![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Malo rozreklamowana impreza i ponoć może się nie odbyć z powodu niskiej frekwencji, a chętnie bym pojechał, więc wrzucam aby zareklamować
![]() https://www.siescigam.pl/kalendarz/1790/sup...trzab-runda-iii -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 03 October 2019 ![]() |
Ja jadę i gorąco polecam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Mało rozreklamowane było chyba najwyraznjej.
O ile wiem jednak się nie odbędzie z powodu małej ilości zgłoszeń. Oby w przyszłym sezonie nie upadł ten pomysł właśnie ze wzgl na formule no i obiekt super. -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 09 September 2010 Skąd: Suchedniów(TSK)/Pruszków ![]() |
Panowie z ciekawości seryjnym autem lekko porobionym mocniejsze hamulce inny zawias itp warto się wybrać samemu dla siebie w celu doszkolenia i dobrej zabawy? Jeżdżą czasami ludzie 'seryjnymi' autami czy raczej typowo przygotowane do tego typu imprez jestem ciekaw bo mam blisko w sumie tutaj jak i na miedziana górę.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Panowie z ciekawości seryjnym autem lekko porobionym mocniejsze hamulce inny zawias itp warto się wybrać samemu dla siebie w celu doszkolenia i dobrej zabawy? Jeżdżą czasami ludzie 'seryjnymi' autami czy raczej typowo przygotowane do tego typu imprez jestem ciekaw bo mam blisko w sumie tutaj jak i na miedziana górę. Warto ale wybierz sobie wolny trening lub szkolenie a nie strcte zawody. Zwyczajnie więcej pojeździsz i więcej skorzystasz z takiej imprezy. -------------------- A110S
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 12:18 |