![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
Nie porównuj AP do KW v3 - to zupełnie dwa inne światy. KW V3 to amortyzator typu twintube w pełni rozbieralny/regenerowalny z rozdzielonymi regulacjami tłumienia na dobiciu i powrótu, AP o którym mówisz to zawieszenie oparte na wkładach z którymi później nic nie zrobisz jeśli pociekną i generalnie nie masz żadnego wpływu na ich charakterystykę pracy. Jeśli używasz Facebooka a na pewno używasz ![]() Dzięki wielkie za radę ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
Najprawdopodobniej uratują moje b14 także problem zażegnany
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Jak ma takie tanie to bierz. Chyba, że chcesz dobre amortyzatory to wykładaj 2500/sztuka i bierz ode mnie używane ohlinsy (sprawne i pewne).
-------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Te same Ohlinsy?
![]() ![]() Mimo iż miałem na tylnej osi ohlinsa to jednak uważam, że pomógł mi wysłać xsarę do huty. A co do Kayaby, to w sumie nawet na KJS jakoś nie widuję, żeby ktoś na tym jeździł. Bilstein B6/B8 jest takim zestawem standardowym, który sprawdzi się i na co dzień i na jakieś upalanie. Trochę wyników w rozmaitych amatorskich i nieco wyższych seriach na tych amortyzatorach zrobiono ![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Dokładnie te same. Niestety w xsarze zastosowanie amortyzatora dedykowanego do 206 powoduje znaczne skrócenie skoku zawieszenia o czym nie wiedziałem kupując je 4 lata temu.
A kolega szuka amortyzatora do 206. Ja stosuje już tylko amortyzatory z podwójnym tlokiem. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 12:31 |