![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
Siemka, mam jakiś wsad do 2.0 TFSI 2005 r. AXX (niby jakiś mod) natomiast nie mam jak go zweryfikowac. Czy na forum ktoś może poświęcić 3 min swojego czasu i wgl spojrzeć co to za wsad ? Wątpie że będzie pasować do mojego BWA w DSG ale jestem ciekawy co to wgl jest. Zagineła mi gdzieś w akcji super stronka z guidem jak zacząć modyfikować te sterowniki a chcialem troche popatrzeć w wolnym czasie jak to działa może napisać coś i potestować w swoim aucie. Za wszystkie rady równiez góry dzięki
![]() |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
Jak chcesz eksperymentować to zabierz się za to tak jak trzeba, czyli zgraj albo wgraj fabryczny soft i zacznij od niego przeróbki, a nie wgrywanie innego sw z axx, gdzie może hw nie zagrać i nie odpalisz już.
-------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
Jak chcesz eksperymentować to zabierz się za to tak jak trzeba, czyli zgraj albo wgraj fabryczny soft i zacznij od niego przeróbki, a nie wgrywanie innego sw z axx, gdzie może hw nie zagrać i nie odpalisz już. Wczoraj caly wieczor spedzilem na forach zeby wgl cos zrozumiec. Mam z 10 damosow i sobie na nich wgl probuje ogarnac co tam sie dzieje ale brakuje mi w demo winols pluginu do a2l. W kazdym razie na ten moment czuje sie jak dziecko we mgle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Nie myślałeś żeby udać się do tunera?
-------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
W domu lezy turbo z dazy i wtryski z dazy. Plan na 450+ jest motorwnia juz zakuta. W to sie bawie dla siebie plus z uwagi na korona mam sporo mniej $$ i nie wiem czy dam rade zlozyc to auto w te wakacje :/ mam wiekszosc rzeczy juz w domu ale dalej trzeba kupe $$ za sam wydehc gdzie dp juz jest 3 cale (baq) chca 4k... A pamietam jak calutki wydech od kolektora do konca auta placilo sie 1500-2500 zl. Takze long story short chce sie pobawic zeby cos sie nauczyc moze wgrac lekkiego moda zeby to troche lepiej sie odpychalo a jak wleci finalny setup to i tak strojenie na 2 mapy pewnie przez digi (tez gruby $$ za samo wystrojenie tego) bo z nim dziala frog
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
W domu lezy turbo z dazy i wtryski z dazy. Plan na 450+ jest motorwnia juz zakuta. W to sie bawie dla siebie plus z uwagi na korona mam sporo mniej $$ i nie wiem czy dam rade zlozyc to auto w te wakacje :/ mam wiekszosc rzeczy juz w domu ale dalej trzeba kupe $$ za sam wydehc gdzie dp juz jest 3 cale (baq) chca 4k... A pamietam jak calutki wydech od kolektora do konca auta placilo sie 1500-2500 zl. Takze long story short chce sie pobawic zeby cos sie nauczyc moze wgrac lekkiego moda zeby to troche lepiej sie odpychalo a jak wleci finalny setup to i tak strojenie na 2 mapy pewnie przez digi (tez gruby $$ za samo wystrojenie tego) bo z nim dziala frog Odezwij się do Przemo Car Znając życie, cena będzie niższa niż 4k za 3/4 wydechu. A takie ceny wydechów to były, ale już kawał czasu temu ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Odezwij się do Przemo Car Znając życie, cena będzie niższa niż 4k za 3/4 wydechu. A takie ceny wydechów to były, ale już kawał czasu temu ![]() Przemo mi kiedyś zrobił wydech do 206 za 800zł ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 30 November 2019 ![]() |
Jak jesteś z Lbn to możesz zapytać u Filipa z custom hoffman. Miałem kiedyś wydech od niego w aucie i bardzo dobra robota była. Z terminami raczej też nie ma większych problemów.
-------------------- M3 e46 coupe
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 11 June 2011 Skąd: lublin ![]() |
Filip zaczyna puszki produkowac wiec ,cos zmota
-------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
![]()
|
|
Napisane:) czekam na cene i termin
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |