![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 01 February 2003 Skąd: Inowroclaw ![]() |
Czy to fajny samochod TAK ale za te potezne pieniadze mozna miec cos niespotykanego chocby Pagani Zonde co bije na glowe osiagami GT2.
Wydaje mi sie ze GT2 jest dla SNOBA a supra dla milosnika TUNINGU. -------------------- Wicemistrz Polski w klasie turbo 2004.
S4 takie tam zwykłe |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 18 April 2004 Skąd: warszawka ![]() |
podoba mi sie topik i wasze wypowiedzi, to tak jak ja bym pisal o gwiazdach
a tak na marginesie to pomysladowca topiku wlasnie nam pokazal jakim jest amatorem zadajac tak banalne pytanie. ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza i gdybym tylko generowal srodki umozliwiajace mi zakup takowej to nie zawahalbym sie |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("K...":3738qbhx) ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 22 June 2003 Skąd: Kłodzko/Wrocław ![]() |
ej zamiencie sie na tydzien autami;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
CYTAT("K...":3mqo8xxk) podoba mi sie topik i wasze wypowiedzi, to tak jak ja bym pisal o gwiazdach
a tak na marginesie to pomysladowca topiku wlasnie nam pokazal jakim jest amatorem zadajac tak banalne pytanie. ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza i gdybym tylko generowal srodki umozliwiajace mi zakup takowej to nie zawahalbym sie czy ty wiesz co ty mowisz? -------------------- byle dalej do przodu i nie rozbic samochodu
patrz ten koles w sejczencie, smieje sie, padnie na pierwszym zakrecie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("pHej":scm8i2o8) moim zdaniem GT2 to samochód dla ludzi którzy chcą szpanować "fajną bryczką za niebagatelne pieniądze" przecież nikt nie kupi bryki za 200000 euro tylko dla jazdy na tor. ci szczęśliwi nabywcy napewno mają jakiś inny wózek w garażu. GT2 to podobnie jak GT3 tylko chwyt reklamowy. różnią sie tylko zmienionym oprogramowaniem i kasą. ato że się trzyma jezdni to zsługa raczej opon niż literek. tak więc najfajniejszy jest podstawowy model.
Za przeproszeniem.... o czym Ty pier...sz? -------------------- Kazdy ponad kazdym...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("oziatko":bpt6rxpm) CYTAT("K...":bpt6rxpm) podoba mi sie topik i wasze wypowiedzi, to tak jak ja bym pisal o gwiazdach a tak na marginesie to pomysladowca topiku wlasnie nam pokazal jakim jest amatorem zadajac tak banalne pytanie. ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza i gdybym tylko generowal srodki umozliwiajace mi zakup takowej to nie zawahalbym sie czy ty wiesz co ty mowisz? zalatwisz mi taki bryloczek? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 10 December 2003 Skąd: z warszawki ![]() |
Siemanko for all...
PAN K... napisał.... "ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza i gdybym tylko generowal srodki umozliwiajace mi zakup takowej to nie zawahalbym sie..." Hee hee hee heeee ja jeb...ale sie usmiałem. Ziom twój dowcip czasami jest mega kosmiczny i wyrafinowany jak dla mnie. Łojezuuuuuu tego mi było trzeba w tym całym stękającymi kraju. Zdrowko Panie K... PS. Piotr Purchawka to purchawka ajne kraftwerk maszine z dużą historią, prestiżem, a twoja Supra to Japanysssss banzaiiiiiiiii dla takich jak Ty-zapaleńców pełną gębą. Pozdrawiam i tych co mają GT2 i tych co mają SUPRY...i jeszcze innych też pozdrawiam... OLAF|B16A2 [/list] -------------------- Civic ProEM Grupa PromotoR www.promotormocy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2003 Skąd: 3Miasto ![]() |
K... & TT:
1. czytają to ludzie siedzący na forum; 2. czytają to ludzie znający Was - choćby "z mediów" 3. czytają to nowi forumowicze - opieprzani za robienie burdelu 4. nie mam żadnych kompleksów, ale myślę, że np. ja, po takiej akcji, wyleciałbym z hukiem z forum... no ofence, fajnie się czyta takie "smaczki" - jest przynajmniej wesoło, a nie tylko patetycznie, widać, że tu są żywi ludzie, a nie wirtualne twory, ALE nie miejcie potem pretensji, że "młodzi" robią nam burdel na forum żeby to chociaż był off-topic... -------------------- Radykalnie Anarchistyczna Poezja
G.R.A.P.H.I. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
CYTAT("K...":1p9e8a9d) CYTAT("oziatko":1p9e8a9d) CYTAT("K...":1p9e8a9d) podoba mi sie topik i wasze wypowiedzi, to tak jak ja bym pisal o gwiazdach a tak na marginesie to pomysladowca topiku wlasnie nam pokazal jakim jest amatorem zadajac tak banalne pytanie. ja osobiscie uwazam ze supra jest najlepsza i gdybym tylko generowal srodki umozliwiajace mi zakup takowej to nie zawahalbym sie czy ty wiesz co ty mowisz? zalatwisz mi taki bryloczek? wybacz ale to juz nie moje sprawy.miedzy innymi przez takie breloczki.(a nie bryloczek) da sie zamknac juz ten temat? ej elo? -------------------- byle dalej do przodu i nie rozbic samochodu
patrz ten koles w sejczencie, smieje sie, padnie na pierwszym zakrecie |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 May 2004 Skąd: trójmiasto ![]() |
a tak sie bratali w tv hehehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
paranoja
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
CYTAT("sopot":2y3jxdze) a tak sie bratali w tv hehehe
A w tzw międzyczasie jak prom kosmiczny sojuz dotarł na Proxima Centauri to dali sobie po ryju. A działo się to w barze u stefana w Żninie koło Sanoka. Bo tam się spotkali... Ale.... Karol podjechał Suprą.....a TT Porką..... No i w końcu na długiej do Rzeszowa... jak dali w gassss to się obudzili rano w krzakach a reszta to tylko senne marzenie. Wódka tam podobno tania, mediów nie ma, a i tanie dupy ponoć z Rumuni przez góry się przekradają... W lasach swierze poziomki, a i zwierzyny łownej nie brak. Dobranoc. -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Człowiek przychodzi zmęcozny do domu i może sobie tak humor poprawić.... ale przedszkole :-(
TT - miałem lepsze zdanie o Tobie mimo wszystko :-/ -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 16 August 2004 Skąd: Warszawa i Z.G. ![]() |
To jest poprostu zamach na forum, chca w 5ciu przejac wladze.
A GT2 bylo fajne sezon temu, teraz juz nie jest trendy i K juz nie ma stajla. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 24 August 2003 ![]() |
Mam pytanie: dlaczego jak ktos niechcaco sie spyta o jakas glupote to dostaje zolta kartke, a jak ktos zalozyl taki glupi, prostacki i nic nie wnoszacy temat to nikt nic nie robi? Gdzie tu rownosc Panowie moderatorzy??
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Równość?
Równość to jest podobno w demokracji.... Pretensje miej do Rzymian że ci nawkładali jakiś paranoi do głowy. Tutaj jest Demokracja sterowana czyli Albertynizm... heheehhe -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: W-wa ![]() |
GT2 ma fajne hamulce
P.S. Koczes - cale zycie jest niesprawiedliwe |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Lysy":3qw1vhqc) GT2 ma fajne hamulce :-)
Turbo tez ma...jak sobie dopłacisz za opcję... -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
a tak wogole to odnosze wrazenie ze autor topiku mial zamiar zapytac:
"A wiecie dlaczego supra jest lepsza od GT2?" |
|
|
![]() ![]() |