![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 10 February 2008 ![]() |
co można zrobić z tym, żeby to miało ręce i nogi i żeby ruszało lepiej ciężkiego burba ?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 07 November 2017 ![]() |
supercharger
ale to kosztuje |
|
|
![]()
|
|
supercharger ale to kosztuje za grubo. W stocku to ma 260koni, 300 mi wystarczy tym bardziej, że to wół rodzinny więc nie ma co przesadzać z mocą i awaryjnością. myślalem o wałku, kolektorach i ewentualnej korekcie softu. choć z drugiej strony tam jest ten spider wtrysk i nie wiem z czym się to je zupełnie. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 07 November 2017 ![]() |
jaki rocznik ?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Nie wiem jak tam wyglądają głowy, ale pewnie zmieszczą się większe zawory. Są dostępne? + wałki i kolektory i powinno pęknąć 300.
Może zaturbić? Są gotowe kity za wodą, ale awaryjność wzrośnie i to mocno. -------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Vortec fabrycznie ma bardzo dobre głowice i nie ma potrzeby ich wymiany czy przerabiania. Ponadto ma dość duży stopień sprężania dzięki tym głowicom. By zrobić 300 z lekki plusem trzeba wymienić wałek rozrządu, nastawny rozrząd i wystroić to. Ponadto prawdopodobnie będzie wymagana wymiana konwertera z późniejszym spięciem na obrotach.
pzrd -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
kto mi zrobi w PL dobrze korekte softu w L31?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
kto mi zrobi w PL dobrze korekte softu w L31? ja - Chester & Wasyl Garage HPG VTG HD-Customs All American Stunt's Service wszyscy do znalezienia na Facebook i internecie ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 22:57 |