![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 December 2021 ![]() |
Panowie... ale ja wcale nie napisałem, że te filmy mają najmniejsze odzwierciedlenie w realu.. wręcz przeciwnie. FF lubiłem I i Tokio Drift, bo te filmy zwyczajnie fajnie się ogląda, przynajmniej mi. Jeśli potrafimy wyłączyć porównanie do tego co robimy w realu, nie musimy szukać analogii do rzeczywistości, możemy potraktować je jako czystą rozrywkę. Inaczej po co oglądać filmy w ogóle? Tak jak napisał Andrzej... Top Gun, chirurdzy, Dr House... ile w tym wszsystkim prawdy, a i tak mają rzeszę swoich wiernych fanów. Ostatnio Żona zrobiła mi niespodziankę i zabrała do kina na 'Gran Turismo' . Czy było mega realnie? Nie. Czy historia była fajna, niezła realizacja? Tak... to mi wystarczy. Do kina idę na rozrywkę (chociaż na FF nigdy do kina nie poszedłem). Jak chcesz coś bardziej realnego, oglądam dokumenty, albo wchodzę na to forum
![]() ![]() -------------------- Toyota MR2 ZW30
1ZZ: Tor Łódź 1.01.55, Tor Poznań 1.57.82 2ZZ: Tor Łódź 1.00.11 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 03 February 2006 ![]() |
Nie zmienia to mojej opinii, ze FF to kasztan i historia o żelaznym wilku. Słowo realizm w ogóle nie powinno stać w jednym zdaniu z tym gniotem, Fabuła też była żenująca
![]() Nie sądzę jednak żeby producenci, scenarzyści czy grający w nim aktorzy dostali spazmów rozpaczy z powodu mojej opinii. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
Sądząc po wynikach ostatnich wyborów widać że Polacu lubią stwarzać sobie sztuczne problemy tak żeby mieć o czym dyskutować
![]() -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
i dobrze. jakby nie bylo oftopow nie byloby forum bo nikt by tu nie zagladac bo po co.
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Cóż, to forum to już w połowie offtopic. Kontrolm chyba pomylił temat, ale my z roku na rok coraz starsi ![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Może i dlatego że jestem już podobno coraz starszy
![]() ![]() I w nosie to mam że fabuła się kupy słabo trzyma i że 1/4 mili tam trwa dłużej niż pytania w debacie w TVPiS. Z łezką wspominam tamte czasy. Dziś tuning fury polega na włączeniu piardów pisków i trzasków z wydechu plus wielgachne fele z namiastką opon. To se newrati. -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
I dzięki Bogu, ze pojazdy /Batmana odeszły w niebyt. Jak białe skarpetki do garniaka.
|
|
|
![]()
|
|
I dzięki Bogu, ze pojazdy /Batmana odeszły w niebyt. Jak białe skarpetki do garniaka. O w mordę, to się nie wstrzeliłem z moim nowym body do Exoceta ![]() ![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
To chyba co innego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Zrobiłbyś jakąś przyzwoitą sesję foto ze wszystkich stron
![]() BTW czarne, małe może ktoś nie dostrzec w suv-hatchbacku w ferworze jazdy, jakoś jarzeniowo byś go pomalował może jednak? -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
I dzięki Bogu, ze pojazdy /Batmana odeszły w niebyt. Jak białe skarpetki do garniaka. zawsze byli przeciwnicy ale to osobniki co kupują Dacie na stalówkach albo nowe Toyoty bez klimy ![]() -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 December 2021 ![]() |
Może i dlatego że jestem już podobno coraz starszy ![]() ![]() I w nosie to mam że fabuła się kupy słabo trzyma i że 1/4 mili tam trwa dłużej niż pytania w debacie w TVPiS. Z łezką wspominam tamte czasy. Dziś tuning fury polega na włączeniu piardów pisków i trzasków z wydechu plus wielgachne fele z namiastką opon. To se newrati. +1 ![]() -------------------- Toyota MR2 ZW30
1ZZ: Tor Łódź 1.01.55, Tor Poznań 1.57.82 2ZZ: Tor Łódź 1.00.11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 February 2013 Skąd: Namysłów ![]() |
wiesz na mnie tez wywarlo ogromne wrazenie pierwsze nfs. to bylo lal graficzne. pamietam jak viperem sie boki walilo. ale czy w to lubilem grac? no nie. choc fakt lubilem pare czesci. -pierwsza ( dla poznania bryk, dla rozkoszowania sie grafika) -Need for Speed: Porsche (tu nawet super mi sie jezdzilo bo asfalt byl szeroki i mozna bylo powalczyc jak w symulatorze) i to chyba tyle. a czesci jest ile? te czesci od 2014 czyli Undercover kiedy powstal tez pierwszy film szybcy i wsicekli to bylo juz zalosne dno gdzie bardziej chodzilo o jakies babskie wyczyny w stylu pomaluj ladnie auto albo dodaj wieksze felgi mnie juz wogole nie pociagalo ot lgbtowski szajs z arcadowym trybem jazdy i rozmazanym obrazem w trybie predkosci. w meidzy czasie byly produkty codemasters czyli toca w ktora sie gralo bajecznie. ewentualnbie seria gp3 gdzie mozna bylo na prawde poczuc co to ustawianie geometrii, no i niezapomniany viper. The Need for Speed Need for Speed II Need for Speed III: Hot Pursuit Need for Speed: Road Challenge Need for Speed: Porsche 2000 Need for Speed: Hot Pursuit 2 Need for Speed: Underground Need for Speed: Underground 2 Need for Speed: Underground Rivals Need for Speed: Most Wanted Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 Need for Speed: Carbon Need for Speed: Carbon: Own the City Need for Speed: ProStreet Need for Speed: Undercover Need for Speed: Shift Need for Speed: Nitro Need for Speed: World Need for Speed: Hot Pursuit Shift 2 Unleashed Need for Speed: The Run Need for Speed: Most Wanted Need for Speed: Rivals Need for Speed: No Limits Need for Speed Need for Speed: Payback Need for Speed Heat Need for Speed Hot Pursuit Remastered skąd bierzesz czas na takie bzdury ? Pytam poważnie.. -------------------- Crx Ballade Zc1&Bmw E36 328,Bmw E46 330i.
|
|
|
![]()
|
|
zawsze byli przeciwnicy ale to osobniki co kupują Dacie na stalówkach albo nowe Toyoty bez klimy ![]() Dokładnie, jak można nie doceniać pomarańczowo-brokatowej Calibry z pługiem i skrzydłem wielkości barowego stolika. Nie zapominajmy o gustownej chromowanej kierownicy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie, jak można nie doceniać pomarańczowo-brokatowej Calibry z pługiem i skrzydłem wielkości barowego stolika. Nie zapominajmy o gustownej chromowanej kierownicy ![]() ![]() swój człowiek ![]() z tymi autami jest jak z wnuczkami - fajnie że są, fajnie popatrzeć, nawet fajnie się pobawić czy też przejechać i fajnie że nie są moje ![]() ![]() -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Tobi King lubi to.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Ja w sumie też mam filmowy pojazd ( Jacek Batmobila a ja... Zygzaka - podobnie się geometria zachowuje
![]() ![]() ![]() hmm czy może bliżej jej do geo Luigi'ego : ![]() Trochę zdjęć spływa , męczące ale kurde łądne to Autko jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 January 2011 ![]() |
bardzo dobrze wyglada!
![]() -------------------- insta: @blackcartel.pl
|
|
|
![]()
|
|
Fajnie to wygląda. Moje jest brzydkie, dlatego specjalnie się nim nie chwalę
![]() ![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 19:38 |