![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
To nie ja. Nie wiesz jakie czasy robił?
-------------------- A110S
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
najszybszy czas tego dnia to 59,5 wiec na pewno nie szybciej.
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 03 September 2017 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
Hej, masz gdzieś wrzucony onboard z Łodzi na suchym? Niestety nie mam -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
Damian sie wyrabia medialnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
https://jastrzab.results.net.pl/
Fajne zakończenie sezonu. Myślę że udanego. Sam nie myślałem że seryjnym autem da się konkurować w obecnych czasach na track dayach. A jednak. Udało się zdobyć mistrza Pucharu Toru Jastrząb w generalce co uznaję za duzy sukces. Samochód jest mega kozakiem i ma potencjał. Na nowy sezon planuję pewne zmiany ale nie będą to mody zmieniajace obecny charakter wozu. Tego bym nie chciał. -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
https://jastrzab.results.net.pl/ Fajne zakończenie sezonu. Myślę że udanego. Sam nie myślałem że seryjnym autem da się konkurować w obecnych czasach na track dayach. A jednak. Udało się zdobyć mistrza Pucharu Toru Jastrząb w generalce co uznaję za duzy sukces. Samochód jest mega kozakiem i ma potencjał. Na nowy sezon planuję pewne zmiany ale nie będą to mody zmieniajace obecny charakter wozu. Tego bym nie chciał. Da się da się ![]() Gratki za mistrza bo generalka to już nie piaskownica dla dzieci jak mi to zawsze MiP sugeruje ![]() Na jakiej oponie jechałeś i jakie były warunki ? -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Opony tradycyjnie A052. Warunki były zmienne. Najpierw mokro, miejscami lód ale z czasem przeschło i zrobiło sie przyczepnie. Temperatura 2-5 stopni. W tych warunkach opony pracowały wyśmienicie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 January 2011 ![]() |
gratuluje wyników!
![]() -------------------- insta: @blackcartel.pl
|
|
|
![]()
|
|
Pieknie. Moze w przyszlym roku uda sie spotkac na jastrzebiu
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Gratulacje !
Tommo opisz w wolnej chwili jak wygląda ten Tor Jastrząb Cup ? Z regulaminu widziałem że opony drogowe wymagane , OC auta wymagane, ale nic o przegladzie, 98 db wydechu (faktycznie i jak mierzone ?) Ile aut jedzie w sesji? -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 30 December 2009 ![]() |
Też jechałem ten puchar więc mogę się wypowiedzieć. (udało się wywaczyć pierwsze miejsce w swojej klasie)
Opona drogowa aby być klasyfikowanym. Możesz jechać na oponie bez homologacji, ale nie będziesz liczony. OC, przeglądu ani pomiarów głośności nikt nie sprawdza/nie robi. Około 10 aut na sesję. Tomek gratuluje generalki. Auto kot biorąc pod uwagę, że poza oponą auto seryjne. -------------------- @CoiloversPL
MR2 Spyder 1ZZ Tor łódź 1:00:9 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 January 2011 ![]() |
serio lubicie tam jeździć ? mam tam względnie blisko ale zawsze jak przejeźdzam obok albo widząc onboardy .. i tą mase pchołków/opon to odrazu mi się odechciewa... rozumiem że ktoś z zacieciem do KJS-ów lub Super OES-ów lubi tam potrenować ale dla mnie brak regularnej nitki z fajnie wyprofilowanymi zakrętami mocno zmniejsza przyjemnośc z jazdy.
i żeby było jasne odkładam na bok temat że można się na takich obeiektach baardzo dużo nauczyć.. jasna sparawa ... chodzi mi bardziej o przyjemnosć z jazdy, fun z dobrych kombinacji kolejnych zakrętów itd.. -------------------- insta: @blackcartel.pl
|
|
|
![]()
|
|
serio lubicie tam jeździć ? mam tam względnie blisko ale zawsze jak przejeźdzam obok albo widząc onboardy .. i tą mase pchołków/opon to odrazu mi się odechciewa... rozumiem że ktoś z zacieciem do KJS-ów lub Super OES-ów lubi tam potrenować ale dla mnie brak regularnej nitki z fajnie wyprofilowanymi zakrętami mocno zmniejsza przyjemnośc z jazdy. i żeby było jasne odkładam na bok temat że można się na takich obeiektach baardzo dużo nauczyć.. jasna sparawa ... chodzi mi bardziej o przyjemnosć z jazdy, fun z dobrych kombinacji kolejnych zakrętów itd.. długie szybkie tory premiują moc i inne aspekty pojazdu plus cohones kierowcy na ile się odważy, a krótkie z dużą ilością ciasnych zakrętów/pachołków refleks i ogólnie skilla kierowcy. I zawsze jest pytanie czym sie dysponuje ![]() -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję Panowie!
Od przyszłego sezonu ma się trochę zmienić w regulaminie. Głośność to tylko na papierze. Nikt nie sprawdza, raz pamiętam był Mercedes AMG z mega głośnym wydechem i jeździł do końca. Ja lubię Tor Jastrząb. Po pierwsze, obiekt oferuje niemal nieskończenie dużą ilość konfiguracji ustawienia nitki toru. Coś czego brakuje w Łodzi czy nawet w Kielcach. IDzięki czemu nie mamy efektu znudzenia i jazdy na pamięć często odwiedzając to miejsce. Po drugie fajna górka, są proste, są szybkie łuki a ryzyko wydzwonienia raczej niewielkie. No trzecie, prozaiczne, mam dobry dojazd. Są też wady jak dość daleko stacja paliw z 98 pb czy słaby catering ale to są pierdoły do zaakceptowania. Andrzej jeździliśmy po ok 15 samochodów na sesję. Trzy grupy najczęsciej. Badań technicznych nie sprawdzali. Ktoś używał kocy grzewczych i to też bedzie w regulaminie zabronione w przyszłym sezonie. Generalnie fajne zawody, jest rywalizacja, są emocje. Jeździ z forum jeszcze Dominik mr2 z fajnymi wynikami. Polecam. -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Gratulacje! Alpine na prawdę wygląda na auto z potencjałem
![]() Troche sam rozważałem ten puchar bo Tor Jastrząb bardzo lubię, ale wymóg opon z E mnie zniechęcił - w przypadku Hondy, znacznie taniej jest jeździc na slickach ![]() ![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]()
|
|
Gratulacje! Alpine na prawdę wygląda na auto z potencjałem ![]() Troche sam rozważałem ten puchar bo Tor Jastrząb bardzo lubię, ale wymóg opon z E mnie zniechęcił - w przypadku Hondy, znacznie taniej jest jeździc na slickach ![]() Extreme z E nie wychodzą jakoś drogo na 15 cali -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 09:07 |