![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Pomorze ![]() |
https://youtu.be/JHR4uQPQqZU?si=Mxlhoc4A5WYkKnq8
Zapewne chodzi o tę generację... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
@Frolik, przecież masz napisany symbol silnika o który pyta autor a piszesz o jakiś chrupkach do starych peugeotów które już dawno skończyły na żyletkach. Niepotrzebna zlośliwość, regularnie latam tymi autami za granicę po 800-1000km autostradą od strzała. Jak ktoś nie dbał, to może i na żyletki trafiły. Jak wszystko kiedyś. Tak samo jak e38, S klassy i inne auta ktore kosztowały kiedyś jak 2 mieszkania. Mój błąd, przyznaję, nie sądziłem że zwykły 1,6 gdi może kosztować taki majątek, myślałem ze kazdy wolnossak małej pojemności kosztuje tyle co moje peżotowskie. koniec OT. |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Zasada jest taka. Silniki które sie nie psują albo bardzo rzadko, używane kosztują śmieszne pieniądze. Te wadliwe i słabej jakości, są mega drogie. Taki paradoks niestety.
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Ten co Sarna podał to nówka sztuka w skrzyni. Inne tak jakoś połowa tej ceny jak dalej allegro pokazuje po tym symbolu.
Tommo chyba takiej prostej reguły to nie ma . Te serie K czy S2000 hondy raczej się nie psują a tanie nie są. A alfy twinspark się psuje i grosze kosztuje . Dochodzi tu popyt najwyraźniej. -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Ten co Sarna podał to nówka sztuka w skrzyni. Inne tak jakoś połowa tej ceny jak dalej allegro pokazuje po tym symbolu.
Tommo chyba takiej prostej reguły to nie ma . Te serie K czy S2000 hondy raczej się nie psują a tanie nie są. A alfy twinspark się psuje i grosze kosztuje . Dochodzi tu popyt najwyraźniej do różnych dziwnych zastosowan -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Od każdej reguły jest wyjątek. Ale tak masz rację, stosunek podaży do popytu.
-------------------- A110S
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 10:57 |