![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Nas? My też czytamy te same gazety ;-) LOL
-------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
jezu ja tez miałem sc ale wiedziałem ze nie jest to F1 bolid
przedstawiasz najszybsze sc , moze Azreal przedstawi najszybszą kose choc nie wiem czy konieczna jest na najszybsze sc/cc -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]()
|
|
Najszybsza? Taka co ma przegląd i tablice i jeździ po ulicy, ma 7biegów, sekwencję, aktywne dyfry i niecałe 400KM z litra....
Cała ta dyskusja staje się coraz bardziej zabawna - wiem że kilka osób się turla ze śmiechu to czytając, ja też mam niezły humor :-) -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
A jesli chodzi o ludzi dobrze jezdzacych sejami to w pzm sa sami kozacy oni dzwonow sie nie boja.
-------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
dla mnie kozacy to są w płaskich "enkach"
Jedzie ich 25 i kazdy chce byc pierwszy w zakrecie. -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 March 2003 Skąd: Lublin ![]() |
Grzesiek pamiętaj jeszcze o zawodnikach w 126p startujących w Rallycrosie, to się nazywa hardcore jeździć autem mającym strefe bezpiecznego zgniotu na silniku
-------------------- Hp is one thing, putting it down to the track is another.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 June 2004 Skąd: Gdańsk ![]() |
CYTAT("MASS":6jzdv344) No to ja mam dla Was Seicento do scigania..
Fiat Seicento Novitec SeiBi Pojemność skokowa: 1242 Moc maksymalna KM/obr. (kW): 190/6330 (139) Maksymalny moment obrotowy (Nm/obr): 282/5440 Prędkość maksymalna: 226 km/h Przyśpieszenie 0–100 km/h: 5,6 sek. ..pomarzyć zawsze można... chłopaki dajcie se spokój, każdy jeździ tym czym może. Wiadomo, że jakby ktoś miał kupe kasy to by sprzedał SC i kupił coś mocniejszego... nie ma co sie oszukiwać |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("MACIOR":4q4hnbb8) Grzesiek pamiętaj jeszcze o zawodnikach w 126p startujących w Rallycrosie, to się nazywa hardcore jeździć autem mającym strefe bezpiecznego zgniotu na silniku :lol:
Taki wyspawany kaszel A-grupa w RC to taki miekki nie jest. -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Hm... mowiac o kozakach nie chodzilo mi o to ze nie boja sie obijac o inne auta tylko pomyslcie sc do szybkich nie nalezy wiec jadac na rajdzie zawodnicy oszczedzaja jak sie da na hamowaniu
-------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 21 July 2025 - 13:09 |