![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 01 February 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
Ja moge za worek cementu robic. Nawet za wiecej niz jeden
-------------------- 1992 200SX S13 - reaktywacja.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 02 May 2004 Skąd: Z centrum dowodzenia Światem ![]() |
Moze jakies zaklady / ankieta ?
5tka w polsce jest niemozliwa , 8semka tez jest malo prawdopodobna , ale moze mu sie uda W koncu swiat do odwaznych nalezy Lepiej by bylo jakby do supry wsadzil jakies wielkie balony na tyl i sprobowal -------------------- Mini Cooper S - 2005r Full opcja , bezwypadek , 43000km | FOR SALE 36900zl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 27 June 2003 ![]() |
CYTAT("gh0ly":1yz8ewga) Lepiej by bylo jakby do supry wsadzil jakies wielkie balony na tyl i sprobowal
wieksze niz co ma teraz? co to zmieni? -------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
ed9dbac21f]http://.photobucket.com/albums/v179/evonatino/1111111111111111copy.jpg[/] numer gg 9428576 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
taaaa prawie jak F1... z tym, że budżet Sauber'a czy Minardi jest większy niż suma budżetów wszystkich teamów z NHRA, IHRA i całej reszty tych różnych zrzeszeń
-------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
chyba delikatnie przesadziles
-------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
ed9dbac21f]http://.photobucket.com/albums/v179/evonatino/1111111111111111copy.jpg[/] numer gg 9428576 |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
CYTAT("Wally":1wc152en) taaaa prawie jak F1... z tym, że budżet Sauber'a czy Minardi jest większy niż suma budżetów wszystkich teamów z NHRA, IHRA i całej reszty tych różnych zrzeszeń
jezeli chodzi ci o mnie to tylko poruwnanie jezeli do ciebie nietrafia to sorry ale ze lubisz sie czepiac detali to juz zdazylem zauwazyc -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 28 August 2003 Skąd: z przypadku ![]() |
CYTAT("Wally":1ekm9r7d) taaaa prawie jak F1... z tym, że budżet Sauber'a czy Minardi jest większy niż suma budżetów wszystkich teamów z NHRA, IHRA i całej reszty tych różnych zrzeszeń
a jak się nazywa największy team w NHRA, lub na przykład jakiś średniak, i jaki był ich budżet na 2004 rok?? pytam z ciekawości |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("keyser":6x41w9ne) CYTAT("Wally":6x41w9ne) taaaa prawie jak F1... z tym, że budżet Sauber'a czy Minardi jest większy niż suma budżetów wszystkich teamów z NHRA, IHRA i całej reszty tych różnych zrzeszeń a jak się nazywa największy team w NHRA, lub na przykład jakiś średniak, i jaki był ich budżet na 2004 rok?? pytam z ciekawości ci najwieksi maja od cholery sponsorow, i to bardzo znanych Transport, kilka osob w teamie, nowe czesci co wyscig, tanie to nie moze byc. To jest delikatnie wiesniacki sport ale w usa, bardzo popularny. -------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
|
|
![]()
|
|
CYTAT("keyser":3dntr6c2) a jak się nazywa największy team w NHRA, lub na przykład jakiś średniak, i jaki był ich budżet na 2004 rok?? pytam z ciekawości podziałaj w googlu jeśli pytasz z ciekawości natomiast jeśli mi coś zarzucasz to powiem tylko tyle, że zdecydowanie najdroższym sportem samochodowym w US jest CART. Więc skoro suma budżetów wszystkich teamów w tej lidze jest mniejsza niż budżet BMW-Williams to taki drag racing wygląda przy tym raczej śmiesznie CYTAT jezeli chodzi ci o mnie to tylko poruwnanie jezeli do ciebie nietrafia to sorry ale ze lubisz sie czepiac detali to juz zdazylem zauwazyc raczej nawiązywałem do tego: CYTAT Dlatego nieśmiało chciałem jedynie zwrócić uwagę że wyscigi top fuel i funny car to przemysł na miarę f1
a czepiam sie bo porównywanie pływania Makiem (taka żaglówka) po mazurskich jeziorach do offshore moze budzić tylko śmiech i politowanie -------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Wally":53cm643d) CYTAT("keyser":53cm643d) a jak się nazywa największy team w NHRA, lub na przykład jakiś średniak, i jaki był ich budżet na 2004 rok?? pytam z ciekawości podziałaj w googlu jeśli pytasz z ciekawości natomiast jeśli mi coś zarzucasz to powiem tylko tyle, że zdecydowanie najdroższym sportem samochodowym w US jest CART. Więc skoro suma budżetów wszystkich teamów w tej lidze jest mniejsza niż budżet BMW-Williams to taki drag racing wygląda przy tym raczej śmiesznie [) wszystkie team'y CART maja mniejszy budzet niz jeden team F1?? gdzie to wyczytales -------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Wally":8cwism6c) CYTAT("keyser":8cwism6c) a jak się nazywa największy team w NHRA, lub na przykład jakiś średniak, i jaki był ich budżet na 2004 rok?? pytam z ciekawości podziałaj w googlu jeśli pytasz z ciekawości natomiast jeśli mi coś zarzucasz to powiem tylko tyle, że zdecydowanie najdroższym sportem samochodowym w US jest CART. Więc skoro suma budżetów wszystkich teamów w tej lidze jest mniejsza niż budżet BMW-Williams to taki drag racing wygląda przy tym raczej śmiesznie CYTAT jezeli chodzi ci o mnie to tylko poruwnanie jezeli do ciebie nietrafia to sorry ale ze lubisz sie czepiac detali to juz zdazylem zauwazyc raczej nawiązywałem do tego: CYTAT Dlatego nieśmiało chciałem jedynie zwrócić uwagę że wyscigi top fuel i funny car to przemysł na miarę f1 a czepiam sie bo porównywanie pływania Makiem (taka żaglówka) po mazurskich jeziorach do offshore moze budzić tylko śmiech i politowanie no tak, tylko w twojej odpowiedzi, znów niczego się nie dowiedziałem... znaczy się wiesz, czy tylko tak strzelasz, że "NIE MA PORÓWNANIA"... obstawiam, że strzelasz i nie masz o żadnych kwotach pojęcia, dlatego pytam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Sredni budzet teamu top fuel to 2-3mln USD.
Minardi ma kolo 35 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("roos":2gpqe3lv) Sredni budzet teamu top fuel to 2-3mln USD.
Minardi ma kolo 35 minardi mozna kupic za 35m, czy budzet jest taki wysoki tego nie wiemy honda kupila ostatnio caly team za 29m usd -------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
[url=http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041008082359.shtml:a9c8c7zn]Dzisiaj ogłoszony budżet nowego teamu[/url:a9c8c7zn] Midland F1, który będzie korzystać ze średniej klasy nadwozia Dallara w sezonie 2006 to 100M $$$ rocznie. Questions, anyone?
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
no to już mamy 3 różne informacje w jednym topicu..... kocham to poprostu
o tym właśnie mówię |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
evonation, "Mozna kupic" za 30mln$ team, ktory ledwo pelza po krawedzi bankructwa - oczywiscie wg realiow F1.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("evonation":1htsav41) CYTAT("roos":1htsav41) Sredni budzet teamu top fuel to 2-3mln USD. Minardi ma kolo 35 minardi mozna kupic za 35m, czy budzet jest taki wysoki tego nie wiemy Owszem wiemy - okolo 35mln USD jak juz napisalem. EDIT: sorry, 35 to daje sam redbull. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 16 September 2003 Skąd: Wa-wa ![]() |
jak to czytam to sie zastanawiam czy po niektórzy pamiętaj do czego przydaje sie wysoki moment obrotowy.wszyscy krzyczycie WIECEJ MOCY!!!! WIECEJ MOCy...o momencie zapominacie???moc głównie jest potrzebna do ruszenia no i oczywiście do dalszego przyspieszania ale zeby samochod rownomiernie przyspieszal i jego moc byla efektywnie wykorzystana potrzebny jest wysoki MOEMENT OBROTOWY!!!!zróbcie samochód co będzie dawał np.800KM ale żeby turbinka dmuchała ok1300 Mm może wiecej jak sie da.przystosować do tego skrzynie, odpowiednio ja zestopniować na ćwiartke, eleganckie oponki.Pamiętajcie o momencie i nie krzyczcie tylko o mocy!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("keyser":33eyy4x9) no tak, tylko w twojej odpowiedzi, znów niczego się nie dowiedziałem...
znaczy się wiesz, czy tylko tak strzelasz, że "NIE MA PORÓWNANIA"... obstawiam, że strzelasz i nie masz o żadnych kwotach pojęcia, dlatego pytam BMW-Williams Geschätztes Budget: 300 Mio Euro Minardi Geschätzes Budget: 70 Mio Euro Ferrari Geschätztes Budget: 300 Mio Euro Toyota Geschätztes Budget: 300 Mio Euro McLaren-Mercedes Geschätztes Budget: 280 Mio Euro Jordan Geschätztes Budget: 100 Mio Euro Sauber-Petronas Geschätztes Budget: 130 Mio Euro BAR-Honda Geschätztes Budget: 220 Mio Euro Jaguar Geschätztes Budget: 140 Mio Euro Renault Geschätztes Budget: 260 Mio Euro to ile było tych dolarów w top fuel?? -------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
szczerze mówiąc nie mam pojęcia, nie googl'uję tak dobrze jak ty
poszukasz??, zajmie ci to pewnie kolejne 30minut i wszyscy się dowiedzą PS: skoro musisz się czepiać, chłopakom chodziło o zobrazowanie tego na co porywa się InterC |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 08:09 |