![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 17 February 2008 Skąd: W-wa ![]() |
Co to za konstrukcja?
Ktos juz to dlubal? Co mozna z tego zrobic? -------------------- papierowe konie + oszukane 4x4
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 04 May 2017 Skąd: Krk ![]() |
To jest EA888 gen3?
-------------------- IXgen-TypeR K20C
M240iX |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
To jest EA888 gen3? Tak, 3b. Jeszcze trzeba chwilkę poczekać na protokoły do 2.0tsi 190hp, przynajmniej ja muszę, nie kojarzę, by ktoś już to robił. Potencjał pewnie będzie spory. ![]() -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 600HP 700NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 15 June 2014 ![]() |
wszystkie EA888 gen3. są mają oba rodzaje wtrysków? czyli tylko te najmocniejsze 280+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 04 May 2017 Skąd: Krk ![]() |
Tak, 3b. Jeszcze trzeba chwilkę poczekać na protokoły do 2.0tsi 190hp, przynajmniej ja muszę, nie kojarzę, by ktoś już to robił. Potencjał pewnie będzie spory. ![]() Polo GTi ma tez ten silnik. Wspominam bo akurat jestem zainteresowany Polowka. Dowiedzialem sie, ze poki co tylko box. Montuja go tez (silnik) w Golfie GTi i chyba R? Czym sie roznia, oprocz mapy, inne turbo? Jakies opinie o tym silniku? Aha, no i pewnie roczniki 2018 i 2019 beda mialy juz GPF, czy to cos zmienia? Miś, czy taki mod jest niewidzialny dla serwisu czy oznacza prucie kompa? -------------------- IXgen-TypeR K20C
M240iX |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 05 September 2025 - 02:58 |