![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
nazewnictwo moim zdaniem jest zamienne
i czesto 2 drzwiowe sedany są coupe bo tez związane jest to z ilością drzwi a nie tylko linią słupka C bo chyba nie ma 4 drzwiowego coupe ? -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 07 November 2017 ![]() |
?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 25 January 2015 Skąd: Żyrardów ![]() |
liftback?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Ale kwestia jednej pary drzwi jest chyba oczywista. Ja wiem ze mamy jakieś CLS-y itp. ale mówię o klasycznym Coupé. A te nowe twory to już ich mutacje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Warszawa WJ ![]() |
A czy CRX 1/2 gen jest coupe, Xsara 3D jest coupe no i najważniejsze pytanie czy Scirocco mk3 jest coupe czy tylko mniej wygodnym hatchbackiem
![]() -------------------- cztery koła i silnik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Dla mnie jako wielkiego fana klasycznego nadwozia coupe to
Długa maska, krótki tył, przednia szyba mocno pochylona, długie drzwi, szczupły/ukryty optycznie słupek B ,szeroki słupek C, koniecznie klapa z tyłu ( bez szyby), nisko, szeroko, bez mutacji ![]() Crx, xsara, sirocco to hacze -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 08 May 2007 Skąd: Mielec ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
911 się nie łapie? ![]() No właśnie nie do końca ![]() prosiak i c klasa to takie garbusy 4 drzwiowe coupe to herezja. Jak jednoręki bandyta może mieć mieć np dwie wajchy To takie pierdolenie kotka za pomocą młotka Nie lubie, nie podobają mi się auta typu mb CLS czy audi 7 Z tych cudaków ładne jest tylko bmw 6 gran "coupe" białe ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 18:04 |