![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Hmm, a Lexusy? Może to by była alternatywa dla (b)awarii?
-------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Bezawaryjne i trwałe są na pewno, ale to chyba ich jedyna zaleta.
Przyjemności z jazdy raczej nie oferują. Miałem okazję jeździć dwa dni Lexusem ES300, miał silnik 2.0 turbo. Ani on mocny, ani elastyczny, skrzynia też jakaś dziwna i powolna. Zawieszenie też do niczego, zero przyjemności z jazdy. To taka toyota corolla tylko wyrośnięta, ot idealny dziadkowóz. Z ulgą wróciłem do starego peugeota 607 który daje dużo więcej przyjemnosci z jazdy i jest nawet wygodniejszy (fotele, wyciszenie, zawias). Także taki lexus to nie dla mnie. BMW nie ma konkurenta w zakresie przyjemności z jazdy. Jeszcze może kiedyś przetestuję infiniti q50, ale tam też rachityczny silnik 2.0T, też pewnie dziadkowóz no może będzie przyjemniejszy niż Lex ale na wiele nie liczę. F30 z podstawowym dieslem daje 100 razy więcej przyjemnosci z jazdy niż taki Lexus wg mnie. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak w temacie moje e64 już jest dość wiekowe i rozważam zakup f12 dlatego chciał bym prosić o opinie użytkowników jaki motor wybrać i na co zwracać uwagę .pzdr I jak wybrałeś w końcu jakieś f12? jak wrażenia z jazdy i serwisu? też stoję przed dylematem wybrania jakiegoś wygodnego auta na dłuższe trasy i serce podpowiada 640i GC, ale rozsądek każe kierować siew stronę innych marek.... Może w212 E500 lub CLS 550. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 08:56 |