![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 29 March 2014 ![]() |
Panowie mam możliwość zakupu w dobrych pieniądzach Lexusa ISFa od kumpla. Jako że nie mam doświadczenia z japońcami ciężko Mi się zdecydować. Auto jeździ i brzmi prze świetnie. Szukałem w necie jakiś opini od użytkowników, ale nic ciekawego nie znalazłem. Może ktoś z Was miał styczność? Jakie wady? Na co zwrócić uwagę przede wszystkim?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
W porownaniu do niemieckiej konkurencji ma malo charakteru.
Ciasne wnetrze, drogie czesci, odsprzedazowo slabo. Przejedz sie m3 i c63 zanim podejmiesz decyzje. |
|
|
![]()
|
|
W porownaniu do niemieckiej konkurencji ma malo charakteru. Ciasne wnetrze, drogie czesci, odsprzedazowo slabo. Przejedz sie m3 i c63 zanim podejmiesz decyzje. Ten kolega ma też M3 e93. Jeździłem. Korzyść ISF to cena sporo niższa w tym egzemplarzu no i przebieg 60tys. Mam zdjecia jak przyjechał ze stanów. Uszkodzony ale bez tragedii. Drzwi i blotniki. M3 e92 w tej kasie nie kupie a tymbardziej C63. Z tego co widze to części taki jak tarcze itp sporo tańsze niż do RS4 czy M3 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
Ja gdy kupowalem M3 to jezdzilem kazdym z konkurentow - AMG, RS4 i ISF. Nudniejsze od ISF bylo tylko Audi. Ale jesli pewny egzemplarz to czemu nie, na prostej bedzie szybciej niz E92.
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Z tego co wiem, to ISF nie ma nawet szpery. Jedno czesto startuje na 1/4 mili u nas w kraju i robi mega srednie czasy
![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 June 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Chyba zależy jaki rocznik.
Wydaję mi się, że szpera w IS-fie była polifcie w 2010 roku. W C63 amg szpera nie była na wyposażeniu standardowym. Ciężko zatem nazwać samochody "z napędem na jedno koło" samochodami sportowymi. Moim zdaniem plus IS-fa to fajna 8-biegowa skrzynia, która w trybie sport zdecydowanie zmienia biegi. 63Amg ma dźwięk nie do pobicia. IS-Fem jeździłem i dawał przyjemne odczucia z jazdy. Pozytywnie zaskoczyły mnie miękkie skóry i niezłe nagłośnienie. Na pewno nie jest on bardzo popularny co ma swoje wady i zalety... |
|
|
![]()
|
|
AMG szpera tylko w performance-pack, a i to nie w kazdym roczniku. W ISF jest torsen w poliftach. Skrzynia ISF moim zdaniem lepsza niz w AMG ale ogolne wrazenia sporo slabsze. No chyba, ze porownujemy naglosnienie
![]() -------------------- Kra$
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
AMG szpera tylko w performance-pack, a i to nie w kazdym roczniku. W ISF jest torsen w poliftach. Skrzynia ISF moim zdaniem lepsza niz w AMG ale ogolne wrazenia sporo slabsze. No chyba, ze porownujemy naglosnienie ![]() to nagłośnienie wygrywane przez V8 6,2 wygrywa ! |
|
|
![]()
|
|
Hahahah, to nie da sie ukryc
![]() -------------------- Kra$
|
|
![]()
|
|
ISF dogadany :-D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Pokaż fotki, gratuluję
![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Gratuluję, też celuję w SFa do zabawy. Myślę, że dobry wybór i 'bedzięsz Pan zadowolony'.
Napisz czasem jak Ci się sprawuje w eksploatacji. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
I jak z trakcja.
-------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
Fajnie, ze temat zakonczony zakupem!
Niech dlugo cieszy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Piękny wóz, gratulacje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
opisz wrażenia z jazdy
![]() -------------------- V8
|
|