![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
wydaje mi się, że na temat 545i Joker kiedyś pisał - poszukaj w jego postach, powinieneś coś znaleźć.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 26 January 2015 ![]() |
N62B44 - dobrze oceniany, wada sławnej rurki wodnej. Koszt wymiany wraz z robocizną oscyluje w okolicach 1,5k.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id=NB...p;q=11141439975 Ciężko znaleźć takie auto w dobrym stanie. Tematy tego modelu były poruszane na forum. Ceny 745 niższe niż 545 ( dostępny silnik w starszych rocznikach niż w piątkach - był w siódemkach wcześniej) Osobiście rozważył bym zakup A8 D3 4.2, można znaleźć poliftowy model z silnikiem nie FSI. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Tak czytam czytam i kurcze nie kapuje... O ile w sportowe zacięcie w lexie uwierzę ale w a8 4.2tdi nie dam rady... Potem są fajne komedie jak to na wiosnę dostojny pan w a8 lub suvie próbuje dogonić yamahe r1... Po zakrętach....
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
no nie wiesz jak to jest ? To jak na nartach - jesteś królem krechy zapier...sz z tak że szok szybciej nie ma fizycznej możliwości pojechać a tu nagle z boku wyprzedza Cię z dużą prędkością spokojnie jadący gość z nieporównywalną do Twojej techniką...
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 11 October 2005 Skąd: Kraków ![]() |
Tak czytam czytam i kurcze nie kapuje... O ile w sportowe zacięcie w lexie uwierzę ale w a8 4.2tdi nie dam rady... Potem są fajne komedie jak to na wiosnę dostojny pan w a8 lub suvie próbuje dogonić yamahe r1... Po zakrętach.... A ja nie kapuje na sportowe emocje w lexusie, a a8 4.2tdi jest szybsze od lexusa tutaj omawianego. Dodatkowo, nie wiem czy przeczytales dosc wazne slowo w poprzednich postach namiastke sportowych -------------------- Pozdrowienia Korton.
A8 D3, fiesta |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
O ile w sportowe zacięcie w lexie uwierzę ale w a8 4.2tdi nie dam rady... Potem są fajne komedie jak to na wiosnę dostojny pan w a8 lub suvie próbuje dogonić yamahe r1... Po zakrętach.... A dla mnie jest komediowo jak 3/4 kierowników yamaszek r1 wchodzi w zakręty... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 13:07 |