![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
mario q :
tak to zyciowki ale nie spoczne na laurach poki nie bedzie 12-stek tery : ani dotarly viewtopic.php?t=17850 ani te same waskie opony, udalo sie dzieki uprzejmosci GS ktory pozyczyl mi slicki Stang : jak twoje auto jest seryjne to moje...tez SRantyfan: "wazne, ze w klasie T pozamiata " no niebylbym taki pewien ani doktorek nie spi ani gecko sie nie poddaje -------------------- IV miejsce w klasie Turbo w MP 2006
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 11 January 2003 Skąd: Wodzisław Śl. ![]() |
CYTAT("Adddi":3ixragkc) mario q :
tak to zyciowki ale nie spoczne na laurach poki nie bedzie 12-stek Adddi gratulacje Widze ,że Polo złapało trakcje na ile teraz wystrojone ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
rafi :
trakcji nadal nie znalazlem, ale podobno TT ja mial nadal nie wsytrojone -------------------- IV miejsce w klasie Turbo w MP 2006
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 28 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("SRantyfan":w4bktucv) budowany byl w Japonii Juz mniejsza o to skad jest... wazne, ze w klasie T pozamiata
zebys sie nie zdziwil ze pozamiata nie wszystkie autka wyjechaly jeszcze w tym moje |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
No właśnie Stang... co poza NXem masz jeszcze dłubnięte w tym SVT :twsited:
Rok temu też miała NX a tak nie śmigała |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Z Warszawy ![]() |
CYTAT("BoboVtec":3vc9kga3) Z powrotem z szyman chyba juz 54km przed wawa byl korek....
ah te powroty z weekendu Ale za to z jakiego weekendu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 30 June 2003 Skąd: O-ka ![]() |
CYTAT("S4jm0n":3662zpft) No właśnie Stang... co poza NXem masz jeszcze dłubnięte w tym SVT :twsited:
Rok temu też miała NX a tak nie śmigała Tylko NX i wydech made by Oldar a zapomniałbym o syfiastych slickach Pirelli z gumy D5 które trafić w czarne nie mogą W zeszłym roku też tak śmigała (nawet lepiej) zobacz se czas w podpisie z zeszłego roku -------------------- Stang MysticCobra #783 1/4 mili ET12.57s - już sprzedany
S60 R Suza zmota off-roadowa http://www.1996mysticcobra.com http://www.mysticcobra.net |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
CYTAT("Stang":35flzhs1) W zeszłym roku też tak śmigała (nawet lepiej) zobacz se czas w podpisie z zeszłego roku
Hmmm, no rzeczywiście Musiałem przeoczyć ten przejazd Przede wszsytkim pamiętałem Twoje starty z Modlina 1.05.04 Powodzenia w przyszłych modach jak zbierze się kasa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 16:43 |