![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 April 2009 ![]() |
I ja to szanuję! ![]() Jaki motor? Dzięki! Skromne M52B25 ![]() Motor zostawiam seryjny póki co, chyba zamiast dłubać z kolektorem N54, przejściem na MS43 poszukam w przyszłości kompletnego swapa M54B30. Może do tego czasu N52 stanie się bardziej popularne, bo takie lekkie 260-280 KM to byłby strzał w 10. ![]() Póki co kompletuję części w pokoju ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
R53 czy coś innego? R56 z wolnossącym 1.6, klasa RN2. W tym sezonie będzie ok 10 takich samych aut w klasie. Dzięki! Skromne M52B25 ![]() Motor zostawiam seryjny póki co, chyba zamiast dłubać z kolektorem N54, przejściem na MS43 poszukam w przyszłości kompletnego swapa M54B30. Może do tego czasu N52 stanie się bardziej popularne, bo takie lekkie 260-280 KM to byłby strzał w 10. ![]() Póki co kompletuję części w pokoju ![]() Bardzo dobra decyzja, a M54 w E36 chodzi bardzo dobrze ![]() -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
R53 czy coś innego? R56 z wolnossącym 1.6, klasa RN2. W tym sezonie będzie ok 10 takich samych aut w klasie. Dzięki! Skromne M52B25 ![]() Motor zostawiam seryjny póki co, chyba zamiast dłubać z kolektorem N54, przejściem na MS43 poszukam w przyszłości kompletnego swapa M54B30. Może do tego czasu N52 stanie się bardziej popularne, bo takie lekkie 260-280 KM to byłby strzał w 10. ![]() Póki co kompletuję części w pokoju ![]() Bardzo dobra decyzja, a M54 w E36 chodzi bardzo dobrze ![]() -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
Dzięki! Skromne M52B25 ![]() Motor zostawiam seryjny póki co, chyba zamiast dłubać z kolektorem N54, przejściem na MS43 poszukam w przyszłości kompletnego swapa M54B30. Może do tego czasu N52 stanie się bardziej popularne, bo takie lekkie 260-280 KM to byłby strzał w 10. ![]() Póki co kompletuję części w pokoju ![]() Tarcza widzę zimmerman, który model? Jaki klocek do tego ? dyfer 3.91 - to jest rozmiar 188? ze szperą? jaki V max na tym zestawie wychodzi ? -------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
Tarcza widzę zimmerman, który model? Jaki klocek do tego ? dyfer 3.91 - to jest rozmiar 188? ze szperą? jaki V max na tym zestawie wychodzi ? Zimmermanny to były tarcze z M3 E46 - miały być pod zaciski z Megane / Alfy (duże Brembo). Finalnie je sprzedałem i regeneruje właśnie komplet z E46 330i pod tarcze 325x25. Klocek DS 1.11. Dyfer 188, otwarty - teraz mam 168. Zastanawiam się czy kupować drugi dyfer na dużej i przekładać LSD, czy nie kupić gotowca jak Wavetrac albo płytkę Mfactory. V-max ok 200 wychodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Nie wierzę, że to piszę, ale masz jeszcze 3 raza tańsze VAL racing najtaniej kupić w ukrainie
Nie pamiętam ile mają NM spięcia, ale potocznie 50% -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Ale to tanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 March 2015 ![]() |
Driftman, masz kogo polecić z Ukrainy, kto tym handluje?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 14 February 2009 Skąd: Oborniki Śląskie ![]() |
Jak w dobrej cenie to też bym chętnie pozyskał do megane.
-------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
Ja w sumie też
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Nie mam. Temat przewijany tu na forum. Musicie sami zgłębić temat. Przed tym całym cyrkiem z cowid i wojną wyglądało to inaczej. Torsen niestety, ale czy wszystkie, czy jest wybór- od pomogę.
Te5pect ma na stanie. Wiem, że w Polsce ktoś robił szpery płytkowe, niestety nie sięgnę pamięcią. -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Napisałem na FB, do BMW nie mają. Cytuję „shit time” ;-)
Najgorzej, że przed zakupem nie przeczytałem długiego wątku o nowych przepisach - i tym że coraz gorsze czasy dla aut z klatką. A ja akurat strefom zgniotu E36 nie ufam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 16:52 |