![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
to troche jak u mnie, ja sie napinam porownuje kombinuje a zona wzieła mazde cx-30 bo czerwona
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 23 November 2002 Skąd: Słupsk ![]() |
@Honada.
To fakt że nowe octavie walą matrixem lewej lampy po oczach. Coś tam jest zjebane bo one nawet w dzień w deszczu podnoszą lewą lampę. W karoq problemu nie ma. @Łukasik, Świetny wybór, polift jest ładny i fajny w środku. Jak będzie wypchany to później łatwiej się sprzeda niż golas ![]() -------------------- S3,
A4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 18 April 2005 ![]() |
to troche jak u mnie, ja sie napinam porownuje kombinuje a zona wzieła mazde cx-30 bo czerwona ![]() ![]() Takie pytanie: skoro rodzice mają w dupie co tam będzie w wyposażeniu, to po co brali dopchanego pod korek? A propos wyposażenia, nigdy nie byłem fanem tych wszystkich asystentów kierowcy, ale w Cuprze Born Front Assist naprawdę spoko działa i ciężko się potem przesiąść do auta bez tego systemu. Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie... ![]() Jestem w szoku... dziś byłem ogarnąć temat auta w rozliczeniu... 6 letni ix20 idzie za 50kpln ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 January 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie... ![]() No nie do końca, zwróciłem tylko uwagę, ze Front Assist działa świetnie ( bo zakładam, że będzie i że działa tak samo jak w elektryku). Ostatnio dla odmiany zrobiłem 2kkm BMW g30 i tam te wspomagacze działały dużo gorzej. A co do wypasu to brałem samochód jaki był, mając wybór raczej bym nie dopłacił. Zastanawia mnie po co brać samochód dopchnięty pod korek jak po prostu nie będzie się z tego korzystać. -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No nie do końca, zwróciłem tylko uwagę, ze Front Assist działa świetnie ( bo zakładam, że będzie i że działa tak samo jak w elektryku). Ostatnio dla odmiany zrobiłem 2kkm BMW g30 i tam te wspomagacze działały dużo gorzej. A co do wypasu to brałem samochód jaki był, mając wybór raczej bym nie dopłacił. Zastanawia mnie po co brać samochód dopchnięty pod korek jak po prostu nie będzie się z tego korzystać. Licze na to ze gdy będą mieli ułatwiacze to będą z tego korzystali. To tak jak z szybszym samochodem, po co jak ten wolny jest wystarczający... a potem refleksja... jak ja mogłem jeździć takim żółwiem... Co do wylewu sąsiadów... vw w dodatku mikroskopijnej wielkości nie zrobi wow |
|
|
![]()
|
|
W czwartek zjechał z lawety, jak dla dwóch emerytów to chyba aż nadto. Wszystkim dziękuje za podpowiedzi.
![]() https://zapodaj.net/plik-VU3JDYIc95 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 23 November 2002 Skąd: Słupsk ![]() |
Gratulacje
![]() -------------------- S3,
A4 |
|
|