![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 03 November 2003 Skąd: W-wa/ Radom ![]() |
na prostej bedzie szybciej niz E92. no własnie nie będzie... Niby tak go reklamowali, ale rzeczywistość jest inna, sprawdzaliśmy... -------------------- Boogie
Sprzedam SkRzYnIe Manual 6-b z M5 e39 w super stanie, info na priv |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
Ok, wyscigow nie robilem ale zza kierownicy ISF wydawal mi sie troche szybszy. Pewnie przez slaby dol i srodek w M3.
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
W M3 E92 jest słaby dół i środek? Kurde, ostatnio hamowaliśmy jedną taką sztukę i w trybie "M"(czy jak tam się to zwie) reakcja na gaz kosmiczna, a do tego niut płasko od samego dotknięcia aż do końca, a moc pod samą odcinkę non stop do góry..
Ciężko mi to nazwać kiepskim dołem i środkiem :| -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
Plaski. Ale to tylko 4 litry, do tego krotkoskokowe. Przy 5.0 z ISF nie ma czego szukac do 5krpm. A co dopiero przy AMG...
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
No ja z obserwacji na naszych zlotach nie umiem stwierdzić, że M3 nie ma czego szukać przy ISF
![]() ISF jest brutalny w środku względem innych aut - wrażenia na plus, auto subiektywnie wydaje się szybsze ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 25 June 2025 - 14:31 |