![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Young fan Tuning":tv31ovmi) Bo chyba tylko Golf Simona ma ponad 300km w klasie T (oczywiscie mowa o 1.8T) a inne samochody z tym silnikiem sa slabsze.
jechaly rowniez nieco slabsze 1.8t od Simona i zrobily najlepsze czasy sposrod startujacych 1.8t. Dodam jeszcze tylko ze Ibiza na K03s robi 13,9 ET...... Art -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 October 2002 ![]() |
Golf Simona ma dużo za dużo tej mocy - na ostatnim Bemowie jak poszedłem na całość (ostatni przejazd) to zapaliły się opony a potem spalił się docisk (spieki przeżyły)...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 31 August 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
a ja zadam takie kontrolne pytanie odnośnie najmocniejszych 1,8t by unitronic - czy 1,8T Pawła jeździ w końcu??
-------------------- AUQ k04-01 - było
: Kawasaki Z750s..- też było teraz- STI bug |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
Jeździ, ale najmocniejszy jest chyba Leon Marcina, 338PS.
Wysłany Wto Lis 09, 2004 16:36 pm: Jeździ, ale najmocniejszy jest chyba Leon Marcina, 338PS. Oczywiście mowa o Unitronicu. -------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
CYTAT("Cavaas":37qpyrxo) a ja zadam takie kontrolne pytanie odnośnie najmocniejszych 1,8t by unitronic - czy 1,8T Pawła jeździ w końcu?? z tego co mi wiadomo to pawla juz nie jest Unitronic....kto inny sie nim zajmuje...nie mam pojecia czy jezdzi. moze niech najlepiej wlasciciel sie wypowie tez zaglada na to forum... CYTAT("art":37qpyrxo) Dodam jeszcze tylko ze Ibiza na K03s robi 13,9 ET......
to jakas sciema pzdr -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
są mocniesze leony niż ten 338 konny..
pytam o leona Pawła bo jestem ciekaw jak się zakończyły przygody z jego autem.. -------------------- AUQ k04-01 - było
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Cavaas":5cysz46p) są mocniesze leony niż ten 338 konny..
pytam o leona Pawła bo jestem ciekaw jak się zakończyły przygody z jego autem.. W pl? "mocniejsze" to ciekawe slowo....i roznie sie je intepretuje na "naszej scenie" pytanie czy sa szybsze?ciekawy jestem twojej opinii.... pzdr -------------------- _http://www.drifters.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
Zgadza się, leon z projektu 550 ma 405PS, ale narazie nigdzie nie startował a i pytanie dotyczyło tylko Unitronic, a nie vtg.
-------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
czy są szybsze? trzeba to przy okazji zweryfikować..
nie rozumiem co Cie ciekawi w słowie mocniejsze? "waszej scenie" czyli czyjej? pisząc mocniejszy mam na myśli taki który ma więcej KM, chyba jasne nie? -------------------- AUQ k04-01 - było
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Cavaas":2lrux21b) czy są szybsze? trzeba to przy okazji zweryfikować..
nie rozumiem co Cie ciekawi w słowie mocniejsze? "waszej scenie" czyli czyjej? pisząc mocniejszy mam na myśli taki który ma więcej KM, chyba jasne nie? podobno 550 juz gdzies startowal z tym ze nie znam jego czasow. napisalem NASZEJ czyli twojej i mojej czyli w PL. chyba nie do konca jasne NIE?? niektorzy narzekaja ze wykres nie z takiej hamowni/zle zmierzony/poprawiony w paincie itd.....wykres dla mnie zupelnie o niczym nie swiadczy....jak juz to bylo milion razy napisane : LICZY SIE CZAS NA 402,5 m. mozna miec i 15734908 km i co z tego jak sie jedzie wolniej na cwiartke od tego ktore ma 300 km.... pzdr ps chyba zeszlismy troche z tematu sory za OT -------------------- _http://www.drifters.pl
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Dokładnie- liczy się czas...
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Pawel ostatnio jeszcze mi pisal ze auto jeszcze nie jezdzi niestety. Po wymianie glowicy na seryjna, nie odprezana temperatura EGT spadla ale dalej jest cus nie tak....
Art -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Cześć
Wiac jeżeli chodzi o moje auto to jest kiepsko obecnie stoi w Tomsonie, zobaczymy co z tego wyjdzie. pozdrawiam i dzieki za pamieć -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
no to Paweł współczuje Ci, że to tyle trwa...
czas czasem, nie rozumiem czemu wydruk z hamowni nie jest wystarczającym dokumentem potwierdzającym moc auta? tak przynajmniej jest w cywilizowanych krajach - w kwestii kto jest mocniejszy - rozstrzyga wydruk z hamownii i tyle nie mniej ni więcej. no ale polskie zadupie to co innego, trzeba się pogodzić z realiami. W 2004 mamy modę na tę firmę, a za dwa lata nikt nie będzie o niej mówił, mniejsza. Ale bujdy pod tytułem ponad 200km z k03 to już jest przesada... Bullit, przyznaj mi rację.... -------------------- AUQ k04-01 - było
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Ostatnio do znajomego mechanika przszedł tz "ojciec rodziny" i chciał podnieść moc w swoim Pasacie 1.8T 150KM, obdzwonił firmy i podobno w
MTM powiedzieli 196 KM i 340 NM po Chipie Otinger 215 KM i 320 NM Jestem w szoku, dlaczego robia tak ludzi w balona ??? i to znane firmy pozdrawiam -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
w 1,8t passacie zapomnij o takich wynikach, chyba że chcesz powtórzyć historie sizar'A i jego mtm tt.
z tej wersji co najwyżej w porywach 165km i 250 nm -------------------- AUQ k04-01 - było
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 May 2004 Skąd: trójmiasto ![]() |
CYTAT("Cavaas":35fc1vad) nie rozumiem czemu wydruk z hamowni nie jest wystarczającym dokumentem potwierdzającym moc auta?
tak przynajmniej jest w cywilizowanych krajach - w kwestii kto jest mocniejszy - rozstrzyga wydruk z hamownii i tyle nie mniej ni więcej. wiekszej bzdury w zyciu nie slyszalem:) ![]() ![]() kto jest mocniejszy rostrzyga wydruk z hamowni hahahaha czyli wedlug ciebie kto ma wiecej koni na papierze jest mocniejszy,a ja myslalem ze ten jest mocniejszy kto jest szybszy badz sobie mocniejszym na papierku gratuluje:) ![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Cavaas":b0howf63) Ale bujdy pod tytułem ponad 200km z k03 to już jest przesada... Bullit, przyznaj mi rację....
no to ja mam do ciebie pytanie...Jak to jest mozliwe zeby zrobic 13.9 na k03 skoro wiecej niz 200km jest nie mozliwe??bardzo cie prosze o odpowiedz...chyba ze chodzilo ci o k03 a nie o k03s....w co watpie czytajac ten watek. tak bardzo tego potrzebujesz zeby ktos ci przyznal racje??jak narazie bullitt napisal idealna prawde : "Liczy sie czas!" pozdrawiam niedowiarkow... -------------------- _http://www.drifters.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
CYTAT("sopot":1ful75im) czyli wedlug ciebie kto ma wiecej koni na papierze jest mocniejszy,a ja myslalem ze ten jest mocniejszy kto jest szybszy
Jak masz problemy z jezykiem polskim to nie nasz problem. Mocniejszy to ten co ma wiecej mocy. Szybszy...to chyba sam wiesz. -------------------- 318is
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Prawda jest taka, że nie ma 200 koni na k03... no chyba że ktoś walnie wałki, wydech, całą głowice itd. To się zgodzę. Ale sam chip to max 196- tyle jeszcze słyszałem z potwierdzonego źródła...
Pozatym nie można zrobic 13,9 turbo Vagiem mając okolice 200 koni- bo ja sam mając 240 koni robiłem 14,2 -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 11:23 |