![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
1 minuta szukania a później płacz że oszukali.... ![]() cyt: "PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT CELEM POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI" zadzwoń czy mają wszystkie rodzaje lub czy w ogóle mają komplety prawy lewy laugh.gif ps. ta aukcja jest mi znana od 2 lat i zdjęcia też są również takie stare ... kiedyś od nich kupiłem maglownice miały być nowa.... była używana od anglika z ułamanym czujnikiem biggrin.gif |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
amortyzatory do VW PHAETON i do BENTLEY tak samo wyglądają ale nie są takie same np. różnią się twardością i nie tylko ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
1 minuta szukania a później płacz że oszukali.... ![]() cyt: "PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT CELEM POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI" zadzwoń czy mają wszystkie rodzaje lub czy w ogóle mają komplety prawy lewy laugh.gif ps. ta aukcja jest mi znana od 2 lat i zdjęcia też są również takie stare ... kiedyś od nich kupiłem maglownice miały być nowa.... była używana od anglika z ułamanym czujnikiem biggrin.gif nie muszę spinać dupy jak Ty żeby coś udowadniać na siłę, już nieraz się przekonałem się że można znaleść dobre części dużo taniej -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 April 2014 ![]() |
Ale to jest cena za jeden amor nie za przod przeczytajcie aukcje. Lewa strona..
![]() Moim zdaniem taki fajton wypada słabo w stosunku do A8 nie mówiąc o mojej S8. -------------------- Audi S8D4 Będzie
Audi S8D3 Jest i Audi S8D2 Było KTM 660 supermoto, KTM pro50 :) Panonia z koszem , Jeep 4.0, passeratdi i kilka kosiarek :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 April 2007 Skąd: Karczew ![]() |
Czasem jeżdżę a8 d4 i wsiadłem do pontona w12 jakaś wersja dosyć bogata , środek zrobił na mnie pozytywne wrażenie . Wyglądał tak jak by nowocześniej .
|
|
|
![]()
|
|
Ale to jest cena za jeden amor nie za przod przeczytajcie aukcje. Lewa strona.. ![]() Moim zdaniem taki fajton wypada słabo w stosunku do A8 nie mówiąc o mojej S8. no przecież to oczywiste... bo jak by miał w tej cenie kpl 2 sztuki bo bym chętnie kupił wszystkie jakie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 April 2014 ![]() |
no przecież to oczywiste... bo jak by miał w tej cenie kpl 2 sztuki bo bym chętnie kupił wszystkie jakie ma ![]() Bije do tego, że lepiej wybrać useme niż fajtona. -------------------- Audi S8D4 Będzie
Audi S8D3 Jest i Audi S8D2 Było KTM 660 supermoto, KTM pro50 :) Panonia z koszem , Jeep 4.0, passeratdi i kilka kosiarek :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Uwielbiam te części z Allegro
![]() -------------------- question = ( to ) ? be : ! be;
|
|
|
![]() ![]() |