![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 09 December 2007 ![]() |
Chłopcze mam pojęcię całkiem dobre co widać po wynikach. Prosiłem przestań robić sobie wycieczki osobiste. bo bana dostaniesz i będziesz płakał. Z czytania ze zrozumieniem na studiach miałem 5 Wiesz co to? Nie strasz mnie banem, nie jesteś w piaskownicy. Co do Twoich wyników, od 3-4 lat stoisz w miejscu, nałuskałeś raptem ciut ponad 100KM z litra pojemności, od ponad 5 lat płaczesz że nie pojedziesz szybciej bo sramto owamto skrzynia inne duperel. W tym czasie przewineło się na waszej scenie pare osób które od starego ulepa doszły do naprawdę fajnych wyników i projektów, żeby nie było nie mówię tutaj o Twojej kategorii. Twoja osoba jak widać nie jest medialna, po prost nie jest ludzko "przyjazna" jak widać, to i nie ma ludzi skorych dorzucić Ci jak widać najwyraźniej do budżetu na skrzynię czy przebudowę silnika, a to obecnie nie są astronomiczne kwoty już. I wiesz skąd to wszystko, stąd że jak patrzę z boku inni potrafią z ludźmi rozmawiać, są komunikatywni i ogólnie dobrze postrzegani, tego wszystkiego Tobie brakuje, więcej ogłady może ? Skończę w Twoim stylu i poziomie, spadaj tupać na swoją starą i bana wrzucaj śmiało. Dulszczyzna pełną gębą panie ... Jak już tak zaczynasz indeksem machać, słabe te Twoje piątki, mało warte skoro w realnym życiu ktoś z 5tkami w indeksie nie potrafi zarobić wiedzą uczelnianą na porządną skrzynie i się tym zasłania co do wyników co chwilę. Nie wie nie wnikam w koneksje rodzinne ale widać musiały zadziałać na indeks. -------------------- Renault Clio Sport 2 - rajdówka w ciągłej budowie ....
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Hej, chłopaki, a co mieliście z matematyki w podstawówce? No przyznać się. O polski nie pytam bo z dala widać.
-------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 29 September 2025 - 22:00 |