![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 May 2007 Skąd: triocity ![]() |
Jak nieprzeszkodzi ci troszkę brutalny bieg jalowy to 288 walki i sprężyny. ten setup wypluwa 500 które się kręci efektywnie do 7200
Seryjne zawory u mnie pozwoliły na okolicę 850km i 7500 wiec one tutaj wogole nieprzeszkadzaja. -------------------- mk2 vrt 4motion
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 20 June 2014 Skąd: Radzyń Chełmiński ![]() |
Przejrzałem na szybko jeszcze raz temat ale za zapytanie w gębę nie dostanę: setup dalej lata na syncro?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: pomorskie ![]() |
Tomcio tak, lata dalej na syncro
![]() -------------------- Szukasz wtrysków? Zapraszam ;)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 11 November 2014 ![]() |
Jak nieprzeszkodzi ci troszkę brutalny bieg jalowy to 288 walki i sprężyny. ten setup wypluwa 500 które się kręci efektywnie do 7200 Seryjne zawory u mnie pozwoliły na okolicę 850km i 7500 wiec one tutaj wogole nieprzeszkadzaja. Z tego co pamiętam to twoja dwója latała z okolicami 500 na seryjnym dole, w takim razie muszę pomyśleć nad wałkami przy wrzucaniu nowego dołu 2.9 to może się zaatakuje okolice 500 ![]() -------------------- VW Corrado VRT 4Motion 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 May 2007 Skąd: triocity ![]() |
Tak dokladnie jak zrobisz walki to charakterystyka będzie w huj ciekawsza a no i okolice 500 można zachaczyc
-------------------- mk2 vrt 4motion
|
|
|
![]()
|
|
Na wałki jeszcze trochę sobie poczekam, a póki co, korzystając z chwili wolnego czasu wrzuciłem nowy dół 2.9 i w końcu nie zostawiam za sobą chmury oleju
![]() https://www.youtube.com/watch?v=n3KOr4MoLOE -------------------- VW Corrado VRT 4Motion 400+
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 21 September 2011 ![]() |
Cios ma całkiem dobry, ale kurde obrotomierz żyje własnym życiem - nie wkurza Cię to? Jak zmieniasz biegi, na czuja? Czy masz może jakiś dodatkowy, dokładniejszy obrotomierz?
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 20 June 2014 Skąd: Radzyń Chełmiński ![]() |
Wcześniej w temacie jest napisane, że do 6tyś obr działa normalnie, dopiero powyżej głupieje. Myślę, że do takiego stanu rzeczy wystarczy się po prostu przyzwyczaić, kiedyś ludzie jeździli bez obrotomierzy i też żyli
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Kiedyś nie było też innych wskaźników i jakoś żyli, żyli bez internetu i telefonów komórkowych
![]() |
|
|
![]()
|
|
tak jest, obrotomierz wariuje powyżej 6tys, niestety takie uroki adapterów
![]() ![]() ![]() -------------------- VW Corrado VRT 4Motion 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
tak jest, obrotomierz wariuje powyżej 6tys, niestety takie uroki adapterów ![]() ![]() ![]() a nie da się za cyferblat wcisnąć mechanizmu z golfa/paska vr6? -------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
Da się, miałem tak zrobione jakieś 3 lata temu jeszcze z wolnossącym VR6
![]() ![]() -------------------- VW Corrado VRT 4Motion 400+
|
|
|