![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 27 May 2004 Skąd: Maków Maz. ![]() |
Witam znowu
Moj ostatni post byl dokladnie rok temu i takze zwiazany z Szymanami I teraz mam pytanko ? ktoredy jedziecie "7-mką" czy "61" przez pułtusk, makow ... bym sie dolaczyl po drodze |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: olsztyn ![]() |
no to do juterka albo do dzis heheh a wlasnie chcialem spytac jakie pojemnosci silnika sa do jakiej klasy bo sie pogubilem jak cos
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No i po Szymanach
konkluzja jedna : "Warszawa przyjechala i zebrala wszystko co bylo do zebrania" CRX by Promotor wreszcie zaczol jezdzic (12.2 ) WO VTG sie niestety popsulo najlepszy czas ITR by Promotor klasa TURBO najmocniejsza i prawie pokrywala sie z wynikami najszybszych aut zlotu Pogoda ladna , organizacja sprawna jedyny zgrzyt to klasa OPEN gdzie doszlo do malego oszustwa organizatorow czekamy na nastepne Szymany -------------------- IV miejsce w klasie Turbo w MP 2006
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 30 June 2003 Skąd: O-ka ![]() |
CYTAT konkluzja jedna : "Warszawa przyjechala i zebrala wszystko co bylo do zebrania"
Ja jakoś nie jestem z Warszawki (mam tylko tablice WO) a też z pustymi rękami nie wróciłem -------------------- Stang MysticCobra #783 1/4 mili ET12.57s - już sprzedany
S60 R Suza zmota off-roadowa http://www.1996mysticcobra.com http://www.mysticcobra.net |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
CYTAT("Adddi":2xbdqetn) CRX by Promotor wreszcie zaczol jezdzic (12.2 )
WO VTG sie niestety popsulo najlepszy czas ITR by Promotor klasa TURBO najmocniejsza i prawie pokrywala sie z wynikami najszybszych aut zlotu Pogoda ladna , organizacja sprawna jedyny zgrzyt to klasa OPEN gdzie doszlo do malego oszustwa organizatorow czekamy na nastepne Szymany Adddi daj jakies konkrety , kto ktore miejsce. Fajnie ze Crx porzadnie pojechal, bo na bemowie srednio to wygladalo. Cos powaznego z WO VTG? Jaki czas ITR'a?? Pietji?? czy jakas inna? pomiar czasu byl ok? pzdr -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
W EVO VTG chyba poszedl dyfer.Czasy i miejsca na podium beda znane pod koniec tygodnia.Szkoda ze czasy nie byly wyswietlane, tylko mowil je komentator, ktorego nie bylo slychac za dobrze.Ja ogolnie jestem zadowolony z imprezy, przy okazji poprawilem swoj czas z bemowa z 14.8 ET na 14.35 ET.Takze jes sie z czego cieszyc .Pozdr.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
CYTAT("tery":zj540czw) Jaki czas ITR'a?? Pietji?? czy jakas inna?
Jak najlepszy czas zawodów to tylko Pietji Mocniejszej ITRki od Promotora nie znam.... -----> Stang Jak Ci poszło Możesz jakieś szczegóły napisać Czas Miejsce |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 30 June 2003 Skąd: O-ka ![]() |
CYTAT -----> Stang
Jak Ci poszło Możesz jakieś szczegóły napisać Czas Miejsce Eee nooo czas był lipny spodziewałem się ok 12.5 a wyszło bez rewelacji 13.2 ale po rozmowie z GS już wiem co jest przyczyną, ciężko trafić w czarne ale to już nie długo się zmieni jak będą oponki ET Street bo slicki Pirelli mimo że miękkie bo D5 to trzymają słabiej niż opony uliczne moję toczydełko powinno z tym co w nim siedzi kręcić 12.2 - 12.5. A co do miejsca to startowałem tylko w Maxi no i tak jakoś 1 wyszło Ps. Wpadnij kiedyś do mnie do salonu bo piszę z ziomalem z jednej wioski i niewiem z kim -------------------- Stang MysticCobra #783 1/4 mili ET12.57s - już sprzedany
S60 R Suza zmota off-roadowa http://www.1996mysticcobra.com http://www.mysticcobra.net |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Może się nie znam ale według mnie organizacja była kiepska
Nie było miejsca na rozgrzewkę, palenie gumy ma parkingu między zaparkowanymi samochodami, jazdy z nawracaniem na ręcznym. Na szczęscie ochrona pilnowała aby nikt nie wchodził na tor po którym zawodnicy się ścigali i wracali. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Ja robiac swoj drugi wyscig pare sekund po starcie nagle zauwazylem, ze jacys ludzie ida sobie przez pas przede mna.Troche mnie to zaskoczylo, ale pomyslalem, ze zdarza zejsc i cisnalem dalej .
P.S.Albert, czy to nie twoja almerka stala obok mojego SI WRX (srebrny)?Nie bylem pewien czy to ty, dlatego wolalem nie podchodzic.Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
moja, hulajnoga odrzutowa
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Fałtekowo k/Warszawy ![]() |
no było wesoło hehehe, organizacja faktycznei kiepska ale chyba nie spodziewali się takiej ilości ludu jak tam była. Klimat i pogada fajna więc tragedi nie było.
ps Alber tej wody potem juz nikt pić nie chciał -------------------- https://www.rpmotorsport.pl
Katalizatory i tłumiki Magnaflow, Sklep tuningowy, Tuning Sklep, Tuning, Felgi Japan Racing, Multimedia i Car Audio Alpine, oleje Millers Motul i wiele innych, sprawdź |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 22 April 2003 Skąd: Warszafka ![]() |
Dla mnie to było bardzo odmienne doświadczeni, które zapewne odbije się na mojej psychice. Widziałem duuuużo pojazdów "polskiej myśli tuningowej" rodem ze strony http://www.wiejskitunink.pl, fanatyków palenia gumy łącznie ze szlifem felgii, jeden dzwon...albo dwa i o wiele za dużo aut które startowały nie mając ani jednego konia mechanicznego więcej od egzemplarzu seryjnego. Zapomniałbym wspomnieć o ochronie, która nie reagowała prawidłowo na nieodpowiednie zachowanie. Reasumując nie reagowała wcale na bałagan panujący wzdłuż toru.
Pogoda była fajna.... towarzystwo (VTG, E-X-C, Promotor itp) dopisało więc wyjazd bardzo fajny jeśli traktować go w kategoriach majowego pikniku ze znajomymi na mazurach..... hmmmm zabrakło nam chyba grilla |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Adddi":2pj2wb7z) No i po Szymanach
konkluzja jedna : "Warszawa przyjechala i zebrala wszystko co bylo do zebrania" CRX by Promotor wreszcie zaczol jezdzic (12.2 ) To "wreszcie" padnie pewnie jeszcze kilka razy w sezonie Nie ma chetnego do dotarcia auta, jego aktualny przebieg to 75km, wiec narazie dociera sie silnik i ... kierowca Zawody byly naprawde ok. |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Czy Accord VTG jezdzil? Na Bemowie był tylko w parku maszyn, pokazał cos w Szymanach?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
lansował się
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 July 2004 Skąd: warszawa ![]() |
a rx-8 to pozostanie seryjny czy cos zamierzaja z tym zrobic ? .. Albert a Ty czyms startowales ? co z S2 ? bo niestety niewiem nic na ten temat .. a fotki bardzo fajne ... fajny krajobraz ;p
Pozdrawiam .. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Stang :
"Ja jakoś nie jestem z Warszawki (mam tylko tablice WO) a też z pustymi rękami nie wróciłem " bo miales farta ze zes w Turbo nie startowal tery: CRX pierwszy w turbo i open WO VTG tylko jeden przejazd ze slizgajacym sie sprzeglem a potem bum i dyfra nima Czasy Pietji to chyba ok 12.3 Pomiar czasu ok no i porzadne drzewko startowe Fawor : zabraklo numerow startowych i WO VTG byl ostatni a Acord mogl juz tylko sluzyc jako laweczka -------------------- IV miejsce w klasie Turbo w MP 2006
|
|
|
![]()
|
|
polo fajnie śmiga
|
|