![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Tor Jastrząb jest super. Andrzej miło poznać. Auto mocno nieskończone ale jedzie.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 04 October 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Albert widziałem Ciebie na liście. Ktoś jeszcze staruje tym samym TTRS czy będą dwa?
Też jestem zapisany. Do zobaczenia. Andrzej miałeś awarię? -------------------- Warner R4 180KM 380kg, Łódź 56,3, Rozeta Wróbla 1:09,72
Mercedes w202 C230 m111 Turbo 405KM 550Nm 1150kg Poznań 1:44.8 (bez aero) Mercedes R129 SL500 M119, 6-manual, AMG 8 tłoczków 360mm, ET 13:382, Poznań 1:55 |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Ja jadę. Miło będzie się spotkać.
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Super
![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Czuczu - jak to jest nieskończone _mocno_ to rezszta wokół chyba jeszcze nie jest rozpoczęta
![]() Essiris - tak jest , końcówka wyścigu, sprzęgło w podłogę i rozpędem z górki do depo zjechałem. Pawel934 - Michał wrzucił wyścig : https://plus.google.com/u/0/events/c6l4m21e...943751173638626 Z góry widać ze lepiej ten 180 stopni pod trybunami brałeś , ja za wcześnie szczyt brałem i później za szeroko , zwłaszcza na tych dwóch prostych co pierwszy atak podjąłeś i drugi skuteczny ![]() No na żywo to się bliżej wydawało i szybciej conieco nie ? ![]() -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Nie ma tematu, auto skasowane... Boli, oj boli.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 25 January 2015 Skąd: Żyrardów ![]() |
co skasowane?
|
|
|
![]()
|
|
Clio... Jak ochłone opiszę. Generalnie w połowie próby skręciłem w prawo po łuku, stuknęło i auto poszło w lewo...
|
|
|
![]()
|
|
O żesz!? no wielu Ci mówiło - szkoda go na asfalt!
-------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
Wyścig Drivecup się odbył, choć już miało nie być. Ze skromności pewnie sie nie chwali, to ja napiszę - Pawel934 wygrał - Gratulacje !:) Świetna sprawa, masa kilometrów torowych treningu i sam wyścig, emocje hoho, ale wóz obrywa porządnie, ja nie dojechałem do końca, choc szlo nieźle... Dziękuję, udało się! ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. CZUCZU - co się stało?? Bo z tego co rozmawialiśmy, to tylko delikatnie uszkodziłeś zderzak? -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
Ano niestety nie. Generalnie prawa ćwiartka do roboty kompleksowo. Czyli mechanika i blacharka. Napewno jest potencjał.
Paweł, twoje bmw szło super. Jak na prawie serię potencjał ogromny. |
|
|
![]()
|
|
paweł dawaj onboardy. Gratki dobrej jazdy!
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki Panowie!
Mam tylko z ostatniego przejazdu niestety, czas 1:54,5 (najlepszy mój czas 1:53,0). Akcja od czterdziestej sekundy. -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
|
|
![]()
|
|
Myślę że powinieneś pomyśleć o podniesieniu mocy w bawarce.
Są gdzieś wyniki dostępne? -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
To ciężki temat... 2.5 zmieniać na 2.8 chyba nie ma sensu, więc jak już to trzeba wrzucić Mke. A jak wrzucać silnik M to nie wiem, czy nie lepiej już zbudować zamiast tego M3 E46. Myślę o tym od jakiegoś czasu coraz bardziej intensywnie
![]() BTW, pojawił się film z pierwszego zakrętu ![]() Wyniki: http://my1.raceresult.com/88937/results?lang=pl -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
wrzuć silnik M, auto przygotowanie a budowa nowego to kilka miesięcy prac
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Wyścig DriveCup z perspektywy tarasu widokowego, oraz kabin Alfy i BMW w jednym :
https://youtu.be/_xNgxzlczKQ -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
|
|
![]()
|
|
pawel nie masz miejsca na skrzynce pw.
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
To ciężki temat... 2.5 zmieniać na 2.8 chyba nie ma sensu, więc jak już to trzeba wrzucić Mke. A jak wrzucać silnik M to nie wiem, czy nie lepiej już zbudować zamiast tego M3 E46. Myślę o tym od jakiegoś czasu coraz bardziej intensywnie ![]() BTW, pojawił się film z pierwszego zakrętu ![]() https://www.youtube.com/watch?v=8y0NGj2NoUQ...eature=youtu.be Wyniki: http://my1.raceresult.com/88937/results?lang=pl Trochę wąsko jedziesz ten lewy za mostkiem, tak jest szybciej? Gratulacje zwycięstwa w klasie ![]() Tak się wstawia filmiki - zacytuj post i zobacz tagi, pomiędzy tagami jest ID filmu z yt. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Trochę wąsko jedziesz ten lewy za mostkiem, tak jest szybciej? Gratulacje zwycięstwa w klasie ![]() Dzięki! ![]() Próbowałem szerzej (bo tak było logicznie) i wydaje mi się, że tak jak jadę jest szybciej. Ale tak jak napisałem może tylko wydaje mi się, żaden ze mnie ekspert w tej dziedzinie. Z filmem się udało, dzięki! ![]() -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 00:12 |