Shoutbox 0 nowych PW 

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> 1.8T 200+KM
ledziu
post Wczoraj, 17:00
Post #21

Forum Homee

CYTAT(Tommo @ Sat, 05 Jul 2025 - 16:13) *
To chyba nigdy rajdówki w aukcji nie widziałeś.
Mi to nie przeszkadza i wcale nie niszczy silnika. Mam strzały w trybie sport. Chcę to mam nie chcę nie mam, strzela subtelnie i tylko przy redukcjach.

Tylko dźwięki z tych gówien nie mają nic wspólnego z rajdówką piszę to jako posiadacz auta z kilkoma mapami als/rollals. Do tego o jakiej subtelności mówimy ? W płytę głośne pierdzenie przy każdej możliwej okazji i godzinie żeby tylko w pobliżu psy się nie kręciły.

Fajnie jak słychać cofane zapłony, jakąś ich barwę, w fajnym aucie które przejedzie a nie pierdzenie niczym na filmiku z kawałkiem dętki na końcówce wydechu.

Rozumiem pojechać gdzieś na trasę, spocik jazda i papa ale te pseudo "miłośniki" okupują parkingi wokół sklepów, osiedli i robią wiochę wkurwiając ludzi. W domu okna nie otworzysz bo wiochmen jeden z drugim do drugiej w nocy testują "popcorny" w swoich kondomach.

Ja wiem teraz społeczność rejsingowa się obrazi bo jesteśmy "brać" ale taka jest prawda że jest to wiocha dla wiochmenów.

A jeszcze wystarczy że przez tych popkorniarzy temat podchwyci telewizja i jak myślicie co się stanie jak już jakiś polityk wychwyci że temat jest medialny i można zbić trochę kapitału politycznego na walce o prawilność drogową ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wczoraj, 17:00
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
ju-by
post Wczoraj, 18:44
Post #22

Forum Clubber

Za moich czasów była rywalizacja na głośność BOVa albo soczyste dźwięki surge line. I to już wtedy było festyniarskie.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 08:31