![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja myślę, że bez pompiarza i tak się nie obędzie... Bo tutaj VAGa się nie podłączy i nastawnika nie ustawi chociażby.
-------------------- question = ( to ) ? be : ! be;
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 06 November 2007 Skąd: Siem-ce śl. ![]() |
Ja myślę, że bez pompiarza i tak się nie obędzie... Bo tutaj VAGa się nie podłączy i nastawnika nie ustawi chociażby. co ty chcesz ustawiać u tego pompiarza w tak zmodzonej pompie? jak to obejrzy to ci ją do stanu pierwotnego przywróci bo według niego to nie będzie działać |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 20 February 2015 ![]() |
szukałem dziś jakiś schematów, foto porad jak zbudować taką pompe ale nic konkretnie nie znalazłem. to może jednak toś pomoże??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Lukas313, przeczytaj na spokojnie ten wątek. Po zadawanych pytaniach ja nie widzę szans żeby do pompiarza trafiło cokolwiek innego niż worek rozebranych pomp wtryskowych. Tu trzeba kogoś kto po prostu złoży 1 pompę, i IMHO pompiarz się do tego nadaje bo wie który element gdzie ma się znajdować
![]() -------------------- question = ( to ) ? be : ! be;
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 06 November 2007 Skąd: Siem-ce śl. ![]() |
Lukas313, przeczytaj na spokojnie ten wątek. Po zadawanych pytaniach ja nie widzę szans żeby do pompiarza trafiło cokolwiek innego niż worek rozebranych pomp wtryskowych. Tu trzeba kogoś kto po prostu złoży 1 pompę, i IMHO pompiarz się do tego nadaje bo wie który element gdzie ma się znajdować ![]() Nie rozśmieszaj mnie Pompa bosch w środku jest tak banalnie zrobiona że nie da sie wzasadzie tego źle poskładać jak robisz dzięcia przy rozkładaniu Ja jestem elektronikiem nie miałem zbytniego pojęcia o tym jak pompa działa, rozebrałem sam pompe przerobiłem i poskładałem fakt że robiłem to jeszcze z 10 razy zanim wiedze nabytą po forach umiałem przenieść do rzeczywistości Gdzieś po środku tego rozbierania i składania trafiłem do pompiarza który jak obejżał te przeróbki stwierdził że to nie ma prawa działać i auto na tym nie będzie nawet zapalać Po tej wizycie byłem biedniejszy o 150zł i dalej stałem w tym miejscu co byłem przed wizytą |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 20 February 2015 ![]() |
ja z zawodu jestem spawacz dobre pięć miesięcy temu pracowałem jako kierowca mechanik. jeździłem mb100 silnik remontowalem sam z książką o mb100. byłem kiedyś u pompiarza w moich stronach i zapytałem mu się o przebudowach pomp to też stwierdził że to się mija z celem i prędzej silnik się rozpadnie niż będzie to dobrze jeździć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 17:03 |