![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
To chyba nigdy rajdówki w aukcji nie widziałeś. Mi to nie przeszkadza i wcale nie niszczy silnika. Mam strzały w trybie sport. Chcę to mam nie chcę nie mam, strzela subtelnie i tylko przy redukcjach. Tylko dźwięki z tych gówien nie mają nic wspólnego z rajdówką piszę to jako posiadacz auta z kilkoma mapami als/rollals. Do tego o jakiej subtelności mówimy ? W płytę głośne pierdzenie przy każdej możliwej okazji i godzinie żeby tylko w pobliżu psy się nie kręciły. Fajnie jak słychać cofane zapłony, jakąś ich barwę, w fajnym aucie które przejedzie a nie pierdzenie niczym na filmiku z kawałkiem dętki na końcówce wydechu. Rozumiem pojechać gdzieś na trasę, spocik jazda i papa ale te pseudo "miłośniki" okupują parkingi wokół sklepów, osiedli i robią wiochę wkurwiając ludzi. W domu okna nie otworzysz bo wiochmen jeden z drugim do drugiej w nocy testują "popcorny" w swoich kondomach. Ja wiem teraz społeczność rejsingowa się obrazi bo jesteśmy "brać" ale taka jest prawda że jest to wiocha dla wiochmenów. A jeszcze wystarczy że przez tych popkorniarzy temat podchwyci telewizja i jak myślicie co się stanie jak już jakiś polityk wychwyci że temat jest medialny i można zbić trochę kapitału politycznego na walce o prawilność drogową ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Za moich czasów była rywalizacja na głośność BOVa albo soczyste dźwięki surge line. I to już wtedy było festyniarskie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 08:31 |