![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 22 November 2009 Skąd: Warszawa/Mława ![]() |
i jeśli już kilka lat jeździ bez problemów po przeszczepie pieca, to swap został wykonany prawidłowo. Żeby popsuć swapa na M50/M52 to trzeba to robić celowo, a nawet jeśli się trafi pocięta wiązka czy bałagan z podciśnieniami, to można to naprawić łatwo i szybko. -------------------- E36 / 400KM @ M50B25 Vanos / T04e @ FejsBook - Turbo Familia
Daily: Volkswagen Golf GTI TCR |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Bez obaw, są artyści swapów i to dużo więcej, niż nam się czasem wydaje
![]() ![]() Tak jak sam mam dość E36 na długo, to jednak muszę przyznać, że tańszego latania bokeim nie ma ![]() ![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 31 July 2016 ![]() |
Mieszkam w Bieruniu, nawet bardziej bym powiedział w Oświęcimiu. Nie miałbym problemu postawić auto do garażu i pomału bez pośpiechu pytając i szukając na forum ( jeśli w ogóle komuś będzie chciało się tłumaczyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
jesteś w stanie ogarnąć podstawowe mody z blaszakiem i kanałem. kup sobie seryjne auto i polataj trochę, skalibruj bieżnik w 5 parach opon i zobacz czy rzeczywiście cię to jara. Ja np lubię sobie polecieć bokiem od czasu do czasu ale taki stricte sportowy drift szybko mnie nudzi. co jest drogiego z elektryki w e36?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 April 2007 Skąd: Karczew ![]() |
Jedynie przepływomierz do m50b25nv chyba. Sam kiedyś latałem autem seryjnym w 100% (np tym 535 z profilu) i też było fajnie . Tak że jak kolega wyżej napisał można kupić serię i po troszku ją poprawiać w międzyczasie trenując (szpera lub zaspawany most obowiązkowo )
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
nowe są drogie, ale używka to 300zł więc dramatu nie ma
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Na logikę jeśli ktoś w cenie troszkę większej niż złomowej sprzedaje auto przygotowane do driftu to z pewnością jest to złom, kto mądry by sprzedał dobre auto za takie pieniądze. Nie jest to regułą. Często idzie kupić coś taniej bo takie samochody ciężko sprzedać i jak kogoś ciśnie to sprzedaje tanio. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Nie jest to regułą. Często idzie kupić coś taniej bo takie samochody ciężko sprzedać i jak kogoś ciśnie to sprzedaje tanio. Dokładnie, taki samochód nie ma już za bardzo innego zastosowania jak jeżdżenie bokiem (z różnym skutkiem) i jego funkcje są mocno ograniczone. Jak ktoś szuka profesjonalnego driftowozu, to patrzy na auta +400KM z listą modyfikacji wykonanych w normalnej firmie tuningowej, a nie E36 z zaspawanym dyfrem za 6 tyś pln ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Tarnowskie Góry ![]() |
Ostatnio byłem na Kubalonce pojeździć i ktoś to auto zdrowo upalał (w deszczu) i bardzo fajnie chodziło:
http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-320i-...html#269c10f0f3 -------------------- _Szkoła Nauki Jazdy Tarnowskie Góry, Bytom
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 April 2007 Skąd: Karczew ![]() |
Ostatnio byłem na Kubalonce pojeździć i ktoś to auto zdrowo upalał (w deszczu) i bardzo fajnie chodziło: http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-320i-...html#269c10f0f3 No na deszczu to wiadomo . Ale na suchym to walczysz z autem . 150km to nie za wiele . Co prawda pobawic sie mozna ale to nie jest to . Kiedys kolegi isem e36 sie przejechalem i nawet cos tam mozna bylo podriftowac . Ale albo z rozpedu albo max 2 biegu Przepraszam za pisownie . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 21:43 |