednie opony, a nie od razu odwoływac impreze...
Mamy tutaj kolejny przykład ze wazniejsza jest wsadzona buła w auto a nie umiejetnośc operowania pedałami... Sport to sport. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Nie wiecie czy ktos z Mini nie przyjedzie? Jezeli czolowka nie pojedzie to ja sie wybiore
Pogoda zawsze na zawodach SSS dopisywala, raz sie nie udalo, nie ma co tragedii robic Pamietam na ostatnim Modlinie bylo zagrozenie deszczem, troche pokropilo ale wyschlo -------------------- Aczkolwiek z tym, że nie na pewno, bo jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie, nikt nikomu nic, to po co??
Są trzy prawdy: prawda, tyż prawda i gówno prawda! -ZX 2.0 16V -Rover 114 16V GTI ET 1/4 - 16.241s - Stalowa Wola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 17:32 |