![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
dostał kartkę i ostrzeżenie, teraz dostał drugą.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("shafter":3bnipwln) Ja sie tylko chcialem dowiedzieć o twoich odczuciach z jazdy haldex vs torsen, i chyba o to prosi też Mario
Dokldnie Kluska! Chcialem, zeby kolega Rob nam cokolwiek o swych odczuciach na temat haldexów i torsenów po to aby rozwineła sie w tym temacie jakaś normalna dyskusja.... Ale widać, że to nie ma sensu.... Krupin ja powiem szczerze, że z torsenem też trzeba nuczyć sie jeździc... Jeśli oczywiście mówimy o troche bardzij extremalnej jeździe! Pozdro... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 19 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Rob":f93z8x9z) jezeli chcesz sie dowiedziec dlaczego
wystarczy troche checi kup sobie ksiazke lub poczytaj w necie albo pojezdzij roznymi samochodami najlatwiej jest poprosic kogo o opinie w dwoch zdaniach a pozniej czepiac sie poszczegolnych odczuc mowisz ze box to zlo a ja mowie ze octa jeden z haldexem to zlo po pierwsze opinie z sieci już znam, myślałem że masz do dodania coś od siebie skoro zabierasz głos w dyskusji, po drugie proponuję uważniej czytać to co piszę, gdyż jak na razie nie "czepiałem się posczególnych odczuć" jak to byłeś miły ująć z bardzo prostego powodu, nie napisałeś niczego konkretnego o swoich odczuciach, po trzecie mylisz mnie z kims innym, nigdy nie mówiłem że box to zło, użytkownicy niektórych marek samochodów po prostu nie mają wyjścia i są na niego skazani, po czwarte EOT z mojej strony, gdyż jak widzę ta dyskusja do niczego nie doprowadzi, ja proszę o konkretne odczucia i wrażenia, a ty najpierw mówisz żeby zmienić samochód, później żeby poczytać w sieci, etc... -------------------- Pozdrawiam
GriSza |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 10 November 2002 Skąd: poznań ![]() |
kolega ROB ma chyba paska na sprzedaz bo w kilku postach go proponowal tak usilnie
a do sedna sprawy czy haldex czy torsen to i tak lepiej niz FWD ktore stoi w miejscu jak jest mokro wiec jabym nie pogardzil nawet tym HALDEXEM DO DUPY -------------------- SKODA OCTAVIA L&K
"przedni naped dla pedalow" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
ja nigdy nie jezdzilem ani haldexem ani torsnesem
Rob czy mozeszw koncu wytlumaczyc jaka jest roznica do jasnej anileki bo ciekawy jestem a tutaj piszesz tylko kilka postow zeby szukac w sieci a ja wole opinie uzytkowników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
A czy uzytkownik nie wpadl na to, ze auta pod koniec pordukcji, zaraz przed zmiana modelu sa:
a) przewaznie w promocyjnej cenie z gratisowym wyposazeniem. ![]() c) zazwyczaj sa lzejsze i maja lepsze osiagi d) maja mniej idiotycznej elektorniki i innych badziewi Jesli kupowalbym nowe auto to staralbym sie kupic model, ktory wlasnie wychodzi z produkcji... Np teraz najlepszym zakupem IMHO jest Xsara VTS ale to juz OT -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: z miasta ![]() |
Heh, wojna się rozpętała... Trudno ale i tak 4X4 będzie.
Panie ROB, żebyśmy chcieli mieć co innego to byśmy wzieli co innego(nad Paskiem lub Adikiem się zastanawialiśmy). I ja niemieszkam w betonowej dżungli tylko w mieścinie w której jest droga do Białegostoku i Augustowa... Tu mamy prawdziwe zimy(nawet 4x4 czasem niepomoze) a pozatym i dodatkowe 17mm prześwitu się zawsze przyda. A Octe już mamy(tyle że FWD) i autko jest takie jakiego potrzebujemy(a kombi specjalnie wzięliśmy żeby można by przewozić troszke więcej niż sedanem. Powiem prosto, żebyśmy chcieli miec IIke to byśmy ją mieli. Tylko żeby była odrazu Kombi i 4x4. Pozatym już są promocje i troszke taniej schodzą u dealerów(i dlatego wzięliśmy prawie topową wersje, żeby była L&K to byśmy wzięli, ale juz nieoferują i dlatego Celebrate z upustem cenowym) Pozdrawiam AKa -------------------- ...weseli chłopcy ścigają się czołgami...
Ford Fusion 1,4 TDCI(68KM) CR-No comments Skoda Octavia Combi 4x4 TDi |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 05 August 2003 Skąd: W-wa ![]() |
witam po weekendzie
tak jak mowilem koleczko wzajemnej adoracji jak ktos ma inne zdanie to jest kartkowany ps1 darksmile - poprosze o trzecia karte bo opini o okcie i haldexie nie zmienie ps2 tomekel - albo mnie z kims mylisz albo nie wypowiadaj opini zbyt pochopnie bo mozesz tez stac sie ewenementem -------------------- była Octa'00 AGR TDI 160kkm na Chiptronic'u
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("Rob":2ey4isql) witam po weekendzie
tak jak mowilem koleczko wzajemnej adoracji jak ktos ma inne zdanie to jest kartkowany ps1 darksmile - poprosze o trzecia karte bo opini o okcie i haldexie nie zmienie ps2 tomekel - albo mnie z kims mylisz albo nie wypowiadaj opini zbyt pochopnie bo mozesz tez stac sie ewenementem Za co dostałes kartkę - wiesz. Nie podoba Ci się tu to spadaj. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
CYTAT("ade":1sjvp6gt) A czy uzytkownik nie wpadl na to, ze auta pod koniec pordukcji, zaraz przed zmiana modelu sa:
a) przewaznie w promocyjnej cenie z gratisowym wyposazeniem. ![]() c) zazwyczaj sa lzejsze i maja lepsze osiagi d) maja mniej idiotycznej elektorniki i innych badziewi Jesli kupowalbym nowe auto to staralbym sie kupic model, ktory wlasnie wychodzi z produkcji... Np teraz najlepszym zakupem IMHO jest Xsara VTS ale to juz OT Do czego niby ta Xsara jest najlepsza [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 04 December 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Rob":1v1d6c96) witam po weekendzie
tak jak mowilem koleczko wzajemnej adoracji jak ktos ma inne zdanie to jest kartkowany ps1 darksmile - poprosze o trzecia karte bo opini o okcie i haldexie nie zmienie ps2 tomekel - albo mnie z kims mylisz albo nie wypowiadaj opini zbyt pochopnie bo mozesz tez stac sie ewenementem Nie, nie myle cie z nikim, jestes prowodyrem awantur i glupich przepychanek nie tylko na tym forum. I prosze nie strasz mnie! Jak ci sie tu nie podoba to zastosuj sie do sugesji darksmile i tyle! |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 05 August 2003 Skąd: W-wa ![]() |
CYTAT("TomekEl":1vydnii1) CYTAT("Rob":1vydnii1) witam po weekendzie tak jak mowilem koleczko wzajemnej adoracji jak ktos ma inne zdanie to jest kartkowany ps1 darksmile - poprosze o trzecia karte bo opini o okcie i haldexie nie zmienie ps2 tomekel - albo mnie z kims mylisz albo nie wypowiadaj opini zbyt pochopnie bo mozesz tez stac sie ewenementem Nie, nie myle cie z nikim, jestes prowodyrem awantur i glupich przepychanek nie tylko na tym forum. I prosze nie strasz mnie! Jak ci sie tu nie podoba to zastosuj sie do sugesji darksmile i tyle! jesli tak to powiedz na ktorym forum to sie przekonamy Wysłany Pon Wrz 06, 2004 12:12 pm: CYTAT("darksmile":1vydnii1) CYTAT("Rob":1vydnii1) witam po weekendzie tak jak mowilem koleczko wzajemnej adoracji jak ktos ma inne zdanie to jest kartkowany ps1 darksmile - poprosze o trzecia karte bo opini o okcie i haldexie nie zmienie ps2 tomekel - albo mnie z kims mylisz albo nie wypowiadaj opini zbyt pochopnie bo mozesz tez stac sie ewenementem Za co dostałes kartkę - wiesz. Nie podoba Ci się tu to spadaj. podoba mi sie i to bardzo tylko ty dalej nie rozumiesz o czym ja pisze bo nie chcesz lub jest ci tak wygodniej mam swoje zdanie i otwarcie je wypowiadam a to nie jest forum wypowiedzi odbiegajace od waszego nurtu nie sa traktowane jak odmienne zdanie tylko jak atak na was wielkich tego forum i to mi sie tutaj nie podoba czytam to forum bardzo dlugo i kazdego posta tylko boje sie cokolwiek powiedziec bo zdanie kazdego kolesia ktory niema 500 postow nabitych traktujecie jak wypowiedz kogos nie z waszej grupy i zaczynacie go atakowac z pozdrowieniem -------------------- była Octa'00 AGR TDI 160kkm na Chiptronic'u
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Rob, czytam twoje wypowiedzi i wydaje mi się, że to chyba Ty nie rozumiesz o co wszystkim chodzi.
KAżdy na tym forum mozę wyrazićwłasną opinię i mozę być ona całkowicie dowolna. Może napisac, że silniki 1.9TDI są totalnie do dupy, albo, że Haldex to pomyłka. Obowiązuje tylko pewna zasada, skoro sie wyraża włąsną opinięto trzeba ją poprzeć jakimś sensownym dowodem, jakoś uargumentowac dlaczego mysli się tak a nie inaczej. Z twojej strony wszelkie argumenty sprowadzały się do tego, żeby sobie poszukać w sieci, albo ,zeby załozyć sobie torsena zamiast haldexa i porównać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Rob czy możesz napisać o własnych odczuciach i doświadczeniach z tymi napędami.... Pieprzysz jakieś farmazony i ludzia z tąd zamiast przejść do meritum tego wątku!
Jesli nie masz nic do napisania w zwiazku z subiektywnym doświadczeniamiz tymi napędami to plizzzz nie pisz juz tu nic! -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 16 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Rob":1rwab1f6) mam swoje zdanie i otwarcie je wypowiadam
a to nie jest forum wypowiedzi odbiegajace od waszego nurtu nie sa traktowane jak odmienne zdanie tylko jak atak na was wielkich tego forum Przeczytaj sobie ten topic od poczatku i zobacz kto sie na kogo rzucil. I tu nie ma zadnych NAS i WAS - puknij sie w leb. -------------------- Skoda Octavia Combi RS TDI