Sun, 31 Aug 2025 - 19:33
|
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 31 August 2025 |
Cześć wszystkim planuje budować buggy z mocnym silnikiem który jest podatny na dalsze modyfikacje na pewno musi być to silnik montowany poprzecznie – ze skrzynią montowaną poprzecznie. Myślę nad silnikiem z saaba 2.0 t lub 2.3 t albo 1.8 t i teraz do was pytanie który silnik by był lepszy wiem że były one w różnych wersjach jeżeli chodzi o moc także również prosiłbym abyście napisali które silniki były właśnie najlepsza.
|
|
|
|
![]() |
| Wspieraj forum |
Sun, 31 Aug 2025 - 19:33
|
![]() Dotacja |
|
|
|
|
Mon, 08 Sep 2025 - 18:03
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond |
Jakie masz doświadczenie mechanice samochodowej garaż i narzędzia oraz jedna z ważnych spraw przy wyborze silnika jaką masz wiedzę o elektryce/elektronice samochodowej ?
VR6 to Ciężki motor do tego przerobienie go na nadciśnieniowy wiąże się z konkretnymi ruchami finansowymi i wymaga o tym wiedzy, a Ty chyba nie umiesz nawet poszukać informacji przemielonych wręcz przez te forum bo nie podejrzewam, że Ci się nie chce ? 150 - 180 różnią się głowicami szerokie wąskie kanały, turbami , sterownikami silnika, głównie osprzętem, oba robi się zależnie od nakładu od 200 do 300 bez kucia Jaki jest budżet ? Ma być EMU ? Flansze t3 czy t4 ? (Pytanie testowe) -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
|
Tue, 16 Sep 2025 - 13:28
|
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 31 August 2025 |
Jestem tutaj aby zasięgnąć właśnie informacji, jeżeli by odpowiednio działała funkcja "szukaj" skorzystał bym z takowej
VR 6 już zakupiłem |
|
|
|
Tue, 16 Sep 2025 - 13:41
|
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto |
Więc działaj i pochwal się swoimi wyczynami. Życzę sukcesu choć szczerze wątpię, że coś z tego wyjdzie...
-------------------- A110S
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 05 November 2025 - 13:56 |