![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 March 2015 ![]() |
miałem e53, przesiadłem się do f15.
Na jedną z "przymiarek" do f11 pojechałem z niepełnym zestawem wyjazdowym który woziłem w bagażniku e53. Pomimo śmiesznych 440l w e53 nie przełożyłem wszystkiego do ogromnego bagażnika f11 który ma niby 560l (tak, żeby zasunąć roletę). W f15 jeszcze zostaje miejsce, a pod podłogą bagażnika jest ogromny schowek, w który jeszcze można napchać. Cyferki cyferkami, życie życiem. Dzięki pneumatyce zawsze tył stoi równo. Nie ważne ile narzędzi mam ze sobą. Trasa 1500km na strzała to nie problem, jest wygodnie i szybko |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Pomorze ![]() |
Aaaa, jeżeli wysokość do rolety jest wyznacznikiem pojemności bagażnika to....nie mam pytań
![]() Większość kombi premium ma na tyle pneumatykę, mi akurat źle się jeździło przez to sztuczne utwardzenie tyłu, dla zachowania prześwitu. Są wygodniejsze, lepiej prowadzące się, szybsze i oszczędniejsze auta w podobnym budżecie, tylko tyle. |
|
|
![]()
|
|
nie lubię zostawiać "na widoku" zawartości bagażnika za granicą. W różnych dzielnicach jestem i dla mnie wszystko przykryte roletą to mus: zwłaszcza Belgia i Francja, Szwecja i Norwegia (okolice Oslo).
Polska to na prawdę dobry kraj dożycia i co najważniejsze bardzo bezpieczny. Pewnie w Polsce nie byłby to taki mus |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 February 2014 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Pomorze ![]() |
Kocyk w bagażniku i jeździsz taniej i szybciej. Szczerze to roleta to pierwsza rzecz jaką wywalam z auta, tuż za hakiem.
Tak, Polska to bezpieczny kraj, ale już "nasi" dbają żeby było równie "bezpiecznie" jak na zachodzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzięki pneumatyce zawsze tył stoi równo. Nie ważne ile narzędzi mam ze sobą. Trasa 1500km na strzała to nie problem, jest wygodnie i szybko siedzenia zwykle? czy komforty albo m-pakietowe? Podstawowe siedzenia w f10 są jak dla mnie dość słabe - jak na klasę auta. Dlatego ciekaw jestem siedzeń z f15. |
|
|
![]()
|
|
komfortowe obowiązkowo, auta z innymi nie kupię
![]() W f15 niestety poszli w design: są dość twarde, ale mimo wszystko wygodne. Plecy nie bolą, tyłek też nie, zawsze można podregulować co kilkaset kilometrów. Ale wolałbym, żeby były tak miękkie jak w e70 - najbardziej mi pasują ze wszystkich "starszych" BMW. Jak siedziałem w f11 były ok, na długich trasach nie testowałem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 06:35 |