![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Twój samochód nadaje się wyłącznie na tor także nie wiem z czego się tak cieszysz Nie cieszę się ale nie zgadzam się, nie jechałeś tym samochodem. -------------------- A110S
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
W połowie stawki wersja Fq400 czyli evo 9 po fabycznym czipie pełna seria Otrzymał przemapowany ECU , kute tłoki i korbowody, wtryskiwacze 680 cm3, pompę paliwa wysokociśnieniowego, kolektor wydechowy ze stali nierdzewnej, układ wydechowy HKS i wysokowydajny katalizator Racja...seryjny wóz ![]() -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Znowu widać jak mało wiesz o Evo 9, miałem takie cyferki u siebie po programie w Evo 9 MR. NIC więcej. ZERO.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Nie cieszę się ale nie zgadzam się, nie jechałeś tym samochodem. Ale co chcesz napisać ze pojedziesz tym autem z rodziną na wakacje? To jest auto STRICTE robione na tor, tam czuje się najlepiej tak samo zresztą jak auto typu 911 Gt3 rs które na ulice i do jazdy nawet kawałek poza miasto się nie nadaje. Kupiłeś seryjne auto zrobione na tor które się fenomenalnie tam sprawdza i co? i nic. Auto do jednego, jazdy na torze. I super. Ale evo byłem kilka razy na wakacjach, na mazurach w 3 osoby w bagażami bo to jest normalne auto tak kompletnie inne od twojego auta wyłącznie na tor. -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Ale co chcesz napisać ze pojedziesz tym autem z rodziną na wakacje? To jest auto STRICTE robione na tor, tam czuje się najlepiej tak samo zresztą jak auto typu 911 Gt3 rs które na ulice i do jazdy nawet kawałek poza miasto się nie nadaje. Kupiłeś seryjne auto zrobione na tor które się fenomenalnie tam sprawdza i co? i nic. Auto do jednego, jazdy na torze. I super. Ale evo byłem kilka razy na wakacjach, na mazurach w 3 osoby w bagażami bo to jest normalne auto tak kompletnie inne od twojego auta wyłącznie na tor. Niby jak mam spakować rodzinę do dwuosobowego samochodu? Natomiast spokojnie da się tym wozem jeździć na codzień. Zresztą wiele osób tak robi. Ale zgodzę się że na torze sprawdza się najlepiej. -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
Otrzymał przemapowany ECU , kute tłoki i korbowody, wtryskiwacze 680 cm3, pompę paliwa wysokociśnieniowego, kolektor wydechowy ze stali nierdzewnej, układ wydechowy HKS i wysokowydajny katalizator Racja...seryjny wóz ![]() Temat dotyczył (przeczytałeś z forum zagramanicznego :-)) e8 a nie e9 i w dodatku była to opcja nazwijmy delikatnie pokazowa. Jeżeli chodzi dół silnika e9 ogarniał spokojnie 550nm i 430km. Idąc na totalnej serii wychodziło 400/550nm. |
|
|
![]()
|
|
Niby jak mam spakować rodzinę do dwuosobowego samochodu? Natomiast spokojnie da się tym wozem jeździć na codzień. Zresztą wiele osób tak robi. Ale zgodzę się że na torze sprawdza się najlepiej. Nie wiem czy się nadaje na codzień, wiem jak 911 się nadaje na codzień, nie nadaje się ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 14:57 |